Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamamı da şu

"Hamit yoksa bundan vazgeçeceksiniz. Ben her zaman söylüyorum. Kusura bakmasın bazıları. Bu (Sneijder) işi bozuyor. İşi bozan oyuncu bu. Her zaman söyledim. Geldiğinden beri Burak maç kazandırdı, Drogba maç kazandırıyor, Muslera maç kazandırdı, Selçuk maç kazandırdı, Melo maç kazandırdı. Ben Sneijder'in maç kazandırdığını pek görmedim."
Vay cahil vay..

fft81_mf2687891.Jpeg

sonra demişti ki;

Bülent Korkmaz, teknik direktörlük yaşantısı boyunca Galatasaray'dan bu güne kadar çok istediği halde hiç oyuncu alamadığını belirterek, Galatasaray'ın A2 takımıyla antrenmana çıkan eski kaptanı Sabri için önemli bir açıklamada bulundu: "Gelirse başımızın üstünde yeri var. Sabri gibi bir oyuncu istenmez mi?"
Oha oha Galatasaray resmen bitmistir arkadas bu adam gelirse. Acilen sosyal medya da tepki koymaliyiz, acilen.

Twit falan atsak tarafatarın Ersun'u istediğini görseler diyeceğim de iş işten geçti galiba

Hala tek adamin mac almasini beklenen nadir ülkelerden biriyiz herhalde.

Ülkedeki futbol adamlarinin pacasindan cehalet akiyor.

Abowww Korkmaz'ın tweetleri şimdi gördüm. Bildiğin Hamza'nın master yapmış hali gibi...

Yeminle Galatasaray'ı bu kadar sevmesem bir dk bile Türk futbolu izlemem ama işte...

Umarım bu iş olmaz ne diyeyim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Konu acin mantikli seyler icin hashtag kurun, ne Zlatan'i arkadas.. Valla sonumuz olur bu Bülent gelirse. Lincoln'e yaptiklari ortada. Can'in dedigi gibi tek adamdan mac almasini bekliyor ve bu adam da 10 numarali oyuncular heralde.

Engel olmaliyiz.

Bu yönetim gitmeden bizim yüzümüz gulmeyecek anlaşıldı.

Bülent nerden çıktı şimdi, zaten berbat bir ortam var ve elde 2-3 ise yarar oyuncu varken onlardan da olalım tam olsun.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bülent kaptan aynen ırkçı gibi sövülerek gönderilecek o yetmezmiş gibi birde nezihi denen tarihin en rezil kaleci ve kaleci antrenörü olacka çuvalda geliyor

T.D olarak her basina gectigi kulüpten kovuldu galiba.

Galatasaray yönetimi Bülent Korkmaz ismi üzerinde yoğunlaştı. Bülent Korkmaz, Galatasaray'ın yeni antrenörü olmaya çok yakın. (NTV Spor)

1 yılda mı alıştın reis?

Nezihi rezil bir kaleci antrenörü,o gelecekse yandık.

Bir yıl değil ki hocam?

Şampiyon olduğumuz halde rezil futbol olsun , Avrupa'da ezilmek olsun bunlar FT bıraktığından beri devam ediyor. 3 yıldır böyle sıkıntı içinde maç izleye izleye bir garip olduk...

Birde bu Korkmaz ve Nezihi olayı doğru ise yine hüsran bir sezon daha...

Sent from my iPhone using Tapatalk

muhtemelen bülentin ev araba yazlık eksigi yada borcu var onu kapatacak dursun adisi

Adnan polat dönemini arar olduk

HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt