Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı getireceklerse sezon sonu getirsinler bi zahmet. takım zaten bitmiş, gelen adam ne yapacaksa mayıs sonu gelsin yapsın.

2 ay için yerli birini getirsinler, Bülent Ünder gayet uygun bu iş için.

Ayhan Akman'ı bekliyorum, gözlerim kapalı.

Ersunu Hamzayla ayni tutmak güzel kafa :red: Birisi 20 yildir TD digeri daha rookie.

Ulan Sükrü :D

Yilmaz Vural da bilmem kac yillik teknik direktör böyle bir argüman mi var ya. Utan utan 69 yasina gelmis yasli basli adamsin :D

Yine alakasiz seyler söylüyorsun. Burada Hamza ve Ersun hkk. konusuyoruz. Denizli ne alaka?
Senin mantigin hakkinda konusuyorum, anlamayacak kadar capsiz birisin demek ki.

Ersun'u 20 yil görev yapiyor diye savunuyorsan Denizli yi de ayni sebeplerden savun o halde.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Senin mantigin hakkinda konusuyorum, anlamayacak kadar capsiz birisin demek ki.

Ersun'u 20 yil görev yapiyor diye savunuyorsan Denizli yi de ayni sebeplerden savun o halde.

Yine mantik hatalar yapiyorsun. Ersun net daha kariyerli hoca gelmissin Hamza 3 kupa kazandi diye Ersun'un kazandigi sampiyonlugu görmezden geliyorsun.

Simdi de Denizli hkk. konusuyorsun.

ERSUN ve HAMZA kiyaslama yapildi ONLARIN kariyerlerini KIYASLADIM. Denizli'yle ALAKASI YOK. O mantik HER HOCA için kullanilmadi.

Boyko-Tolgo muhabettinde de ayni seyi yaptin. Okuma ve anlama sorunlarina birsey yap.

Cidden ben böyle bir kafa görmedim.

Zamanında demistik, egitim sart.

20 sene TDlik yapiyor diye kiyaslanmaz diyip ardindan ehehe sadece Ersun icin demistim diyen tip bana mantik hatasi yapiyorsun diyor.

Peki sen mantik nedir bilirmisin? Cevap yazma cevabi belli.

Madem Denizli hkk. konusmak istiyorsan: Denizli son kez ne zaman basarili oldu, Ersun son kez ne zaman basarili oldu? :]
Senden farkli düsünenlere it gibi saldirmadan önce bu ve diger sorulari cevaplamayi tavsiye ediyorum allahin almancisi

S: Abi yanlislikla adam bicakladim.
P: Bu bir suctur ne yaptin olm.
S: Ehehe suç degil la cünkü SADECE o adami bicakladim, sorun yok.

Ersun Yanal istiyorum arkadaş takım bundan kötü olamaz.. Yoksa okan hasan ümit davala 3 nüde aynı anda getirip takımı bu üçüne bıracaksınız..

Yahu ne ersunu hamza + denizli yetmedi üstüne tüy diksin diyosunuz resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt