Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ucuz oyuncularla başarı sağlayan sistemi olan bir alman varsa iyi olurdu aslında favre istiyordu bu işbecer cenk ergün falan belki ikna ederler takımı tanır planlama yapar gelecek seneyi bari kurtarırız bir kaç alman takviyeyle en azından ıyı futbol oynatsın yeter ben skoru düşünmüyorum artık kendi kimliğimizde oynamalıyız

9Wpje_1412327580_781.jpg

Bir an Giray Bulak'ı getirdiklerini düşündüm de... Aman yarabbi ! Akli dengemi yitiririm muhtemelen öfkeden.

Ersun Yanal isteyenler zannediyorum trollük peşindeler. Yoksa kocaman adamların ciddi ciddi yerli hoca isteyeceğini zannetmiyorum artık.

Ersun Yanal Neden Gelmesin ; (Şikeci yani Fenerbahçeli olduğu gerçeği dışında teknik olarak açıklayacağım)

Ersun Yanal doğru transferler yapabilen bir antrenör değil,elindeki kadroyu iyi kullanan biri,bakıyoruz bizim kadro çöp.1 sene Ersun iyi oynatsa yine bu duruma geliriz ertesi sene.
Bizim ihtiyacımız olan başarılı ya da başarız kadroyu yenileyecek belki kendisi şampiyon olamasa da ondan sonra gelecek isimlere yıllarca şampiyon olacak bir ekip ve sistem bırakacak bir antrenör...

Aklımdaki ilk isim tabii ki de Lucien Favre,Jorge Sampaoli(Chelsea ile de geçti ismi ama Conte'yi aldılar),bunların dışında Nice'in hocası Puel,Porto'da ayrılan Julen Lopetegui,en son ihtimal Rudi Garcia falan olmalı

Dünkü programda Ersun hocamı iyi dinledim.

Takımın durumuna çok sinirlenmiş.

GS formasına yapılan saygısızlığı belli ki bizim gibi kabullenememiş.

Yeni teknik direktör kim olur sorusuna biraz da üzgün bir ses tonuyla "Hayırlısı olsun" yanıtını vermesi...

Bilemiyorum...

Sanki bu takımı bana verseniz hiçbirinin gözünün yaşına bakmam, kadroyu yeniden kurar takımı ayağa kaldırırım der gibiydi.

Futbolcuların sahada yürümesi hocamı belli ki öfkelendirmiş.

Son düzenleme:
Denizli'yi bir yönden takdir ettim ama. Onurlu adammış. İstenmediğini, taraftardan tepki gördüğünü anlayınca istifa kararı aldı. Prandelli misal öyle yapmamıştı. Anasına bacısına sövdürene kadar gitmedi, sonra kovuldu, tazminatıyla gitti. Hala da çıkıp "Taraftarın beni sevdiğini düşünüyorum." tarzında açıklamalar yapabiliyor.

Prandelli kötü. Prandelli gibi olmayın.

Bizim yönetim Ersun'u istemez. Bende istemiyorum.

Terim disinda iyi Türk T.D. yok su anda

Volkan bi babana sor Ersun takima faydali olur mu diye.

Bi bitmediniz.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Babamla ne alakası var?!

Yaşımızdan dolayı Denizli'yi ona sorduk. Bı durumun babam ile alakası yok. Ayrıca bu yönetimin bir yabancı td ile başarılı olacağını düşünüyorsan hayal alemindesin. Heh yönetim değişir ve yerlerine çok iyi isimler gelir bende yabancı istiyorum hatta bir çok yorumumda buraya değindim. Keşke okusaydın :red:

Kabul et veya etme ama yerli gelecekse Ersun en iyi seçenektir FT hariç. Kendini kanıtlamış biri. Yoksa Sivas'ın bile ağzına sıçmış Okan , Tafo ile daha beter bile oluruz...

Tekrarlıyorum;

Yabancı ilk seçenek olmalı!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Denizli istifa etti haberini duyunca FB'lilerin verdiği ilk tepki Ersun'u almasınlar da kim gelirse gelsin oluyor ne hikmetse.

İnternette de, çevremde de hep böyle.

Enteresan gerçekten.

Hep aynı isimler yeter be kardeşim. Bir kere de farklı isimler dönsün. Proudhomme olur, Rene olur, Magath olur. Farklı biri gelsin be birader.

Denizli istifa etti haberini duyunca FB'lilerin verdiği ilk tepki Ersun'u almasınlar da kim gelirse gelsin oluyor ne hikmetse.

İnternette de, çevremde de hep böyle.

Enteresan gerçekten.

Sadece antu'da bile Denizli İstifa etti konusu altında bu tür yorumlar dolu.

Adamlara son yıllardaki en iyi şampiyonluğu kazandırdığı için. İç saha maçlarında 3-4-5 atarak eziyorlardı anadolu takımlarını...

Yabancı gelmeyecekse Ersun gelsin deyince laf yiyoruz ama şu mali bütçeye , yönetime iyi yabancı td getirmek cidden zor. Yani yabancı olmazsa Ersun gibi kanıtlamış gelsin dedik ama forumdaki bazı insanlar hemen ouvvv

İşte onlara Sivas'ı bile darma duman etmiş Okan müstehak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt