Her halikarda gelecek hocanin isi zor. Maddi durumda oyle bir boka sarmis durumda ki,2 transfer yapmanin bile zor olacagi transfer donemleri gecirecegiz belki de. Kadronun bastan asagi degismesi vs gibi beklentilere kesinlikle girmiyorum artik. Eldeki oyunculardan maksimum seviyede as-yedek oyuncu cikartabilip,bunlar uzerine tamamlamalar yapmak lazim.
Kale:Muslera-Cenk
Sag bek:Linnes-Sabri
Stoper:Chedjou-Koray
Stoper:XXXXX-Hakan
Sol bek:Carole-Olcan
Orta Saha:XXXXX-Donk
Orta Saha:XXXXX-Bilal
Sag kanat:XXXXX-Sinan
On numara:Sneijder-Emre
Sol kanat

odolski-Yasin
Forvet:XXXXX-XXXXX
Minimumlari yazmaya calistigim haliyle bile 5'i ilk 11'e olmak uzere 6 transfer yapilmali demisim en mutevazi kadro icin. Yukaridaki isimlerden elbette ki bende Sabri,Olcan,Donk basta olmak uzere bu tarz adamlarin sutlanmasini isterim zaten ama bu transfer doneminde 10 adam alamayacagimiz cok net ortada zaten. Daha 2 ay once gelmis bir Donk'u da elimizden nasil cikartabiliriz orasi ayri zaten. Ki bana kalirsa gelecek sezon orta sahadaki bir oyuncu Selcuk olur ve onu izlemeye devam ederiz, ayni zamanda Umut'ta forvet rotasyonunda kalmaya devam eder 1 sezon daha. Ortalama 4-5 transferle kapatmaya calisirlar.
Ancak Umut'un artik bitik bir adam olmasi,gelinen durumlardan sonra Selcuk'tan da artik verim alabilecegimize inanmamamdan dolayi o adamlarin gitmesi gerektigini dusunuyorum.
Her seye ragmen yukaridaki ilk 11'e tecrubeli bir stoper + tempolu 2 orta saha + kivrak bir kanat ve skorer bir forvet bulabilsek,gelecek sezon sadece ligde mucadele edecegimizi dusununce,sampiyon olabilecegimizi dusunuyorum acikcasi oyle bir kadro ile.
Tabi ki de en onemli olay eksiklerin dogru doldurulmasi, Donk gibi ucuza Anadolu topcusu kovalamamak lazim.
Xxxxx
Podolski -- Sneijder -- Xxxxx
Xxxxx -- Xxxxx
Carole -- Xxxxx -- Chedjou -- Linnes
Muslera
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk