Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizli bir ön libero ve bir forvet ister grosskreutz gelene kadar sabri sağ bek oynar ondan sonra sabriden de kurtuluruz

sabriden nereye kurtuluyorsun orcun.

denizli irkcisinin sabri yorumlarini oku. adam asik sabriye.

sabriden kurtulmayi birak herif her mac ilk 11de olucak gross gelse bile.

Denizli'nin yorumları, yakın dönem transferleri, futbol anlayışı ortada.

Ümitli olmamız için en ufak sebep yok.

Ha bu yaştan sonra değişirse bilemem tabi.

Gelecekse umarım değişir başarılı olur biz de ön yargılı davranmışız diye özür dileriz.

Bu yönetimin çapı belli daha fazlasını beklemek imkansız bir şey. Adamların aldığı oyuncu imzasız evrak gönderdiği için oynayamıyor. Dursun gitmeden radikal bir adım beklemek hayal. Denizli ismiyle birlikte günü kurtaracağız, hayırlısı olsun.

Yapacak bir şey yok artık. Hatırlayanlar için soruyorum. Bu Denizli'nin futbol mentalitesi nasıldır? Hücum , kontra , pas oyunu?

Vallaha hiç fikrim yok...

biri mustafa denizli istifa nobeti acabilir mi. birazdan cikacam evden ama en azindan telden girmeye calisirim.

sabriden nereye kurtuluyorsun orcun.

denizli irkcisinin sabri yorumlarini oku. adam asik sabriye.

sabriden kurtulmayi birak herif her mac ilk 11de olucak gross gelse bile.

iki tane cümlesini çekip çıkarıyorlar sizde adamı sabri aşığı sanıyorsunuz,ona bakarsan hamza sneijderden nefret ediyordu

Yapacak bir şey yok artık. Hatırlayanlar için soruyorum. Bu Denizli'nin futbol mentalitesi nasıldır? Hücum , kontra , pas oyunu?

Vallaha hiç fikrim yok...
Eskilerden hucum severdi o fener zamanı felan ama son bjk zamanı daha defansif gerçi biraz kadrodan kaynaklanmıştı galiba öyleydi

iki tane cümlesini çekip çıkarıyorlar sizde adamı sabri aşığı sanıyorsunuz,ona bakarsan hamza sneijderden nefret ediyordu

olay bir iki cumle degil orcun. bu herifin programlarini izledigin zaman duyuyorsun yorumlari.

yabancilar hep kotu kosmuyor cabalamiyior ama yerliler hep iyi, kosuyorlar cabaliyorlar. mantalitesi bu adamin.

ayni hamza. herif irkci hamzanin yasli modeli. ayni bok. 1990 kafasi.

Mustafa Denizli her zaman başarılı olabileceği bi takımı çalıştırdı Türkiye'de.başarısızlığı gördüğü anda kaçtı.Şuan o pırıltıyı görüyorsa bizim için sezon sonuna kadar gelmesinde bi sakınca yok.Çünkü şu an takımda hiç kimse o pırıltıyı göremiyo şampiyonluk için.En azından böyle bi düşünceye sahip bi adam olmuş olur.Zaten başarısız olursa da direk bırakıp gider.Mustafa Denizli'yi sevmem ancak şu şartlarda diğerlerine göre daha başarılı olabilecek kapasitede bi adam.Şampiyon yapsın yürüsün gitsin nereye gidiyosa.

neyse ben kacar. ise gidiyorum.

mustafa denizli istifa basliginda bulusmak uzere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt