Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece antu'da bile Denizli İstifa etti konusu altında bu tür yorumlar dolu.
Adamlara son yıllardaki en iyi şampiyonluğu kazandırdığı için. İç saha maçlarında 3-4-5 atarak eziyorlardı anadolu takımlarını...
Yabancı gelmeyecekse Ersun gelsin deyince laf yiyoruz ama şu mali bütçeye , yönetime iyi yabancı td getirmek cidden zor. Yani yabancı olmazsa Ersun gibi kanıtlamış gelsin dedik ama forumdaki bazı insanlar hemen ouvvv
İşte onlara Sivas'ı bile darma duman etmiş Okan müstehak
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dünkü programda Ersun hocamı iyi dinledim.
Takımın durumuna çok sinirlenmiş.
GS formasına yapılan saygısızlığı belli ki bizim gibi kabullenememiş.
Yeni teknik direktör kim olur sorusuna biraz da üzgün bir ses tonuyla "Hayırlısı olsun" yanıtını vermesi...
Bilemiyorum...
Sanki bu takımı bana verseniz hiçbirinin gözünün yaşına bakmam, kadroyu yeniden kurar takımı ayağa kaldırırım der gibiydi.
Futbolcuların sahada yürümesi hocamı belli ki öfkelendirmiş.
Yol yapmaya çalışmış işte yok asarım yok keserim der göreve gelincede yerlileri oynatıp yabancılara karşı cephe alır diğerleri gibi.
Sanmam.
FB'de yerli oyuncularla anlaşamamıştı.
O yüzden ayrıldı zaten.
Fazla idman yaptırıyor falan diye arıza çıkarmışlardı diye hatırlıyorum.
![]()
![]()
gelecek sene icin kadromuz
Sanmam.
FB'de yerli oyuncularla anlaşamamıştı.
O yüzden ayrıldı zaten.
Fazla idman yaptırıyor falan diye arıza çıkarmışlardı diye hatırlıyorum.
Bizim yönetim Ersun'u istemez. Bende istemiyorum.
Terim disinda iyi Türk T.D. yok su anda
Şenol Güneş Terim'den iyi hoca. En iyi Türk hoca bence. Ü.Aysal Terim'i ilk kovduğunda Güneş boştaydı. O zaman Şenol Güneş gelseydi bize şu an beşinci hocamızı arıyor olmazdık.
Şenol Güneş Terim'den iyi hoca. En iyi Türk hoca bence. Ü.Aysal Terim'i ilk kovduğunda Güneş boştaydı. O zaman Şenol Güneş gelseydi bize şu an beşinci hocamızı arıyor olmazdık.
:red:Şenol Güneş Terim'den iyi hoca. En iyi Türk hoca bence. Ü.Aysal Terim'i ilk kovduğunda Güneş boştaydı. O zaman Şenol Güneş gelseydi bize şu an beşinci hocamızı arıyor olmazdık.