Volkan Kara
Büyük Kaptan
- 22 Ocak 2015
- 20.608
- 0
- 586
Futbol Arena @FutbolArenaTR 11 dk.11 dakika önce
Erman Toroğlu: "Galatasaray 10 gün önce Hagi ile görüşmüş. Şaka gibi ama %100 gerçek"
Erman Toroğlu'na güvenirim...
Yuhhhhhhh arkadaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbol Arena @FutbolArenaTR 11 dk.11 dakika önce
Erman Toroğlu: "Galatasaray 10 gün önce Hagi ile görüşmüş. Şaka gibi ama %100 gerçek"
Ersun Yanal @ersunyanal 25 Tem 2014
Mutluluk FENERBAHÇE'de olmaktır.
Aldığı teşviklerden kuşlarda td iken Galatasaray'a attığı taşlardan bahsetmiyorum bile.
Yarım Sezon Ersun
Seneye Favre
Muazzam olurdu be![]()
Ersun Yanal @ersunyanal 25 Tem 2014
Mutluluk FENERBAHÇE'de olmaktır.
Aldığı teşviklerden kuşlarda td iken Galatasaray'a attığı taşlardan bahsetmiyorum bile.
iyi guzel nejat kardesde. madem ersunun laflari koyuyorsun buraya denzilinin dahice olan laflarinida koymani beklerdim.
konusu acilmis denizli beyin soyledigi muthis laflarin ama yorum goremedim.
ben copy paste yapayimda burada bulunsun. ne olur ne olmaz.
"Mustafa Denizli: “Sabri sahadaki oyuncuların yapısını biliyor.”
--
Mustafa Denizli: “Sneijder'in ayakta duracak hali yok, pek futbol oynuyor görüntüsünde de değil.”
--
Mustafa Denizli: “Burak Yılmaz santraforda olmadığında ona yazık ediliyor.”
--
Mustafa Denizli: “Selçuk İnan'a yazık, taraftarın bu tepkisine de yazıklar olsun. Kalitesinden şüphen var mı? Yok. Katkısından şüphen var mı? Yok. Eee?”
--
Mustafa Denizli: “Burak'ın mutsuzluğu sonuca gidememesinden, yoksa muazzam bir oyuncu, her maç çok mesafe kaydediyor.”
--
Mustafa Denizli: “Umut Bulut gerçekten çok iyi bir alternatif.”
--
Mustafa Denizli: “Bilal son derece kaliteli bir oyuncu, Galatasaray'da direkt oynayacak kalitede bir oyuncu, büyük katkı verir.”
--
Mustafa Denizli: “Yani evet, Muslera gelen topları sürekli sektiriyor, çünkü elleri çok küçük, kaçırıyor.”
--
Mustafa Denizli: “Podolski, Burak ile sorun yaşamazsa iyi katkı verebilir.”
--
Mustafa Denizli: “Carole'ün Olcan'dan ne fazlası var, ben bilemiyorum.”
--
Mustafa Denizli: “Chedjou kaç senedir Galatasaray'da? Gelmiş Hakan Balta'yı azarlıyor! Olmaz!”
--
Mustafa Denizli: “Sabri, Hakan... Bunlar milli takım oyuncuları, yıllarca milli takımda oynadılar. Herkes diyecek ki 'Chedjou iyi'. Yani, eheh... Dediğim gibi yani, Galatasaray bu kendi değerlerini kullanmalı.”
bu arada sakin zannedilmesin ben ersun gelsin diyorum. sadece uc maymun olayi olmasin istiyorum. benim gozumde bu kulubun kapisindan birak yerli hocayi yerli futbolcuyu yerli cayci bile girmemelidir. sinirdan dolayi 14 tane yabancin olacak. mecburen 14 tanede yerli bulundurman gerektigi icin hepsi altyapidan genc olacak. isik olan varsa kalir. yoksa hemen yollayacan bir alttaki cocugu koyacan. burak umut semih sabri, vs. hepsi kanser bunlarin. kesip atacaksin.
sabrili, umutlu, burakli, semihli, vs. kadrolar gormek isteyen denizliyi isteyebilir.
Ziya Antifb Antibjk @ziya_Anti_fBjk 5 sa.5 saat önceM.Yasin Çakmak @NajaLegionis
Bielsa konusunda iki yöneticimize telefon numarası dahil gerekli bilgileri ilettim, eğer GS isterse menajer masrafı olmadan transfer biter.
M.Yasin Çakmak
M.Yasin Çakmak – @NajaLegionis
Fakat anlaşılan o ki teknik direktör işi tamamen başkan ve kardeşinin sorumluluğunda. O nedenle beklentileri yüksek tutmamak gerek.
Kongre uyesiymis
Hagi'yi Mustafa Denizli'ye tercih ederim.Ayrıca Hagi'ye hep kötü zamanlarda gel dedik.Adam gibi bir kadroyla,huzurlu bir ortamda Hagi'nin iyi isler yapacagini düsünüyorum.