Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M.Denizli yönetimin kendi bir taraflarını kurtarmak için yaptığı bir seçim olacak. Şimdiden geleceğin adımlarını atıp zararın neresinden dönersek kârdır diye düşünmek yerine Denizli'nin sezon sonu gideceği, yaz döneminin tekrar bir hoca-oyuncu yapılanma süreciyle heba olacağı belliyken sadece kendilerini düşünen bu hain insan evlatları sözüm ona Galatasaraylı ve Galatasaray'a hizmet ediyor.

Aysal-Terim dönemiyle birlikte belki de en az 10 yıla ambargo koyacak duruma gelecekken el birliğiyle kulübü harcamaya devam ediyorlar. Herkes kendi adının ve keyfinin derdinde.

Hamzaoğlu: Yönetimin beni gönderme kararı bence çok yanlış. CL'de iddiamız devam ediyor, Atletico maçını kazansak avantaj yakalayacağız.

Hamza Hamzaoğlu: Takımda taşlar tam yerine oturuyordu. Bekleselerdi Atletico Madrid, Antalya maçlarında kötü sonuç olsa gönderirlerdi.

Hamzaoğlu: Ş.liginde kaybedilmiş bir şey yok, Antalya maçını kazanıp zirve takibimiz sürecek BJK maçı var yani gönderilmem yanlıştı.

:asd22:

Hamzaoğlu: Yönetimin beni gönderme kararı bence çok yanlış. CL'de iddiamız devam ediyor, Atletico maçını kazansak avantaj yakalayacağız.

Hamza Hamzaoğlu: Takımda taşlar tam yerine oturuyordu. Bekleselerdi Atletico Madrid, Antalya maçlarında kötü sonuç olsa gönderirlerdi.

Hamzaoğlu: Ş.liginde kaybedilmiş bir şey yok, Antalya maçını kazanıp zirve takibimiz sürecek BJK maçı var yani gönderilmem yanlıştı.

Dur Hamza zaten ortalik karisik

-Futbol cahillerden temizlenmelidir.

.................Adebayor......
Kevin..............................Poldi
................Wes....................
.......SElçuk.......JOse............
Carole..Balta..Ched..........Cisokho
................MUslera..................

CL de nasıl kaybedilmiş birşey yok dalga mı geçiyor bu çapsız bizimle.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

.................Adebayor......
Kevin..............................Poldi
................Wes....................
.......SElçuk.......JOse............
Carole..Balta..Ched..........Cisokho
................MUslera..................

Selcuk Jose patlar

-Futbol cahillerden temizlenmelidir.

CANLI | Dursun Özbek: "Mustafa Denizli ile görüşeceğiz, anlaşabilirsek Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olarak görev yapacak"
CANLI | Dursun Özbek: "Mustafa Denizli, Galatasaray'ın tarihine geçmiş biri. Yönetim kurulundan herhangi biri Denizli'ye karşı değil"

Tiote'yi ya da Mikel'i kiralayalım sağ beke Linnesi alalım forvete de Remy'i kiralayalım çok para harcamadan biter iş

Ulan be bi atkili karizma hoca gelemedi yaziklar olsun sizin gibi yönetime

sezon basi o Kadar dedik Senol günes'I getirin diye

Adam bjk'yi sampiyonluga götürüyor

Neden hep geriye gidiyoruz cok merak ediyorum..
Denizli ve Terim bunlardan baska adam mi yok?
Ilk tercih hep bunlar oluyor saka gibi..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt