Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keşkeee nerdee başta da dedik gittiler denizliyi aldılar
Haha çok inceIsı haritalarından yararlanan bir hoca gelmediği müddetçe işimiz zor
Haha çok inceaman ersuna çok kapılıp terimi unutma reyiz

Ersun Lazio'ya gidiyormuş istemeyenlere müjdeyi vermiş olalım
Ersun Lazio'ya gidiyormuş istemeyenlere müjdeyi vermiş olalım
Rudi Garcia, Favre, Bielsa süper hocalar da şuanki maddi şartlar ve yönetimin kapasitesi ile üçünün de başarılı olma şansı çok düşük. Adamlara zaten dağınık, maaş yükü yüksek, elini kolunu kıpırdatamayacağı bir kadro teslim ediyorsun. Ayrıca bu yönetimde pek yabancı hocayla bir sistem kurabilecek yönetim değil. Ne yazık ki gerçek bu. En az iki sene minimum harcamayla başarı kazanmamız gerekiyor ve bunun için de risk alma ihtimalimiz çok düşük. Bu üç hocaya harcama yapmazsan başarı bekleyemezsin ama Fatih Terim, Lucescu gibi bir hocadan beklersin.Yalnız şimdi bir Rudi Garcia analizi okudum kanım baya ısındı. Herkes Favre için gelmez diyor. Garcia hep ucuz maaliyete bulduğu oyuncuları parlatan bir tdmiş. Roma'daki ilk sezonunda 17 maç namağlupmuş. İlk 9 maç sadece 1 gol yemiş.
Tam bizim duruma uyuyor gibi. Genç futbolcu pazarını iyi bilen ve eğitici bir td. Aynı zamanda bulduğu genç futbolcularla Lille'de şampiyon olmuş.
Fransız arkadaşlar iyice bilgilendirsin bizi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hikmet karaman'in sampaoli'den daha fazla oy almis olmasi tam bir skandal
Yaziklar olsun
Analiz linkin bir ativer VolkanYalnız şimdi bir Rudi Garcia analizi okudum kanım baya ısındı. Herkes Favre için gelmez diyor. Garcia hep ucuz maaliyete bulduğu oyuncuları parlatan bir tdmiş. Roma'daki ilk sezonunda 17 maç namağlupmuş. İlk 9 maç sadece 1 gol yemiş.
Tam bizim duruma uyuyor gibi. Genç futbolcu pazarını iyi bilen ve eğitici bir td. Aynı zamanda bulduğu genç futbolcularla Lille'de şampiyon olmuş.
Fransız arkadaşlar iyice bilgilendirsin bizi?
Sent from my iPhone using Tapatalk