Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgisayar ve internet uzmanlarına soruyorum.
Bende 2 modem var,1 tanesi wifi 1 tanesi normal.Wifi olan takılıydı ama bilgisayarı açtığımda internet gidiyor.Kapattığımda wifi açık.Hatta bilgisayar sadece açıkken yine internet var ama ne zaman mozila veya chromu açsam gidiyor.Şuanda normal modem kullanıyorum ve internet sorunsuz ama wifi yok.Şimdi sorum,diğer modemi de başka odaya taksam 2 modem de çalışır mı?

Murat Aydın ⭐⭐⭐⭐@parcaliruhuu 1 sa.1 saat önce
@Baltali_Ilah_05 @ukarakullukcu Kocaeli'nden 5 yedik Pazar akşamı, Pazartesi akşam ağalar buluştu. Çarşamba günü Korkmaz iş başı yaptı

CdmYy9UUMAANKg8.jpg

Taraftar tepkisinden çekinip Ersun Yanal'ı getirmeyip Mustafa Denizli'yi getirdiler. Yine taraftar tepkisinden çekinip Ersun Yanal'ı getirmeyip Bülent Korkmaz'ı getirecekler. Bizim taraftar da ayrı bir değişik o zaman Mustafa Denizli'nin, Bülent Korkmaz'ın gelmesine tepki göstermeyip sadece Ersun Yanal kırmızı çizgisiyse.

Şahsen Hagi'nin de ikinci sefer gelmesini hiç istememiştim. Bülent Korkmaz'ın da gelmesini hiç istemiyorum. Denenmemişi deneyip Emre Aşık'ı getirseler yine ses çıkarmam en azından nasıl olacak bakalım diye izleriz.

Ancak, Bülent Korkmaz bize iki ciddi hedef (Şampiyonluk ve Kadıköy'de son UEFA Kupası) varken geldi ve hedef olmasına rağmen, yerli ağırlıklı Arda gibi duygusal, yerli seven, onunla gaza gelebilecek bir ekibe sahip olmasına rağmen. Takımı hiç motive edemeyip ne oyun anlamında ne başarı anlamında ciddi bir şey kazanamadı. Şimdi hiçbir hedef yokken takımı motive edip başarı beklemek?

Taraftar korkmaz a daha fazla tepki vermeli şahsen ersun gelse ses çıkarma m hatta desteklerim keza ertuğrul okan tolunay gibi isimlere de destek olurum

HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

saka maka gelebilecek en kotu hocayi Galatasaray'in basina getiriyorlar.

ulan bu adam gelmis rezil olmus cekmis gitmis zaten bizden hoca olarak.

ondan sonra bir suru anadolu takimnda hocalik yapmis ama hic birinde basarili olamamis. evlatciligin dibine vuran bir adam.

nasil bu kadar kolay Galatasaray hocasi olabilmek inanilir gibi degil.

rezil herifler.

Öyle teknik direktörlerle ilgilendiler ki taraftar neredeyse Ersun konusunda birleşti.

Artık kimse itiraz etmiyor gördüğüm kadarıyla sosyal medyada falan da :DD

Umarım işte neferiz diyenler teklifimizi geri çevirdi, beğenmediğiniz Ersun en zor günümüzde fedakarlık yaptı gibisinden bir senaryo planlıyorlardır. :D

Ben Ersun'u ezelden beri sevmem ve beğenmem.Hamza'yı daha çok beğeniyorum mesela.

Ben Ersun'u ezelden beri sevmem ve beğenmem.Hamza'yı daha çok beğeniyorum mesela.
Ersun Yanal'ı sadece teknik direktörlüğüyle değerlendirebilirsek bence bize en uygun yerli teknik direktör şuan. Hangi takıma giderse gitsin hücum oynatır, pres yaptırır, disiplinlidir ve en çok ihtiyacımız olan şeye yani kadro mimarisi anlamında başarılı. Gittiği takımlarda kesinlikle iz bırakıyor, takımlarına en başarılı dönemleri yaşattığı gibi Gençlerbirliği, Manisaspor ve Trabzonspor'da (Şenol Güneş'e bıraktığı) kurduğu kadrolara bakarsak çokta iyi kadrolar bırakıyor ayrılırken.

Galatasaray yönetimi, teknik direktör Bülent Korkmaz ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. (NTV Spor)

:red:

umarim ExpressGazete dogrulari yaziyordur

sezon sonu yine gitse ve yen TD miz simdi aciklansa o kadar tepkili olmam ama bunlar Korkmaz'i 1.5 seneye alir

Dursun'u anlamak güç gerçekten.

Zaten istifa tezahüratları başlamış, daha neyin taraftar tepkisi olacak Ersun'u getirince.

Sanki dört dörtlük kusursuz yönettiniz de taraftar şimdi tepki gösterecek.

Tam aksine belki de istifa etmemen için en önemli adımlardan biri olur Ersun'u getirmek. En azından bir dene yahu.

Taraftar tepkisi filan hikâye, kimse taraftarin ne istediğini umursamiyor bile. Niasse de olduğu gibi alamadıkları yada istemedikleri şeyi taraftar baskısı yüzünden almadık yalani uyduruyorlar.

Taziye evinde o pozu veren iğrenç herifler yönetiyor bu kulübü işte gerisini siz dusunun.

İnsan hicmi akillanmaz yaw...

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taraftar baskısı sadece Aydın Yılmaz konusunda oldu. Onun haricinde etkilendikleri bir durum olmadı.

Kaptan Bülent veya bir başkası. Eğer kalan maçlar için bir td le anlaşacaksak bir an önce anlaşmalıyız ki bir anlamı olsun. Derbiye 4 gün kaldı.

Taraftar tepkisi derken tribünleri ve genel kurulu kastediyorum beyler, twitçileri değil.

Orada ciddi istifa sesleri yükselir diye çekiniyorlar anladığım kadarıyla da zaten Ersun gelmese de yükselmeye başladı ve devam edecek gibi de gözüküyor.

Onu demek istemiştim.

En azından Ersun'u getirirse toparlama ihtimali daha yüksek.

Ersun gelirse Selçuk ve çetesi yönetime zorla Ersun'u getirtti diyecekler.

Ersun gelirse Selçuk ve çetesi yönetime zorla Ersun'u getirtti diyecekler.

Onu söyleyen boşuna söylemiş olur. :)

Seneye avrupa yok, durumumuz ortada, mevcut yönetimin zaten üst düzey yabancı getirme şansı %1 falan...

Fatih hoca da milli takımda olduğuna göre getirilebilecek en iyi isim Ersun olur.

Geçmişte çıkan haberlerden dolayı tepki gösterirler diye çekiniyor olabilirler en fazla.

Bana göre o korku da gereksiz, zaten tribünleri kaybetmişsin istifa tezahüratları başlamış bundan kötüsü ne olacak yani.

Bir ihtimal belki takım bir hava yakalar Ersun'la o tepkiyi de tersine çevirirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt