Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan saka mi bunlar? Bülent gelip bu takimin icine etmedi mi?

Hangi referanslara göre tekrar getirmek istiyorsun? Bu kadar kolay mi arkadas Galatasaray'da teknik direktör olmak? Sirf evlat diye getiriyorlar.

Gelirse Denizli'nin berbat versiyonu gelmis olur. Gittikce hep 1 adim geriye gidiyoruz.

Ersun hocam gelecek dertler bitecek sıkıntı yapmayın.

Ayrıca Favre'ydi Bielsa'ydı rüya görmeyin dedik bunların üst düzey yabancı hoca getiremeyeceği belli dön dolaş yine aynı isimler.

En azından Türk hocaların arasından gelebilecek en iyisi gelmiş olur.

Gelmesin diyenler bir daha düşünür artık herhalde.

herkes geldi bir de yılmaz vural gelse keşke adam hiç olmazsa büyük takım çalıştırmış olurdu bence gayet te başarılı olur

Yönetim istifa

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

ülke bastan asagi boka batmis arkadas/siyasiler ülkenin irzina gecti dursun gsmizin agzina sicti,lanet gelsin böyle hayata

SON DAKİKA: Serhat Ulueren: "Galatasaray'ın yeni hocası Bülent Korkmaz. Yardımcısı Emre Aşık."

Topunuzun canı cehenneme yerli teknik direktörleriniz yerin dibine batsın.Hain,şerefsizler.

Yeter ulan yeteeerrrrrr

6037Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine basimiza takintili birini koyacaklar.

Kaptani severim ama bu kendisinin berbat bir teknik direktör oldugu gercegini asla degistirmez.

Sezon sonuna kadar gelecekse bile hic gerek yok vallah. Benim gözümde Orhan dan farki yok.

Bülent Korkmaz, Emre Aşık için Terim'den izin aldı. Diğer yardımcıları Ergün Penbe ile Nezihi Boloğlu. (Hürriyet)

bülent gelıyor hahaha

nezih follosu yine yer kapmis floryadan,muslera kalırsa onu da köreltir bu godos.

4 gün sonra kongrede secim kararı cıkması sart yoksa iyice batacagız evlatcı kafasıyla

Ersun gelsin dediğimiz için yemediğimiz laf kalmadı bak ne oldu şimdi

Artık öyle bir duruma geldim ki ne sevinebiliyorum nede tam anlamıyla üzülüyorum. İşte problem burada...

Bizi başarısızlığa alıştırdılar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ersun gelsin dediğimiz için yemediğimiz laf kalmadı bak ne oldu şimdi

Aynen hocam. İkimizde burada çok dedik bunlar Favre falan getiremez diye. Yerli gelecekse bari en iyisi Ersun gelsin dedik. Şimdi Bülent ile tiki taka şov izleriz...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt