Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
artık takıma yabancı ve vizyon sahibi bir td gelmesi şart klopp gibi ama bizim yönetim denizliyi gönderir tolunay kafkası getirir.

Garcia falan facia olur. Sampaoli gelsin isterim mesela. Devrim yaratacak bir hoca. Ülkede herkesin söyleyipte yapamadığı "agresif,tempolu" oyunu en iyi oynatan hocalardan.

Ama tabi bu Dursun ile olmaz. Gerçi Dursun nereden bilsin Sampaoli'yi. Şili'yi hem Dünya Kupası hemde geçen yaz CopAmerica'da nasıl oynattığını izleyenler bilir.

Maçı asla bırakmayan,fizik gücü yüksek,agresif,hücum gücü yüksek, hızlı paslaşan bir takım yaratmıştı. Tek handikapı Avrupa'da çalışmaması.

Al iste hep bunun gibi taraftarlardan bu duruma geldik.

Yok Hamza Akhisar'i iyi yerlere getirdi gelsin, onun b.k oldugunu anlayinca Denizli gelsin tecrübeli vsvs.. Simdi de Yanal.

Arkadas akillanin biraz. Demistim Denizli döneminden sonra bu taraftar basimiza Ersun'u getirir bir 3 yilimiz daha gider.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Ben, Hamza Hoca'dan önce de Ersun Yanal'ın gelmesini istiyordum, Trabzon'a gitmişti. Bu sene de Mustafa Denizli için bir kez bile gelsin demedim hatta her zaman karşı çıktım. Yine tercihim Ersun Hoca içindi. Hatta sebeplerini açıkladım, açtığım konulara bakarsan en büyük handikapı teşvik sürecinde kendisi dışında gelişen şeyler oldu diye savundum.

Bunların hepsini geçiyorum. İyi bir yabancı teknik adam getirebiliyorsan tamam ki kötü futbol kısaca başarılı görünüp Pereira gibi oynatacak adama gerçekten benim bir taraftar olarak artık sabrım kalmadı. Bu yönetimin yabancı teknik adam tercihine de pek güvenemiyorum açıkcası, yerli gelecekse de iki adam kalıyor Hikmet Karaman ve Ersun Yanal, eğer karakter,teşvik vs. diyorsan tamam gelmesin ama bunları artık geçebiliyorsak Ersun Yanal bizim için çok daha uygun, niye dersen?

1- Hepimizin Fatih Hoca ve Mancini'nin bazı maçlarından beri görmek istediğimiz hücum ve önde pres futbolunu bu ligde şimdiye kadar en iyi uygulamış insanlardan biri.
2- Kadro mühendisliği olayında son derece başarılı buna özellikle ihtiyacımız olacak (en fazla gol atan ki kaç maç 4 golün üstünde attığı vardır efsane Gençlerbirliği kadrosu, Manisa kadrosu, Şenol Güneş'in parlattığı Trabzonspor kadrosu, o kadar maddi sıkıntıya rağmen bir istikrarı olan Eskişehir kadrosu, Fenerbahçe'de buna izin vermediler, Trabzonspor'da da Halilhodzic'in bıraktığına kaldığı için değiştiremedi.)
3- Disiplinli olması, oyuncuları iyi çalıştırması, göremediğimiz fit ve yüksek kondisyonlu takımı oluşturma potansiyeli olması.

Bunun gibi sebeplerden olayı gelmesinden yanayım ben ha siz yakıştıramazsınız saygı duyarım, eksileri yok mu? Tabii ki o da fazlasıyla var onları da sayabiliriz. Ancak rakiplerdeki yükselişi gördükten sonra bizim şu noktada riskli bir hamle yapma şansımız çok düşük. Ünal Aysal ilk geldiğinde Fatih Terim - Luce - Gerets bunlardan birini tercih ediyoruz, bu noktada böyle bir sezondan sonra risk alamayız demişti. Şuan da Ersun Yanal, Türkiye'de bizi iyi oynatarak şampiyon yapma potansiyeline sahip bir teknik adam.

Galatasaray'a aşırı hücumcu disiplinli ve kesinlikle korkak olmayan herkese sözünü geçirebilecek bir hoca lazım galatasaray maalesef defans yapamaz 5-6 stoperle çıkıp 3 gol yiyen takımız biz iyi iki toper ve önlibero alınır defans bir nebze iyileşir ama1 yiyorsak 3-4 atıp maçı koparmak lazım İmparator ne derdi en iyi savnunma hüvumdur diye o sayede biz ligde iki sene ligin en az gol yiyen takımıydık üstelik defans ikilisi dany semih le yerli yabancı meselesi değil disiplini sağayacak mümkünse genç çok cesur bir teknik direktör lazım

lucescuyu getirip yanına emre aşığı yardımcı yapacağız. 2 sene sonra lucescu emreye bırakacak bu işi

Bende Babama sordum şimdi. Oda Sneijder'den çok iyi verim alır diyor. Ft ile birlikte en iyi yerli td diyor. Futbolcuya göre düzene izin vermez ve kimse işine karışamaz dedi.

Mustafa Denizli hakkında bir büyüğüme sordum..ilk önce Sneijder'i yazar ona göre kadro yapar dedi..bakalım izleyip göreceğiz

O büyügünüz veya babaniz futbol yerine baska birsey izlemis olmasin bi arastirin bakalim.

Favre veya adam gibi bir yabancı t.d alıp geleceği kurtaralım dedik gittiler ölüm döşeğindeki moron Denizliyi getirdiler yapacağınız işe zıçayım,Dursun defol git lanet olası meymenetsiz herif.

ahahahahaha

denizli altyapiya gelen hollandali hocayi istemiyormus.

tabii kendi adamini getiremedin. ne guzel komisyon alirdiniz dimi

Bosta olan iyi yabanci T.D simdi gelmez bence. Sezon bitmis zaten, kötü sonuclarda suclu olur cünkü.

Beyler denizli'den önce görüstügümüz hollandali hoca kimdi onu getirebilirler

Hasan sas gelmeli sezon sonuna kadar bir şans hakediyor sen sonu yabanci hocayla yapılanmaya gidilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt