Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza abdulkerim durmazi dinlese efsane olurdu abdulkerim hakkaten zeki biri

Mustafa Denizli hakkında bir büyüğüme sordum..ilk önce Sneijder'i yazar ona göre kadro yapar dedi..bakalım izleyip göreceğiz

Mustafa Denizli hakkında bir büyüğüme sordum..ilk önce Sneijder'i yazar ona göre kadro yapar dedi..bakalım izleyip göreceğiz

Bende Babama sordum şimdi. Oda Sneijder'den çok iyi verim alır diyor. Ft ile birlikte en iyi yerli td diyor. Futbolcuya göre düzene izin vermez ve kimse işine karışamaz dedi.

Mustafa Denizli: "G.Saray'ın zirve ile olan puan farkı, şu anda önemli bir puan farkı değil."

geliyor

İlk alacağı isim ernst tarzı bir adam olacaktır bayılır defansif adamlara balta banko oynar birde olcanı sağ açık kullanabilir bunlar yüzde yüzde olur benden demesi:)

yalniz denizli eskiden baya ikiyüzlüymüş

''yıllar önce "taşıyacağım tek bayrak galatasaray bayrağı, önüne çıkacağım tek taraftar galatasaray taraftarıdır" açıklamasını yapmış, ardından fenerbahçe'ye gittiğinde kongre üyesi olmuş, "şimdiye kadar görev aldığım hiç bir takımın formasını evime götürmedim, yalnız fener forması hariç. her gece allah'ıma dua ediyorum fenerbahçe'ye geldiğim için" açıklamasıyla şaşkınlık yaratmış, daha iran'da görev yaptığı dönemde beşiktaş'ın zor günler geçirmesinden istifade edip "çocukluğumdan beri beşiktaşlı'ydım, her zaman beşiktaşlı mustafa olarak bilinirdim" diyerek iyice dibe vurmuştur.''

Ahmet hoca iyi GS'lidir

Onun da bizim gibi içi yanıyor

Tugay Bielsa Mourinho gibi adamların yardımcısi olurum ama hiç bir Türk hocanın yardımcisi olmam demiş.

Ümit davala ve Emre aşık denizlinin yardimcilariymis ümit davala bu hafta A.Madrid maçını izlemeye bile gitmis

Envoyé de mon Sony Z3

Son düzenleme:
Umit davala Bielsa Mourinho gibi adamların yardımcısi olurum ama hiç bir Türk hocanın yardımcisi olmam demiş.

Ümit davala ve Emre aşık denizlinin yardimcilariymis ümit davala bu hafta A.Madrid maçını izlemeye bile gitmis

Envoyé de mon Sony Z3

Mourinho'da Umit Davala'yi nasil yardimcim yapabilirim diye uyku uyuyamiyordu...

Sallama gibi ama eger dogru ise Davala kendini dev aynasinda gormeyi biraksin.

Mourinho'da Umit Davala'yi nasil yardimcim yapabilirim diye uyku uyuyamiyordu...

Sallama gibi ama eger dogru ise Davala kendini dev aynasinda gormeyi biraksin.
Niye öyle diyorsun bence çok haklı hangi türk hoca tugaya ne katacakki zaten öğrendi öğreneceği kadar.

Pardon tugay dan bahsediyorum ümit zaten kabul etmiş

Envoyé de mon Sony Z3

Niye öyle diyorsun bence çok haklı hangi türk hoca tugaya ne katacakki zaten öğrendi öğreneceği kadar.

Pardon tugay dan bahsediyorum ümit zaten kabul etmiş

Envoyé de mon Sony Z3

Orasi oyle ama Mourinho'lar falanda yardimcisi yapmaz. Belki Tugay'yi yaparlar PL tecrubesi oldugu icin ama Davala falan zannetmiyorum. Illa birinin altinda yardimci olmaniz gerekmiyor gelismek icin. Futbol maclarini analiz ederek , unlu td;lerin hamlelerini okuyarakta kendini gelistirebilirsin. Her iyi td birinin altinda yetismedi...

Zaten oyle herkes td falan olamaz. Lider karakterli olacaksin ve uyanik olacaksin. Taktisyen olacaksin aksi taktirde Hamza gibi anca hadi oglum , hadi kocum ile Turkiye'de sampiyon olursun ancak...

Orasi oyle ama Mourinho'lar falanda yardimcisi yapmaz. Belki Tugay'yi yaparlar PL tecrubesi oldugu icin ama Davala falan zannetmiyorum. Illa birinin altinda yardimci olmaniz gerekmiyor gelismek icin. Futbol maclarini analiz ederek , unlu td;lerin hamlelerini okuyarakta kendini gelistirebilirsin. Her iyi td birinin altinda yetismedi...

Zaten oyle herkes td falan olamaz. Lider karakterli olacaksin ve uyanik olacaksin. Taktisyen olacaksin aksi taktirde Hamza gibi anca hadi oglum , hadi kocum ile Turkiye'de sampiyon olursun ancak...
Ya adam tek Mourinho demedi Bielsa olur Gerets olur herhangi yabancı bir hocadan öğrenirsem bişey öğrenirim türk hocaların bana katkı vereceğini düşünmüyorum dedi :)

Envoyé de mon Sony Z3

Tugay hic yardimci hocaliga soyunmasin farkli alanlara yonelsin ceo tarafina kaysin

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt