Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep ayni kisilere geri dönmemizi istemiyorum. Yeni kan lazim.

CcF2UdCW4AAmkue.jpg:large

tipini

Hakikaten Feldkamp Hocam yürüyebiliyorsa 1 haftalığına gelsin. Futbolcu yönetici falan hepsini kovalar.

Rijkaard-2009-2011-y%C4%B1llar%C4%B1-aras%C4%B1nda-Galatasaray%C4%B1-%C3%A7al%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1rd%C4%B1.jpg

Bu adamın Sneijder'le çalışmasını isterdim ne yalan söyleyeyim.

Bir düzgün kadro veremedik, futbol felsefesi iyiydi.

Hücum alıyorsun defans yok, defans alıyorsun orta saha yok, kanat alıyorsun kaleci yok modunda takılmak zorunda kaldı.

luce gelmez luce zeki adam paradan önce kulübün durumuna bakar anca aklı basında yönetim ve başkan olursa gelir

dolmuşçu sittin sene getiremez

milli takım yazın gruplarda rezilleri oynarsa tekrardan terim günleri başlar bence bizde

bu taraftar akıllanmayacak..

mourinho, angelotti, heynckes falan bile gelse bi bok olmaz..

nöbetleri şaşırmışsınız siz..

tutmanız gereken tek nöbet, başkan nöbetidir..

Yönetim nöbeti olmalı hoca değil.

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

mart ayında mali kongre var eğer orda muhalefet bagırmaya başlarsa yeni başkan umudu ortaya çıkar

ama yoksa 2 yıl daha dursun agzımıza etmeye devam eder

Rijkaard-2009-2011-y%C4%B1llar%C4%B1-aras%C4%B1nda-Galatasaray%C4%B1-%C3%A7al%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1rd%C4%B1.jpg

Bu adamın Sneijder'le çalışmasını isterdim ne yalan söyleyeyim.

Bir düzgün kadro veremedik, futbol felsefesi iyiydi.

Hücum alıyorsun defans yok, defans alıyorsun orta saha yok, kanat alıyorsun kaleci yok modunda takılmak zorunda kaldı.

O sezon iyi bir futbol oynuyorduk. İçerde kaybettiğimiz şikebahçe maçından sonra dağıldık selçuk'un bala gol attığı maç.

kongre martta mı...iyi : )komple değişicez bence:ayatollah::gsbayrak::uyy:

O sezon iyi bir futbol oynuyorduk. İçerde kaybettiğimiz şikebahçe maçından sonra dağıldık selçuk'un bala gol attığı maç.

Leo Franco lensini mi unutmuştu bir şey olmuştu :D

Diyorum ya forvet hattını iyi kurduysak kaleci bulamadık, dieğr mevkiler de aynı şekilde...

Kontenjanın 14 olduğu yerde yeniden yapılanmayı Rijkaard yapabilir esasında.

bu taraftar akıllanmayacak..

mourinho, angelotti, heynckes falan bile gelse bi bok olmaz..

nöbetleri şaşırmışsınız siz..

tutmanız gereken tek nöbet, başkan nöbetidir..

Bence lisenin yıkım nöbetidir. Hani gecekondu önünde kepçenin önüne yatmak için nöbet tutan insalar varya işte onların tam tersi şekilde kepçe gelsin de o liseyi divan kurulu toplantısı devam ederken, içerdekileri tahliye etmeden yıksın diye nöbet tutacağım.

adnan öztürk aday olmak istiyor belli ama bunakların destegi olmadıgı için açıklamıyor bence, inan kıraç ve liseli bunaklar destek vermeden kazanması zor

önceki mali kongrede dursunun aleyhinde konuşan yok gibiydi saglam muhalefet olmazsa dursun 2 yıl daha soymaya ve öpmeye devam eder maalesef

rijkerdın eline gelmiş geçmiş en rezil boktan bam ortasahasını verdik kale desen rezildi

rijkerdın elindeki kadroya bir melo bir wes birde nandoyu koysaydık hoca nasıl oluyormuş görürdük

Dursun'un gideceği yok bari bu kovulsun. Kıçına tekmeyi bassınlar, hırkasından tutup kapının önüne koysunlar, paspasın üzerinde yer hazırlayıp yerin burası desinler... İstifa istiyoruz... Yabancı hoca istiyoruz, genç ve hırslı hoca istiyoruz. Zeki ve çözüm üreten hoca istiyoruz. Futboldan anlayan hoca istiyoruz, TV yorumcusu hoca istemiyoruz, yarı ölü zombi hoca istemiyoruz. Takımındaki futbolcuların isimlerini ezberliyemiyen hoca istemiyoruz.

B6V3flyIMAAzugf.jpg

Efsane fotoğraf.

Rijkaard-Sneijder

Soldaki fotoğrafta da Kluivert.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt