Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
hoca...
çok güzel konuştu.
ağladım...
çok güzel konuştu.
ağladım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok acayip konuştu.
Bilmiyorum neden ama Hoca'yı dinledikten sonra acayip kanım ısındı. Ne kadar büyük bir camia olduğumuzu hatırladım , hatırlattı.
Arkandayım hocam. Prandelli , Hamza gibi rezil rüsva td'lerden sonra senin gibi kurt bir Hoca camiamıza ilaç olacaktır.
Dünde yazdım burada. Yaşım dolayısıyla Denizli'nin yönetiş şeklini tam bilmem ama Babam iyi bilir. Babama Denizli'nin yeni hocamız olduğunu söyledikten sonra bana dediği ilk şey " millet kurt hoca neymiş görsün. Florya'da artık disiplin zamanı. Futbolcu'ya göre düzen bitti artık"
Aynen böyle dedi. Evlat mevlat dinlemez neresi aksıyorsa keser dedi.
Çok acayip konuştu.
Bilmiyorum neden ama Hoca'yı dinledikten sonra acayip kanım ısındı. Ne kadar büyük bir camia olduğumuzu hatırladım , hatırlattı.
Arkandayım hocam. Prandelli , Hamza gibi rezil rüsva td'lerden sonra senin gibi kurt bir Hoca camiamıza ilaç olacaktır.
Dünde yazdım burada. Yaşım dolayısıyla Denizli'nin yönetiş şeklini tam bilmem ama Babam iyi bilir. Babama Denizli'nin yeni hocamız olduğunu söyledikten sonra bana dediği ilk şey " millet kurt hoca neymiş görsün. Florya'da artık disiplin zamanı. Futbolcu'ya göre düzen bitti artık"
Aynen böyle dedi. Evlat mevlat dinlemez neresi aksıyorsa keser dedi.
Yapma bunu işte yapma...
Kurtu bilmem de miskin olabilirmiş![]()
Hani bazı oyuncularda gereksiz ısrar etmez diye düşünüyorum.
Hala Bielsa falan isteyen var. Allahı, Kitabı olan bize 35-40 arası Evropalı, eli yüzü düzgün, okullu, diplomalı ve mümkünse fit bir teknik direktör bulsun getirsin. Yav ben artık kulübeye bakınca saçı ağarmış, ayakta zor duran göbekli adam görmek istemiyorum.