Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hala konusuyorsun. Konustukca da batiyorsun. Battikca da komik oluyorsun.

Susarsan biraz yol alacagiz camia olarak. Pranga olmayin su kulübe. Sizlere tahamül ede ede, bi kulagimizin arkasi kaldi...
Ne kadar düşünceden uzak olduğunu yüzüne yüzüne vurunca benmi batmış oluyorum hala ezber cümleler kuruyorsun biz çok gördük forum aleminde bu jargonları klasiktir kızamıyorum bile artık keşke olmasanız.

kosun-beyler-kavga-var_fb_1818.jpg

Ünal aysal galatasarayı tek başına batırdı demek ne kadar klişeyse terimin bir sistemi yok demekte o kadar klişedir.

Yok kaos futbolu yok vatan milled sakarya geçin abicim bunları,
demirkol gibi zibidilerin uydurmaları bunlar milletde kendisi düşünüp bir netice elde edemediği için bu klişeleri anekdot olarak kullanmayı tercih ediyor. Düşünmek lazım.

Terimin bildigi tek sistem VATAN MILLET SAKARYA.

bizim igrenc ligde de böyle igrenc bi sistem is yapiyor.

Bi de demezler mi "ligi taniyan hoca getirin" diye, anasini satim, sanki gelecek hoca atomu parcalayacak. Alti üstü boktan bi lig iste, bi iyi forvet, bi iyi kaleci bi de saglam orta saha oyuncusu, al sana ligi domine edecek takim...

guzel tespıt :)

Hoca vatan millet sakarya taktiğinden başka bir şey bilmiyorsa Fiorentina'da nasıl başarılı oldu?

Algı operasyonlarını bırakma zamanı gelmiştir renktaşlar lütfen objektif olalım.

Bu saatten sonra Fatih Terim sadece gaz veren, veya sadece Türkiyede basarili olabildigini zanneden insanlar aramizda olmalari komik.

Fatih Terim her geldiğinde başarılı olmak için çabalamıştır ve bir kere hariç başarmıştır bi kere futbolcular çekinir ondan. ama şöyle bişey var Sneijderi de istemeyen kendisidir transferlerde baya yanılgıya düşer şu anda favre veya bielsa daha iyi bana kalsa Ersun tam aradığımız adam ama burda profesyonel bakıcak kişi yok maalesef herkes duygusal bakıyo.

ersun gelsin işte yeter ya ne uzatıp duruyoruz bu meseleyi.

Ersun yanal fenerli yada GALATASARAY lı değildir unisex bir kişiliktir bunu dert etmeyin ama şike mevzu ondan soğumak için bir sebep olabilir ki bende bu yüzden sıcak bakamıyorum.

Ne kadar düşünceden uzak olduğunu yüzüne yüzüne vurunca benmi batmış oluyorum hala ezber cümleler kuruyorsun biz çok gördük forum aleminde bu jargonları klasiktir kızamıyorum bile artık keşke olmasanız.

dedigim gibi konustukca batiyorsun.

Ne güzel demis Mevlana.

Suskunlugum Asaletimdendir her lafa verecek cevabim var lakin bir lafa bakarim laf mi diye, bir de söyleyene bakarim Adam mi diye...

Mehmet tokatın yaşı 18i geçmiyordur diyenler beğensin?

Isı haritalarından yararlanan bir hoca gelmediği müddetçe işimiz zor

YAĞIZ ‏@Senfo10 10 dk.10 dakika önce
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü kim olmalı ?
Straw Poll
Yayalım ve doğruya yönlendirelim.
@isbecer @uralakuzum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt