- 10 Nisan 2013
- 58.916
- 42.272
- 3.943
Yönetim, görüştüğü Bülent Korkmaz ile anlaşamadı. Yeni teknik direktör altyapının başındaki Riekerink oldu. (HT)
-Tapatalk-
-Tapatalk-
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baska kapiya capsiz. Ulan bu kadar kolay mi oldu bu koltuk.. Gelen giden TD olmak istiyor.Bülent Korkmaz: "Galatasaray, benim ekmek yediğim yer. Bülent Korkmaz'ı, Bülent Korkmaz yapan kulüptür."
Bülent Korkmaz: "Nasıl olsa bu kulübü seviyorum. Sadece sözleşme sürecinde anlaşamadık. Ben daha uzun çalışmak istiyordum." (Qafqazinfo)
Dursun'u inşallah bu cumartesi şutlayacaklar.

de get allah askina yaBülent Korkmaz: "Galatasaray, benim ekmek yediğim yer. Bülent Korkmaz'ı, Bülent Korkmaz yapan kulüptür."
Bülent Korkmaz: "Nasıl olsa bu kulübü seviyorum. Sadece sözleşme sürecinde anlaşamadık. Ben daha uzun çalışmak istiyordum." (Qafqazinfo)
Levent Tüzemen'in yazısından bir parça.
Tarih: 9 Eylül 2009.
Yer: Saraybosna..
Fatih Terim'in başındaki Türk Milli Takımı 2010 Dünya Kupası elemeleri için Bosna Hersek ile gruptan çıkma maçı oynayacak. O dönem mübarek Ramazan ayı... Maçtan bir gün önce orucumuzu açtıktan sonra Bülent Korkmaz, Hakan Ünsal, ben ve Gürcan Bilgiç, Başçarşı'daki Moriça Han'a kahve içmeye gittik. Konu Galatasaray'a geldi. Bülent Korkmaz bir sezon önce Galatasaray'ın Bordeaux'yu eleyip Hamburg'a elendiği maçlarda takımın başındaydı.
Kendisine, "Lincoln'ü Hamburg'da neden oyundan çıkardın. Ligde de neden oynatmadın?" diye sormuştum. Korkmaz'ın bana cevabı, "O parasını alırken Türk oyuncular parasını almıyordu" yorumunu yaptı.
Bu sezon ;
Jan Olde Riekerink
Bülent Ünder
Bülent Korkmaz
alternatifinden biriyle yürüyeceğiz.
Geleceğe bakacağız.