Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ankete katılımımızı sağladık

Kime oy verdiğimi açıklamama gerek yok herhalde

Favre gelmez zaten niye gelsin ki.

Almanya'dan kaç tane talibi var.

Schalke mi GS mi diye sorsalar 1 sn düşünmeden Schalke'ye gider mevcut durumda.

Bielsa'yı da bu yönetim getirmez, getiremez.

Öyle söz geçirilebilecek bir hoca değil.

Kafasına eserse takımın en iyi adamını kadro dışı bırakır, yönetim hakkında konuşur.

Türkiye buna hazır değil.

Bunların getireceği en iyi hoca Garcia olur, onun da ne derece başarılı olacağı şüpheli.

Haha çok ince :D aman ersuna çok kapılıp terimi unutma reyiz

Hocamızı unutur muyuz renktaş ayıp ettin :hat:

Üst düzey yabancı hoca bu yönetimle zor, yerlilerin arasından en kötü tercihi yapmasınlar diye sinerji yaratma çabasındayız sadece :DD

Şu gelsin bu gelsin demekten bıktım. Artık adam gibi bir hoca görmek istiyorum...

Hayırlısı neyse o olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Favre'yi falan gecin kolay kolay gelmez o adam

Sezon sonuna kadar Td gelmez

Takimdaki copleri tanima acisindan yabanci td bir an once gelmeli.

Sene sonu gelirse yalan yanlis raporlarla gene bir halt olmaz.

Ersun Lazio'ya gidiyormuş istemeyenlere müjdeyi vermiş olalım

Yalnız şimdi bir Rudi Garcia analizi okudum kanım baya ısındı. Herkes Favre için gelmez diyor. Garcia hep ucuz maaliyete bulduğu oyuncuları parlatan bir tdmiş. Roma'daki ilk sezonunda 17 maç namağlupmuş. İlk 9 maç sadece 1 gol yemiş.

Tam bizim duruma uyuyor gibi. Genç futbolcu pazarını iyi bilen ve eğitici bir td. Aynı zamanda bulduğu genç futbolcularla Lille'de şampiyon olmuş.

Fransız arkadaşlar iyice bilgilendirsin bizi? :D

Son düzenleme:
1. Favre 1019 votes (34%)

2. Bielsa 729 votes (24%)

3. Ersun Yanal 348 votes (11%)

4. Rudi Garcia 209 votes (7%)

5. Hasan Şaş 203 votes (7%)

6. Diğer 129 votes (4%)

7. Hikmet Karaman 59 votes (2%)

8. Sampaoli 51 votes (2%)

9. David Moyes 47 votes (2%)

10. Di Matteo 45 votes (1%)

11. Abdullah Avcı 43 votes (1%)

12. Bülent Korkmaz 39 votes (1%)

13. Murat Yakın 36 votes (1%)

14. Tugay Kerimoglu 30 votes (1%)

15. Tolunay Kafkas 21 votes (1%)

16. Rodgers 19 votes (1%)

17. Tayfun Korkut 6 votes (0%)

18. Mazzari 4 votes (0%)

Straw Poll

Hikmet karaman'in sampaoli'den daha fazla oy almis olmasi tam bir skandal

Yaziklar olsun

Fatih terimin systemi var ki Çok da başarılı bir systemi mevcut.
Onun da ama becere bilmediği bir konu var ki oda savunma.
Ver eline urfi veya popescu gibi komutan lider elit stoper onlar hal ediyor bu açığını. Olmayınca arayış içine girip saptırır takımın defans bölümünde.

Takım savunması da sorun olmuyor hocanın takımında genelikle bu arada ki grup halinde bölge pressi uygulatan birisi zaten Leverkusenin geçen yılda çok iyi yaptığı gibi mesela.

Yalnız şimdi bir Rudi Garcia analizi okudum kanım baya ısındı. Herkes Favre için gelmez diyor. Garcia hep ucuz maaliyete bulduğu oyuncuları parlatan bir tdmiş. Roma'daki ilk sezonunda 17 maç namağlupmuş. İlk 9 maç sadece 1 gol yemiş.

Tam bizim duruma uyuyor gibi. Genç futbolcu pazarını iyi bilen ve eğitici bir td. Aynı zamanda bulduğu genç futbolcularla Lille'de şampiyon olmuş.

Rudi Garcia, Favre, Bielsa süper hocalar da şuanki maddi şartlar ve yönetimin kapasitesi ile üçünün de başarılı olma şansı çok düşük. Adamlara zaten dağınık, maaş yükü yüksek, elini kolunu kıpırdatamayacağı bir kadro teslim ediyorsun. Ayrıca bu yönetimde pek yabancı hocayla bir sistem kurabilecek yönetim değil. Ne yazık ki gerçek bu. En az iki sene minimum harcamayla başarı kazanmamız gerekiyor ve bunun için de risk alma ihtimalimiz çok düşük. Bu üç hocaya harcama yapmazsan başarı bekleyemezsin ama Fatih Terim, Lucescu gibi bir hocadan beklersin.

Yani bizim futbolun Ergin Ataman'ını bulup getirmemiz gerekiyor. Bütçe az da olsa her şartta başarılı olacak, hiçbir bahane uydurmayacak, takımı çalıştıracak, Türkiye Kupası yarı finalini başarılı gören yönetimdeki zatlara inat ''Galatasaray'ın olduğu yerde rakip favori olamaz'' gibi çıkış yapıp Galatasaray'ı küçümseme çalışanları susturacak iddiali bir adam lazım.

Şuan bu profile uyan adam bence Ersun Yanal, bizi kısa sürede başarıya ulaştırabilir. Hücum oynatır, takımı çalıştırır, iddialı açıklamalar yapar. Şu iki sene en azından direk başarı getirecek bir hamle şart.

Dursunun kendinden ne hayır gördükki getirdiği hocadan hayır bekleyelim kimi getirirse getirsin bu yönetimle başarılı olamaz

Analiz linkin bir ativer Volkan

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt