Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke Hagi'yi getirebilse.

Takımı yeniden ayağa kaldırır.

Teknik direktörlüğünde hangi bitmiş Romen'i getirip takımı batırmış o da ayrı bir soru işareti.

Bir şehir efsanesidir gidiyor.

Romanya milli takimina gidecegi söylendiginde yine romenleri toplar mesaji geldi aklima:asd22:

Romanya milli takimina gidecegi söylendiginde yine romenleri toplar mesaji geldi aklima:asd22:

Getirdiği Romen de Burak'tan iyi Stancu. Adamdan da öyle ahım şahım bir zarar etmedik baktığında kirası bonservisi derken.

Sorsan Zapata'yı falan getirdi diyecekler. Hakikaten o dönem kalemizde Neuer, yedekte Muslera vardı. Çok ayıp etti Zapata'yı bedavaya getirerek :(

Galatasaray'a yakisan isim Aykut Kocaman olur. Eski Fenerbahce'nin teknik direktoru Aykut hocam size yakisir.

Galatasaray'a yakisan isim Aykut Kocaman olur. Eski Fenerbahce'nin teknik direktoru Aykut hocam size yakisir.

nesi varmış aykud hocamın ben beğeniyorum konyada yaptıkları ortada vizyonsuzlar gibi rıza çalımbayımı isteyelim yani bumu?

Ersun Yanal gelsin en azından 2 senedir göremediğimiz adam gibi hücum futbolunu izleyelim. Başarıyı maşarıyı geçtim Hamza Hamzaoğlu üç kupa almasına rağmen iyi oynadığımız maç hiç yok gibiydi. Şuanki vatandaş ile Prandelli'den bahsetmeye gerek yok. Ersun Yanal en azından keyifli futbol izlettirir.

galatasarayı unutmaya çalışabilirsin ama kalbinden söküp atamazsın 2010-2011-2005-2006-2002-2003 zor günler yaşadık ama atlattık çok şükür böyle yapma tumcum :hat:
Umrumda degil cidden ne bok yerlerse yesinler bu taraftar herseyi hakkediyor hemde fazlasiyla.

Devrim yapacak hoca sart.

5 sene toparlanamaz bu takim. Uzun vade de dusunmeliyiz.

Ersun Yanal gelsin en azından 2 senedir göremediğimiz adam gibi hücum futbolunu izleyelim. Başarıyı maşarıyı geçtim Hamza Hamzaoğlu üç kupa almasına rağmen iyi oynadığımız maç hiç yok gibiydi. Şuanki vatandaş ile Prandelli'den bahsetmeye gerek yok. Ersun Yanal en azından keyifli futbol izlettirir.
Al iste hep bunun gibi taraftarlardan bu duruma geldik.

Yok Hamza Akhisar'i iyi yerlere getirdi gelsin, onun b.k oldugunu anlayinca Denizli gelsin tecrübeli vsvs.. Simdi de Yanal.

Arkadas akillanin biraz. Demistim Denizli döneminden sonra bu taraftar basimiza Ersun'u getirir bir 3 yilimiz daha gider.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Lopetegui
Garcia
Favre

ama bizimkiler bence yine eskiden bizde TD yapmis birini alacaklar Denizli den sonra

Son düzenleme:
Lopetegui
Garcia
Favre

ama bizimkiler bence yine eskiden bizde TD yapmis birini alacaklar Denizli den sonra

Lopetegui ve Favre doğru tercih olur bence de.

Garcia da iyi ama gelirse Chedjou'yu takımda tutar mı acaba :(

Hayırdır istifa mı etti dede

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt