Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim, görüştüğü Bülent Korkmaz ile anlaşamadı. Yeni teknik direktör altyapının başındaki Riekerink oldu. (HT)

-Tapatalk-

Bulent iyiki olmamis sabah sabah guzel bir haber ile basladik boylece.

kim gelirse gelsin yönetim degişmedigi sürece bir bok olmaz. cumartesi mali kurul var bir tane adam çıkıp bakalım galatasaray kötü yönetiliyo bu paralar nereye harcandı diyebilecek cesareti yüregi varmı.bakalım ibra edilecekmi dursun bizim için fener maçı felan hikaye en önemli konu mali kurul inş birileri kulübün menfaati için masaya yumrugunu vurur.

Bülent Korkmaz tarafından da reddedilmişsek Gökmen Özdenak eski evlatlarımızdan gelsin yarım dönem hocalık tecrübesi yaşasın, O da olmadı Ömer Üründül'ü filan getirelim. Bu yönetim vizyonuyla hoca da getiremeyeceğiz.

Bülent Korkmaz'ın gelmesinin büyük hata olacağını düşünüyorum ama Ada'mın Hakkının yenmesini de kabul edemem. Sneijder ile ilgili o cümleyi, sanırım ilk geldiği zamanlarda söylemişti. Ki gerçekten de o sene sonraki senelerde yaptığı katkıya kıyasla gerçekten kötüydü, anlaşılabilir nedenlerle.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bülent Korkmaz: "Galatasaray, benim ekmek yediğim yer. Bülent Korkmaz'ı, Bülent Korkmaz yapan kulüptür."
Bülent Korkmaz: "Nasıl olsa bu kulübü seviyorum. Sadece sözleşme sürecinde anlaşamadık. Ben daha uzun çalışmak istiyordum." (Qafqazinfo)

Bülent Korkmaz: "Galatasaray, benim ekmek yediğim yer. Bülent Korkmaz'ı, Bülent Korkmaz yapan kulüptür."
Bülent Korkmaz: "Nasıl olsa bu kulübü seviyorum. Sadece sözleşme sürecinde anlaşamadık. Ben daha uzun çalışmak istiyordum." (Qafqazinfo)
Baska kapiya capsiz. Ulan bu kadar kolay mi oldu bu koltuk.. Gelen giden TD olmak istiyor.

Illa bizde çalismak istiyorsa altyapinin teknik direktörü olsun.

Bülent korkmaza capsiz demekte neyın kafası td olmasını ıstemeyebılırsın bızde ıstemıyoruz ama adamın bu klupte bi emegi var ayıp

Uzaktan sevmen en iyisi kaptan. Teknik adamlik sana göre degil, futbol icinde baska islere yönelebilirsin tabi ki.

Kulube hicbir katkisi olmayan birinin Bulent korkmaz'a capsiz demesi skandal

de get allah askina ya

oynadin ve efsane oldun

hocalik da yaptin olmadi

gsli ise benim capim yetmez diyerek reddetmen gerekli

Levent Tüzemen'in yazısından bir parça.

Tarih: 9 Eylül 2009.
Yer: Saraybosna..
Fatih Terim'in başındaki Türk Milli Takımı 2010 Dünya Kupası elemeleri için Bosna Hersek ile gruptan çıkma maçı oynayacak. O dönem mübarek Ramazan ayı... Maçtan bir gün önce orucumuzu açtıktan sonra Bülent Korkmaz, Hakan Ünsal, ben ve Gürcan Bilgiç, Başçarşı'daki Moriça Han'a kahve içmeye gittik. Konu Galatasaray'a geldi. Bülent Korkmaz bir sezon önce Galatasaray'ın Bordeaux'yu eleyip Hamburg'a elendiği maçlarda takımın başındaydı.

Kendisine, "Lincoln'ü Hamburg'da neden oyundan çıkardın. Ligde de neden oynatmadın?" diye sormuştum. Korkmaz'ın bana cevabı, "O parasını alırken Türk oyuncular parasını almıyordu" yorumunu yaptı.

Neyse ki gelmedi, resmen direkten döndük.

Yönetici Mehmet Özbek ve futbol direktörü Cenk Ergün'ün yeni hoca listesi:
*Favre
*De Boer
*Rudi Garcia
*Villas Boas
*Moyes

(Cumhuriyet)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt