Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece antu'da bile Denizli İstifa etti konusu altında bu tür yorumlar dolu.

Adamlara son yıllardaki en iyi şampiyonluğu kazandırdığı için. İç saha maçlarında 3-4-5 atarak eziyorlardı anadolu takımlarını...

Yabancı gelmeyecekse Ersun gelsin deyince laf yiyoruz ama şu mali bütçeye , yönetime iyi yabancı td getirmek cidden zor. Yani yabancı olmazsa Ersun gibi kanıtlamış gelsin dedik ama forumdaki bazı insanlar hemen ouvvv

İşte onlara Sivas'ı bile darma duman etmiş Okan müstehak

Sent from my iPhone using Tapatalk

1155221_620x410.jpg
ersun_yanal_ve_galatasaray_iddiasi_h30713.jpg

Son düzenleme:
Dünkü programda Ersun hocamı iyi dinledim.

Takımın durumuna çok sinirlenmiş.

GS formasına yapılan saygısızlığı belli ki bizim gibi kabullenememiş.

Yeni teknik direktör kim olur sorusuna biraz da üzgün bir ses tonuyla "Hayırlısı olsun" yanıtını vermesi...

Bilemiyorum...

Sanki bu takımı bana verseniz hiçbirinin gözünün yaşına bakmam, kadroyu yeniden kurar takımı ayağa kaldırırım der gibiydi.

Futbolcuların sahada yürümesi hocamı belli ki öfkelendirmiş.

Yol yapmaya çalışmış işte yok asarım yok keserim der göreve gelincede yerlileri oynatıp yabancılara karşı cephe alır diğerleri gibi.

Yol yapmaya çalışmış işte yok asarım yok keserim der göreve gelincede yerlileri oynatıp yabancılara karşı cephe alır diğerleri gibi.

Sanmam.

FB'de yerli oyuncularla anlaşamamıştı.

O yüzden ayrıldı zaten.

Fazla idman yaptırıyor falan diye arıza çıkarmışlardı diye hatırlıyorum.

4e42a4637adab8af450da0edec272ff2.png

418a1b2bf2f5508f109d2f6e33a451aa.png

gelecek sene icin kadromuz

4e42a4637adab8af450da0edec272ff2.png

418a1b2bf2f5508f109d2f6e33a451aa.png

gelecek sene icin kadromuz

Muslera, Cenk, Carole, Linnes, Sneijder, Emre, Poldi kalsın diğerlerine teşekkür edip yolları ayıralım.

Telles ve Bruma da dönerse kapımız açık.

Tabii böyle bir şey olmayacağını da biliyoruz.

Yönetim yeni gelen yabancı hocayı ikna edip bunlar iyiydi yerli hocalar idman yaptırmadı sen kullanırsın falan deyip 2-3 takviyeyle geçiştirir büyük ihtimalle.

Sanmam.

FB'de yerli oyuncularla anlaşamamıştı.

O yüzden ayrıldı zaten.

Fazla idman yaptırıyor falan diye arıza çıkarmışlardı diye hatırlıyorum.

Prandelliye olanlar yapılır o zaman :) geldiği gibi 3 5 oyuncuyu kadro dışı bırakırsa durum değişir tabi

Bizim yönetim Ersun'u istemez. Bende istemiyorum.

Terim disinda iyi Türk T.D. yok su anda

Şenol Güneş Terim'den iyi hoca. En iyi Türk hoca bence. Ü.Aysal Terim'i ilk kovduğunda Güneş boştaydı. O zaman Şenol Güneş gelseydi bize şu an beşinci hocamızı arıyor olmazdık.

ERsun gelsin ama Selçuğu sever sırf bu yüzden gelmesin derim ama Ersun süper hocadır tam bize göre

Mustafa Denizli'nin Dursun Özbek'le bugün yapacağı görüşme, yarına ertelendi. (NTV Spor)

:red:

3 Puan ‏@3puancom
Bugün yapılması beklenen görüşmeye Mustafa Denizli katılmadığı için görüşme yarına ertelendi.

92488c549f17e3eaa8b21ed3d037f383.png

:red:

Son düzenleme:
Adamlar görüşmeyi bile beceremiyor.

Çocuk oyuncağı mı bu ya Galatasaray neden 1 gününü boşa harcasın adam antrenmana bile çıkmamış.

En başta Dursun gitmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt