Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E adam kendini biliyor, Valencia durumun farkında değil demekki!...Bizden gideli kaç yıl oldu, bir ara S. Arabistan MT ını çalıştırdı kovuldu filan, üst seviye takımlardan teklif gelse kabul ederdi herhalde...

Yoksa bahsettiğim ''.....görürüm sizi'' mesajlarını atan sen miydin Can, itiraf et, aramızda kalacak söz! :D...

Adam artık burası ve Arabistan'da ne yaşadıysa kafa dinleyeceğim deyip bir süre ara verdi ya hocalığa zaten :)

Ben zaten kusursuz demiyorum elbette hataları oldu ve eldeki oyunculardan yaratmak istediği takım uygun değildi.

Ama kontenjanın 14 olduğu yerde doğru bir yapılanmada rolü olabilir, demek istediğim o yani.

Sneijder faktörünü de düşününce belki biraz da pozitif ayrımcılık yapmış oluyorum, bilemem. :DD

Baros
Keita
Giovani
Kewell
Arda
Elano
Mehmet Topal
Lucas Neill

bu kadro çok da kısıtlı sayılmaz.

Elano burada hiçbir şey oynamadı onu geçelim de...

Kalede Leo Franco, 2.sezon Ufuk+Aykut, savunmada Servet, sol bekte Hakan orta sahada BAM olunca bir anlamı kalmıyor.

2010-11'de Keita'yı falan yollayıp Serdar'ları, Batdal'ları falan saymıyorum bile.

Yeni Hagi bulma sevdasına Misimovic, Elano gibi adamlar geleceğine Rijkaard'ın istediği Biglia alınsa mesela o bile fark edebilirdi.

Sen Rijkaard' ı bırak Mancini' den yürü, Inter kovacak zaten sezon sonu :D

Mancini hocamıza da saygımız var ama zıt kutuplar abi :D

Biri savunmacı biri hücumcu. Ben açıkçası biraz daha hücumu tercih ediyorum bu saatten sonra.

Stoper üstüne stoper oynatan hocalardan bıkkınlık geldi :)

Madem istifa gunu bugun o zaman bir istifada su rezalet "like" sistemi icin istiyorum. Guzel dille elestirdim ama hic bir duzeltme cabasi yok gibi. Kimin like attigini goremiyorum , gizli iverik diyor. Eski haline donulsun lutfen...

J.Klinsmann,L.Favre, R.Koeman, M.Bielsa,T.Schaaf, J.Sampaoli, M.Gallardo, C.Puel, M.Preud'homme

Galatasaray'da Rijkaard, Prandelli ve Mustafa Denizli döneminde oynanan oyun beni son 5-6 sene de en deli eden dönemler oldu.

Mancini ve Rijkaard gibi overrated isimlere hak ettiğinden fazla değer verilirken FELDKAMP'ı tek maç Servet'i ön libero oynattı, ve Lincoln'u 1 maç kadro dışı bıraktı diye yerin dibine soktuk.

Adam 2007-2008 de 27 haftada 61 puan toplamıştı hem de şu kadro ile

ORKUN UŞAK
SABRİ SARIOĞLU
SERVET ÇETİN
EMRE GÜNGÖR
HAKAN BALTA
MEHMET TOPAL
BARIŞ ÖZBEK
AYHAN AKMAN
ARDA TURAN
HAKAN ŞÜKÜR
NONDA /U.KARAN

Su durumda yabancı hoca gelmez.3 aylıgına idareten gelecek bir isim olacaktır.Muhtemelen Riekerink veya Taffarel ile sezonu tamamlarız.

eğer yine yerli antrenör gelirse okan,ersun falan gelecek sezonu da çöpe atmış oluruz

ayrıca ersun yanal falan geleceğine hikmet karaman gelsin yerli olacaksa

Son düzenleme:
Çözüm aslında çok basit. Nedir çözüm UEFA cezayı açıklayana kadar Taffarel veya alt yapıya getirilen Jan Olde Riekerink'i takımın başına getirmek kısaca asla Okan,Hasan Şaş gibi bizi bir gram ileriye götüremeyecek adamlar ile boşa zaman geçirmemek. UEFA olası cezayı açıkladığında ya da iyi ihtimal erteledikten sonra Dursun denen şoparın istifa verip gitmesi gerekiyor ki bu durum kesin olacak bu adamlar gelecek sezon bu takımda olmasının mümkünatı yok. Beceriksiz heriflere göre mali başarı sportif başarıdan önce geliyormuş ulan gelecek sene CL'den gelir olmayacak Avrupa'dan gelir olmayacak ligden gelir yarı yarıya düşecek bi düşünüldüğü zaman 50 milyon euro zarar ile başlayacaksın bu mali tabloyu düzeltmeye böyle insanların yönetim de yeri yok. Taraftar baskısıyla istifalarını verip erken seçime gidip yeni bir yönetim yeni bir uzun vadede bizi başarıya götürecek FUTBOLU BİLEN TEKNİĞİ,KONDİSYONU bilen disiplini elden bırakmayacak tüm yetkilerin verileceği bir teknik ekip ile anlaşılıp kısa vadede sorunların anlaşılmasını sağlatıp yeni sezon için çalışmalar yapmak. Gelen futbolu bilen ekip bir kaç maç ile bu işin Sabri,Umut,Selçuk,Donk,Hakan,Hamit,Yasin,Olcan,Chedjou,Semih gibi futbol katilleriyle olmayacağını anlar. Bunu anlamak için futbolu çok bilmesine de gerek yok bu tür adamlar yıllardır ahbap ilişkerileri ile takım da kalan hainler. Bu gereksizler gönderip yeni bir futbol takımı yaratmak. Gerekirse +1 yıl daha ceza yersin adam gibi bir takım yaratırsın, aman Avrupadan ceza almayalım eldekilerle idare edelim mantığıyla olmaz bu iş.

Çıbanın başı Dursun. Bu hafta uefa kararı açıkladıktan sonra geri sayım başlasın onu Mourinho + Ancelotti bile kurtaramaz.
Çapsız herif, yalancı sünepe.

Rüyamda Ertuğrul Sağlam'ın geldiğini gördüm.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun Özbek, Denizli'nin istifasının ardından Ersun Yanal ile masaya oturacak. (Takvim)

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denizliden önce Ersun gelseydi takım daha iyi bir durumda olabilirdi

-Tapatalk-

Bugün yarın ceza açıklanır ona göre de komple yenilik şart başkan yönetim teknik ekip futbolcular herkes değişmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt