Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah aşkına artık yürekle gazla oynayan bir takım olmasın kaldıramıyorum yeter. Sahada buz gibi topcular olsun ama görevini yapsın 10 üzerinden 11 12 vermesin ama her maç 10 üzerinden 7 8 veren iskandinav kuzey avrupa menşeyli futbolcu mantığında futbolculardan kurulu bir takım olalım ve en önemlisi ''sistem ve taktiğimiz'' olsun. Takım ataktayken başı kesilmiş tavuk gibi dolaşan futbolculardan bıktım.

Nereden bulucaz öyle topçuları ? İskandinav futbolunu abartmayın.

Bugun belcika'da crown plaza adli hotelde Bulent tulun Galatasaray adina Dick Advocaat ile görüstü ama olmadi

Yillik 5 milyon istemis

Advocaat ile filan uğraşıyorlar salak herifler yahu. Favre ya da Ersun'dan birini getirin bir an önce de transfere filan başlayın. Bonservissiz adamları kaçıracaksınız sonra.

Ulan seçime gidin sizin getireceğiniz hocadan hayır mi gelir

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

martin-jol.jpg

Sırada ki aday Martin Jol o zaman. Dick gelmiyorsa düşünülmeli.

Ersun'u istemeyenlere Advocaat çok bile.

Jol, Magath gibi isimler Türkiye'de başarılı olsun bir daha futbolun f'si hakkında yorum yapmam.

Bu adamların burada başarılı olma şansı sıfır.

Çok geç olmadan Ersun hoca isminde mutabık kalıp kulübümüze kazandırılması için gereken sinerjiyi yaratalım.

Jol, Magath gibi isimler Türkiye'de başarılı olsun bir daha futbolun f'si hakkında yorum yapmam.

Çok geç olmadan Ersun hoca isminde mutabık kalıp kulübümüze kazandırılması için gereken sinerjiyi yaratalım.

Ersun Türkiye için biçilmiş kaftan ama bence bizde rahat çalıştırmazlar o adamı, çok sıkıntı çıkar. Şöyle cabbar bir Alman genç hoca istiyorum ben.

Yahu neresini seviyorsun sen de o pezevenkin anlamadım ki arkadaş. Ersun iş yapmaz bizde.

ne advokaati martin jolu ya beyler bi kac senemizi dahami heba edelim? Para yoksa ve transfer yapamicaksak o adamlarin hicbirisi basarali olamaz burda

ya ersun ya terim yada lucescu... gerisi zaman kaybi

1461278169176.jpg

Yanal’ı beğeniyorum - Spor Haberleri

Dursun başkan 40 yılın başında doğru bir karar verecek gibi. Heyecan dorukta.

Ersun Yanal + Topal + Gökhan Gönül + Caner Erkin mükemmel olur. Telles döner, Caner lazim degil... Fenerbahce´nin yillardir takimini sirtladigi üc kilit oyuncu, Aziz beyin egosu dolayisi ile gidecek gibi duruyor su an. Kapmak lazim en az ikisini.

Ersun hem takimi toparlar, hemde piskolojik anlamda bir Aziz vari gol olur Fenerbahce´ye.

Ersun Yanal + Topal + Gökhan Gönül + Caner Erkin mükemmel olur. Telles döner, Caner lazim degil... Fenerbahce´nin yillardir takimini sirtladigi üc kilit oyuncu, Aziz beyin egosu dolayisi ile gidecek gibi duruyor su an. Kapmak lazim en az ikisini.

Ersun hem takimi toparlar, hemde piskolojik anlamda bir Aziz vari gol olur Fenerbahce´ye.

Gökhan'ı istemez bence ama Caner+Topal'ı büyük ihtimalle ister hocamız.

İmza parası ve takımın üst düzeydeki ortalama maaşını verirsek koşa koşa gelirler.

Gökhan'ı istemez bence ama Caner+Topal'ı büyük ihtimalle ister hocamız.

İmza parası ve takımın üst düzeydeki ortalama maaşını verirsek koşa koşa gelirler.

Caner´in Ersun Yanal´in elinde cok önemli bir silaha dönüsebilecegini bilmesem, pozisyon itibari ile bir Gökhan Gönül ihtiacimiz daha bile büyük. Carole ve Telles´i begeniyorum, ama Caner´in 13/14 sezonu performansi bir bek acisindan 10 üzerinden 10´du nerdeyse... Her türlü Ersun Yanal cok önemli bir hoca oldugunu düsünüyorum... Büyük bir kulübü calistirdigi ilk sene, kök söktürdü rakiplere.

Gökhan deli azize biat etmek zorunda, umarim olanlari mazide birakir Ersun Yanal o konuda... :D Ve ne olursa olsun, bu oyuncularin umarim hepsini kaybeder Fenerbahce... Bunlarin yeri kolay kolay dolmaz, birde olmayan milyonlari harcamaya devam eder büyük baskan.

Son düzenleme:
Caner´in Ersun Yanal´in elinde cok önemli bir silaha dönüsebilecegini bilmesem, pozisyon itibari ile bir Gökhan Gönül ihtiacimiz daha bile büyük. Carole ve Telles´i begeniyorum, ama Caner´in 13/14 sezonu performansi bir bek acisindan 10 üzerinden 10´du nerdeyse... Her türlü Ersun Yanal cok önemli bir hoca oldugunu düsünüyorum... Büyük bir kulübü calistirdigi ilk sene, kök söktürdü rakiplere.

Gökhan'ı istemez dememin sebebi FB'den ayrılırken sorun yaşadığı yazılmıştı basında.

Ne derece doğrudur bilmiyorum tabii.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt