Orhan Terzi
Ulubatlı Souness
- 17 Aralık 2008
- 33.949
- 27.200
- 3.013
Dursun Özbek: "Kim olursa olsun taraftara ayar vermeye kalkışanı kapının önüne koyarım.
utanmadan showa mi basladin ula, gs adasi peskescisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun Özbek: "Kim olursa olsun taraftara ayar vermeye kalkışanı kapının önüne koyarım.
GS TV'de 5-0'lık Neuchatel Xamax maci var.
LUCIEN FAVRE H.O diyebilirmiyiz?![]()
Hamzaoğlu: Yönetimin beni gönderme kararı bence çok yanlış. CL'de iddiamız devam ediyor, Atletico maçını kazansak avantaj yakalayacağız.
Hamza Hamzaoğlu: Takımda taşlar tam yerine oturuyordu. Bekleselerdi Atletico Madrid, Antalya maçlarında kötü sonuç olsa gönderirlerdi.
Hamzaoğlu: Ş.liginde kaybedilmiş bir şey yok, Antalya maçını kazanıp zirve takibimiz sürecek BJK maçı var yani gönderilmem yanlıştı.
:asd22:
CL de nasıl kaybedilmiş birşey yok dalga mı geçiyor bu çapsız bizimle.Hamzaoğlu: Yönetimin beni gönderme kararı bence çok yanlış. CL'de iddiamız devam ediyor, Atletico maçını kazansak avantaj yakalayacağız.
Hamza Hamzaoğlu: Takımda taşlar tam yerine oturuyordu. Bekleselerdi Atletico Madrid, Antalya maçlarında kötü sonuç olsa gönderirlerdi.
Hamzaoğlu: Ş.liginde kaybedilmiş bir şey yok, Antalya maçını kazanıp zirve takibimiz sürecek BJK maçı var yani gönderilmem yanlıştı.
:asd22:
.................Adebayor......
Kevin..............................Poldi
................Wes....................
.......SElçuk.......JOse............
Carole..Balta..Ched..........Cisokho
................MUslera..................
CL de nasıl kaybedilmiş birşey yok dalga mı geçiyor bu çapsız bizimle.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
CANLI | Dursun Özbek: "Mustafa Denizli ile görüşeceğiz, anlaşabilirsek Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olarak görev yapacak"
CANLI | Dursun Özbek: "Mustafa Denizli, Galatasaray'ın tarihine geçmiş biri. Yönetim kurulundan herhangi biri Denizli'ye karşı değil"
sporx'te gördüm. ntvspor'da da son dakika geçiyordu.kaynak?
sezon basi o Kadar dedik Senol günes'I getirin diye
Adam bjk'yi sampiyonluga götürüyor