Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera, Sneijder, Poldi, Chedjou, Denayer, Carole ve Linnesle iyi takim kurabilen herhangi hoca yok mu gezegenimizde?.....

Bielsa Terimin Taktik bilen versiyonu.

Terimin bildigi tek sistem VATAN MILLET SAKARYA.

bizim igrenc ligde de böyle igrenc bi sistem is yapiyor.

Bi de demezler mi "ligi taniyan hoca getirin" diye, anasini satim, sanki gelecek hoca atomu parcalayacak. Alti üstü boktan bi lig iste, bi iyi forvet, bi iyi kaleci bi de saglam orta saha oyuncusu, al sana ligi domine edecek takim...

selçuk çok güzel frenliyo oraya o adam yakışmıyo koskoca Galatasaray en çok can acıtan da bu zaten.favre yada bielsa sampaoli üçünden biri gelirse istediğin gerçekleşir taktisyenlerdir.hiç kimseyi getiremiyosanız iskandinav akımından birini getirelim :)

selçuk'un performansı çok kötü ama bence ıslıklanacak o kadar kişi arasında sadece onu suçlamak yanlış oluyor(bence). Artık güzel futbol izlemek istiyorum

selçuk'un performansı çok kötü ama bence ıslıklanacak o kadar kişi arasında sadece onu suçlamak yanlış oluyor(bence). Artık güzel futbol izlemek istiyorum
ıslıklanacak yegane kişi umuttur onu 2 dk oynatan haindir gol atamıyo adam bitmiş selçuk sadece geri oynar kesinlikle gönderilmeli ilerlemek istiyosak bunları göze alıcaz yoksa mustafa sarp ve selçuk aynı kefede olucak

1240320.png

Terimin bildigi tek sistem VATAN MILLET SAKARYA.

bizim igrenc ligde de böyle igrenc bi sistem is yapiyor.

Bi de demezler mi "ligi taniyan hoca getirin" diye, anasini satim, sanki gelecek hoca atomu parcalayacak. Alti üstü boktan bi lig iste, bi iyi forvet, bi iyi kaleci bi de saglam orta saha oyuncusu, al sana ligi domine edecek takim...
Al işte klişe baştan aşşağı klişe kokan bir post daha

Isı haritalarından anladığım kadarıyla Ersun hocam Galatasarayımıza yakın

Taraftarın "Formayı çıkarın, çıplak oynayın" tezahüratı, Başakşehir maçında futbolculara 112 km ile sezonun koşu rekorunu kırdırdı. (DHA)

:oley:

soruma cevap degil.
Bal gibi cevap işte idrak edemiyorsan benim sorunum değil burda yarım saat senle bu mevzuları tartışamam çünkü bu boş klişelerle kafa dikiceksin bıktım bu zihniyetten adem çakar uğraşsın sizle ben yoruldum.

Bursaspor 2.Başkanı Ali Ademoğlu: "Sercan bizim evladımız. Hocamızın gelecek planlarında da yer alıyor. Bonservisini almak istiyoruz." (İHA)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt