Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyaz tv de çakar fena çakıyo Denizli'ye
Envoyé de mon Sony Z3
Mustafa Denizli hakkında bir büyüğüme sordum..ilk önce Sneijder'i yazar ona göre kadro yapar dedi..bakalım izleyip göreceğiz

Mustafa Denizli hakkında bir büyüğüme sordum..ilk önce Sneijder'i yazar ona göre kadro yapar dedi..bakalım izleyip göreceğiz
Bende Babama sordum şimdi. Oda Sneijder'den çok iyi verim alır diyor. Ft ile birlikte en iyi yerli td diyor. Futbolcuya göre düzene izin vermez ve kimse işine karışamaz dedi.
Umit davala Bielsa Mourinho gibi adamların yardımcısi olurum ama hiç bir Türk hocanın yardımcisi olmam demiş.
Ümit davala ve Emre aşık denizlinin yardimcilariymis ümit davala bu hafta A.Madrid maçını izlemeye bile gitmis
Envoyé de mon Sony Z3
Niye öyle diyorsun bence çok haklı hangi türk hoca tugaya ne katacakki zaten öğrendi öğreneceği kadar.Mourinho'da Umit Davala'yi nasil yardimcim yapabilirim diye uyku uyuyamiyordu...
Sallama gibi ama eger dogru ise Davala kendini dev aynasinda gormeyi biraksin.
Niye öyle diyorsun bence çok haklı hangi türk hoca tugaya ne katacakki zaten öğrendi öğreneceği kadar.
Pardon tugay dan bahsediyorum ümit zaten kabul etmiş
Envoyé de mon Sony Z3
Ya adam tek Mourinho demedi Bielsa olur Gerets olur herhangi yabancı bir hocadan öğrenirsem bişey öğrenirim türk hocaların bana katkı vereceğini düşünmüyorum dediOrasi oyle ama Mourinho'lar falanda yardimcisi yapmaz. Belki Tugay'yi yaparlar PL tecrubesi oldugu icin ama Davala falan zannetmiyorum. Illa birinin altinda yardimci olmaniz gerekmiyor gelismek icin. Futbol maclarini analiz ederek , unlu td;lerin hamlelerini okuyarakta kendini gelistirebilirsin. Her iyi td birinin altinda yetismedi...
Zaten oyle herkes td falan olamaz. Lider karakterli olacaksin ve uyanik olacaksin. Taktisyen olacaksin aksi taktirde Hamza gibi anca hadi oglum , hadi kocum ile Turkiye'de sampiyon olursun ancak...
Ya adam tek Mourinho demedi Bielsa olur Gerets olur herhangi yabancı bir hocadan öğrenirsem bişey öğrenirim türk hocaların bana katkı vereceğini düşünmüyorum dedi
Envoyé de mon Sony Z3
Denizlinin altında çalış demişler yok demiş davala hemen kabul etmiş emre aşık ise terimden onay bekliyormuş.Cok dogru demis o zaman...