Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bülent Korkmaz gelip küme düşme hattına soksun tam olsun. Dursun git ve bi daha gelme.

Korktugum sey, simdi "sezon sonuna" kadar Bülent le anlasirlar, takim biraz da olsa iyi oynarsa kesin gelecek sezon icin sözlesme uzatir bunlar.

Bülent gelirse iyi oynama ihtimalimiz yok. Tersine düzelmeye başlayan takımda karışır. Hocasız tamamlayslım ligi bu dursunun yapacağı en iyi iş olur

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bülent Korkmaz'i da getirin takımın başına, Napolyon'un mezarına tüy dikin iyice.

Dursunun tek amaci GS i kucultmek.

Dursun efsanelerimizden uzak dur.

Sen bir losersin. Sen basarili olamazsin.

Rusvet olarak genel kurula verdigin GS adasina ve yemledigin ultraslanda kurataramayacak senin kuyruguna teneke baglayip yollayacagiz.

Buyuk kaptan yalvariyorum uzak dur su heriften. Oyuncu tayfasi senin milyonda birin gibi bile degil. Gevsek, forma degil para aski olan haysiyetsizlerden var takimda cok.

Tanju Çolak: Ersun Yanal’ın bire bir konuştuğu arkadaşından duydum, Galatasaray Ersun Yanal’a teklif yapmış. Fakat taraftarın tepkisinden korkuluyor.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bielsa veya Favre
Nokta.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tanju Çolak: Ersun Yanal’ın bire bir konuştuğu arkadaşından duydum, Galatasaray Ersun Yanal’a teklif yapmış. Fakat taraftarın tepkisinden korkuluyor.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu biraz sacma geldi bana. Istemeyenler var (benim gibi), ama anketlerde Ersun Yanal hep ön siralarda yer aliyor. Cogu taraftarin istedigi tek yerli T.D galiba. Bülent Korkmaz ve diger evlatlar gelirse daha fazla tepki alir bu yönetim.

hergün yeni yeni dursunun rezilliklerinin haberleri işte haftayaki kongrede seçim kararı çıkması şart yoksa bu herif iflahımızı kesecek

ÖZELHABER:Galatasaray,teknik direktör Bülent Korkmaz ile bugün bir görüşme yapacak.Bülent K. dün Cenk Ergün ile görüşmüştü.@TransferMerkez

Bunlar üst düzey yabancı getiremez Ersun hocamın takıma kazandırılması hususunda taraftar artık görüş birliğine varmalı.

Zaten bu saatten sonra doğru düzgün yabancı getiremezsin. Başkentinde durmadan bomba patlatılıyor. Yabancı falan unutun ama bari adam gibi yerli getirin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bülent kaptan berbat ötesi bir teknik direktör.

Ben anlamiyorum abi o altin jenerasyondan bir tane bile adam akilli teknik direktör cikmadi simdiye kadar.

Keşke kaptan başarılı olsa da uzun süreler kalsa

HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt