Enes Kaplan
Kırmızı Üye
- 17 Kasım 2014
- 1.465
- 108
- 523
artık takıma yabancı ve vizyon sahibi bir td gelmesi şart klopp gibi ama bizim yönetim denizliyi gönderir tolunay kafkası getirir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben, Hamza Hoca'dan önce de Ersun Yanal'ın gelmesini istiyordum, Trabzon'a gitmişti. Bu sene de Mustafa Denizli için bir kez bile gelsin demedim hatta her zaman karşı çıktım. Yine tercihim Ersun Hoca içindi. Hatta sebeplerini açıkladım, açtığım konulara bakarsan en büyük handikapı teşvik sürecinde kendisi dışında gelişen şeyler oldu diye savundum.Al iste hep bunun gibi taraftarlardan bu duruma geldik.
Yok Hamza Akhisar'i iyi yerlere getirdi gelsin, onun b.k oldugunu anlayinca Denizli gelsin tecrübeli vsvs.. Simdi de Yanal.
Arkadas akillanin biraz. Demistim Denizli döneminden sonra bu taraftar basimiza Ersun'u getirir bir 3 yilimiz daha gider.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
kesinlikleOnlar bizim elimizden hocamizi aldi bizde Fatih hocayi geri alalim.
Bende Babama sordum şimdi. Oda Sneijder'den çok iyi verim alır diyor. Ft ile birlikte en iyi yerli td diyor. Futbolcuya göre düzene izin vermez ve kimse işine karışamaz dedi.
Mustafa Denizli hakkında bir büyüğüme sordum..ilk önce Sneijder'i yazar ona göre kadro yapar dedi..bakalım izleyip göreceğiz
O büyügünüz veya babaniz futbol yerine baska birsey izlemis olmasin bi arastirin bakalim.