Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ersun'un GS hakkındaki analizlerini iyi dinleyin beyler. Şu birkaç aydır dinlemeden önce ben de istemiyordum ama gerçekten çok farklı bir teknik direktör yerli hocalarla kıyaslayınca...

Adam burada ne yazıyorsak aynılarını söylüyor yahu... Cidden taraftar gibi yorumluyor :D

Selçuk'a Olcan'a bütün savunma hattına laf ediyor, o yerliymiş bu yabancıymış ayrımı kesinlikle yok.

Tek tek nasıl hata yaptıklarını anlatıyor, rakibe nasıl refakatçilik yaptıklarını gösteriyor.

Bana darılacaklarsa da darılsınlar ama durum böyle diyor...

Büyük konuşmak istemiyorum ama bu adam gelirse yerli oyunculara ayrıcalık tanıyacağını falan sanmıyorum. Kimsenin gözünün yaşına bakmaz başarılı olmak için.

Ersun'un GS hakkındaki analizlerini iyi dinleyin beyler. Şu birkaç aydır dinlemeden önce ben de istemiyordum ama gerçekten çok farklı bir teknik direktör yerli hocalarla kıyaslayınca...

Adam burada ne yazıyorsak aynılarını söylüyor yahu... Cidden taraftar gibi yorumluyor :D

Selçuk'a Olcan'a bütün savunma hattına laf ediyor, o yerliymiş bu yabancıymış ayrımı kesinlikle yok.

Tek tek nasıl hata yaptıklarını anlatıyor, rakibe nasıl refakatçilik yaptıklarını gösteriyor.

Büyük konuşmak istemiyorum ama bu adam gelirse yerli oyunculara ayrıcalık tanıyacağını falan sanmıyorum. Kimsenin gözünün yaşına bakmaz başarılı olmak için.

Ersun hocam ıcın sımdı herkes tek yürek tek bilek

Dünyanın en boş beleş banıydı bari küfür den yeseydin cezayı ne kötü koymuştur o :(
CAS a gitmeyi düşünüyorum.
Çok gereksiz bir ceza uygulandı.

Sanki foruma direk resim video koyduk.
Ceza veren MOD un browser de favori ye eklemiş ve herkesin bildiği şeyler .. site nin linkini koyduk.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Fatih İşbecer: "Hoca konusunda belli kriterlerimiz var: Türk olup olmama durumu, yaş, sistem kurma, Türk kültürüne uygunluk vs. türü."
Fatih İşbecer: "Bu konuda adayları puanlıyoruz. Konuyla ilgili bugün-yarın kısa bir listemiz olacak. İlgili hocalarla temasa geçeceğiz."
Fatih İşbecer: "Önümüzdeki yıllara dönük bir isim aradığımızdan ötürü acele etmiyoruz. Arayışımız gelecek yılın sonrasını kurma yolundadır."

Renktaşlarım bundan ne anlamak gerek?

Yerli mi yabancı mı olacak?

Sonunda "sistem kurmayı" düşünen bir yönetici görmekte sevindirici şahsen ama bu mallar yapabilir mi? MUAMMA

Sent from my iPhone using Tapatalk

CAS a gitmeyi düşünüyorum.
Çok gereksiz bir ceza uygulandı.

Sanki foruma direk resim video koyduk.
Ceza veren MOD un browser de favori ye eklemiş ve herkesin bildiği şeyler .. site nin linkini koyduk.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

ne lınkı arifcim

Keşke olaya duygusal bakma şansımız olsa ama şuan başarı için her yol mübahtır. Ersun yapacaksa Ersun gelsin , Avrupa köylüsü yapacaksa o gelsin ama yeter ki başımızda artık gerçekten iyi bir td olsun. FT'den beri öksüz kaldık aga. Hamza 3 kupa aldı s...tiri çektik. Mancini sadece iç saha iyidi , prandelli ve Mustaf shit...

Yeter artık YETERRR

Artık saha kenarına baktığım zaman tamamen güvenebileceğim bir td görmek istiyorum. Sürekli acaba şimdi ne bok yapacak ruh hali iyice bıkkınlık getirdi. Oyun kötü gittiği halde değişiklik yapmak için 79 dk bekleyenler yüzünden futboldan soğudum arkadaş.

Anlaşılan yönetiminin hemfikir olduğu gibi artık bir sistem kurulmalı ve td değişse bile oyun stilimiz hep aynı kalsın...

Son düzenleme:

Köprüyü geçene kadar taraftarın duymak istediklerini söylüyor olabilir. .

Fatih İşbecer: "Hoca konusunda belli kriterlerimiz var: Türk olup olmama durumu, yaş, sistem kurma, Türk kültürüne uygunluk vs. türü."
Fatih İşbecer: "Bu konuda adayları puanlıyoruz. Konuyla ilgili bugün-yarın kısa bir listemiz olacak. İlgili hocalarla temasa geçeceğiz."
Fatih İşbecer: "Önümüzdeki yıllara dönük bir isim aradığımızdan ötürü acele etmiyoruz. Arayışımız gelecek yılın sonrasını kurma yolundadır."

Türk olup olmama durumu ne ya illa yine yerli çeteye oyuncak olucak birini getiricekler.

Köprüyü geçene kadar taraftarın duymak istediklerini söylüyor olabilir. Geçtikten sonrası önemli.

O konuda haklısın renktaş ama takip ettiğim kadarıyla uzun zamandır bu tarz yorumlar yapıyor.

Hani GS ile alakalı bir durumu yokken de benzer şekilde konuşuyordu.

Ersun'un Türk futbolunu tanıştırdığı bilim işte hocam :)

Şu bilgisayar olayları , kondisyon bilimleri...

Aziz adama bilgisayar ile şampiyon mu yapılır diye dalga geçti ama adam belki tarihlerindeki en kolay şampiyonluğunu ilan etti

Bir an önce belli olsunda td ve gelecek sezonun planlamasına başlasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt