Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bülent Ünder bu Pinoyu yedek birakan, Mustafa Sarp i oynatan kisi degil mi? Bülent Korkmaz egosuyla Lincolnü yokeden kisi degil mi? Ersun 2003 de milli takima tek Galatasarayli futbolcu almayan fenerli degilmi? Gelecek yabanci ünlü teknik adamlar kendini kovdurtsaya kadar takimi kötü kurup oynatip tazminati alip defolmuyorlar mi? Iste bunlar her Galatasaraylinin kendine sormasi gereken sorular. En iyisi bir Riekerink ile devam edelim. Orhan Atiki son macta gördük, gol atmamiz gereken zamanda Emreyi cikariyor, Yasini cikariyor, yerlerine Tarik ve Donku aliyor, Umut ve Selcuk ise dokunulamaz, dokunulmasi tavsiye bile edilemez oyuncular.

bu yönetimde gram akıl yok
şu an td gelse en kötü '' sahaya girmem tribünden izlerim'' dese bile
oyuncular takımda kalmak için yırtınır mı yırtınmaz mı
prangaları yeteneksizleri görür mü görmez mi
ulan yönetim primle korkutacağına kalıcı ve kesin çözüm bir an önce td getirsene

bülent ünder gelirsa 2 ay çöp olacak

kaleci hakan semih olcan sabri(iyileşir iyileşmez) selçuk emre yasin sniejder umut podolski
kadrosunu ezberleriz

paraya ihtiyacı olanı takımın başına getiriyorlar,
takımın içine bi güzel ediyor sonra gidiyor.
gelirken de vay efendim göreve hazırız da falan filan

nevzat milliyette fener maçına kadar yeni t.direkör gelecek ve yönetim kesinlikle yabancı istiyor diye haber yapmış. dursun çapsızından beklemem ama sampaoli sürprizi olabilir mi acaba ? sampaolinin dünkü açıklaması heyecanlandırdı beni açıkçası. başka takım kapmadan şu adamı kapsak süper olur şuan tam ihtiyacımız olan türde bi t.direktör.

nevzat milliyette fener maçına kadar yeni t.direkör gelecek ve yönetim kesinlikle yabancı istiyor diye haber yapmış. dursun çapsızından beklemem ama sampaoli sürprizi olabilir mi acaba ? sampaolinin dünkü açıklaması heyecanlandırdı beni açıkçası. başka takım kapmadan şu adamı kapsak süper olur şuan tam ihtiyacımız olan türde bi t.direktör.

bence Fener macina kadar yetismez gelecek sezonun teknik direktörü

Adam gibi bir td getirmezlerse fb maçı sonrası sahamız 4-5 maç kapanabilir

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni teknik direktörle anlaşılmalı ama adam sene sonuna kadar tribünden seyretmeli takımı. Kesinlikle sahaya inmemeli.

Faruk Süren: "Öncelikle göreve aday değiliz. Bir oluşum vs de yok... İyi niyetli ancak tecrübe eksikliği yaşayan bir yönetim var."
Faruk Süren: "Elbette Galatasaray'da bizim de hoşumuza gitmeyen taraflar var."
Faruk Süren: "Galatasaray'ın şu dönemde birleşmeye ihtiyacı var. İçeride hala kişisel çekişmeler yaşanıyor."
Faruk Süren: "Galatasaray'ın yıllardır en büyük problemi kişisel, sığ ve anlamsız çekişmeler. Ortak akıl buna bir çözüm bulmalı." (Hürriyet)

Her halikarda gelecek hocanin isi zor. Maddi durumda oyle bir boka sarmis durumda ki,2 transfer yapmanin bile zor olacagi transfer donemleri gecirecegiz belki de. Kadronun bastan asagi degismesi vs gibi beklentilere kesinlikle girmiyorum artik. Eldeki oyunculardan maksimum seviyede as-yedek oyuncu cikartabilip,bunlar uzerine tamamlamalar yapmak lazim.

Kale:Muslera-Cenk
Sag bek:Linnes-Sabri
Stoper:Chedjou-Koray
Stoper:XXXXX-Hakan
Sol bek:Carole-Olcan
Orta Saha:XXXXX-Donk
Orta Saha:XXXXX-Bilal
Sag kanat:XXXXX-Sinan
On numara:Sneijder-Emre
Sol kanatodolski-Yasin
Forvet:XXXXX-XXXXX

Minimumlari yazmaya calistigim haliyle bile 5'i ilk 11'e olmak uzere 6 transfer yapilmali demisim en mutevazi kadro icin. Yukaridaki isimlerden elbette ki bende Sabri,Olcan,Donk basta olmak uzere bu tarz adamlarin sutlanmasini isterim zaten ama bu transfer doneminde 10 adam alamayacagimiz cok net ortada zaten. Daha 2 ay once gelmis bir Donk'u da elimizden nasil cikartabiliriz orasi ayri zaten. Ki bana kalirsa gelecek sezon orta sahadaki bir oyuncu Selcuk olur ve onu izlemeye devam ederiz, ayni zamanda Umut'ta forvet rotasyonunda kalmaya devam eder 1 sezon daha. Ortalama 4-5 transferle kapatmaya calisirlar.
Ancak Umut'un artik bitik bir adam olmasi,gelinen durumlardan sonra Selcuk'tan da artik verim alabilecegimize inanmamamdan dolayi o adamlarin gitmesi gerektigini dusunuyorum.
Her seye ragmen yukaridaki ilk 11'e tecrubeli bir stoper + tempolu 2 orta saha + kivrak bir kanat ve skorer bir forvet bulabilsek,gelecek sezon sadece ligde mucadele edecegimizi dusununce,sampiyon olabilecegimizi dusunuyorum acikcasi oyle bir kadro ile.
Tabi ki de en onemli olay eksiklerin dogru doldurulmasi, Donk gibi ucuza Anadolu topcusu kovalamamak lazim.

Xxxxx

Podolski -- Sneijder -- Xxxxx

Xxxxx -- Xxxxx

Carole -- Xxxxx -- Chedjou -- Linnes

Muslera

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Faruk Süren: "Öncelikle göreve aday değiliz. Bir oluşum vs de yok... İyi niyetli ancak tecrübe eksikliği yaşayan bir yönetim var."
Faruk Süren: "Elbette Galatasaray'da bizim de hoşumuza gitmeyen taraflar var."
Faruk Süren: "Galatasaray'ın şu dönemde birleşmeye ihtiyacı var. İçeride hala kişisel çekişmeler yaşanıyor."
Faruk Süren: "Galatasaray'ın yıllardır en büyük problemi kişisel, sığ ve anlamsız çekişmeler. Ortak akıl buna bir çözüm bulmalı." (Hürriyet)
Görevden kaçmayı bırakın sağlam bir yönetimle size ihtiyaç var.

Tüm aksi haberlere rağmen sonunda Ersun hocam takıma kazandırılacak gibi hissediyorum

Hayırlara vesile olsun

Ersun'u kabul etmeyenler artik Bulent Under ile tiki taka sov izler :asd22:

Son düzenleme:
Tüm aksi haberlere rağmen sonunda Ersun hocam takıma kazandırılacak gibi hissediyorum

Hayırlara vesile olsun

Galatasaray'ın neferi Bülent Ünder'in reddettiği takıma, Ersun Yanal gelir mi acaba diye düşündürtecek aciz bir yönetim var şuanda.

Haftaya seçim kararı alınacak hangi akıllı hoca şimdi gelir ki

Sent from my iPhone using Tapatalk

"Galatasaray derbiye takımın başında Bülent Korkmaz'ı çıkarmak istiyor" (Milliyet)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt