Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1264516_620x410.jpg

Aslında şaka maka Tecrübeli bir Td'nin yanında yardımcı olarak gelse mesela LAURENT BLANC MARCELO BİELSA LOUİS VAN GAAL gibi tecrübeli adamların yanında pişse onlardan sonra görevini devralsa uzun yıllar Td arayışına hiç girmesek mükemmel olmaz mıydı renktaş

Ama nerde bizim yönetimde bunu düşünecek akıl

images

Ligi biliyor teknik&taktik kalitesi tartışılmaz.
Üstad'ül âzam Harika bir tercih olur.
Şartlar ne olursa olsun zorlanmalı!

Son düzenleme:
Aslında şaka maka Tecrübeli bir Td'nin yanında yardımcı olarak gelse mesela LAURENT BLANC MARCELO BİELSA LOUİS VAN GAAL gibi tecrübeli adamların yanında pişse onlardan sonra görevini devralsa uzun yıllar Td arayışına hiç girmesek mükemmel olmaz mıydı renktaş

Ama nerde bizim yönetimde bunu düşünecek akıl

haklısın rekmdas,tudor prosinecki gibi kaliteli tdler cikiyor hirvatskadan son senelerde,ülke olarak geldikleri nokta malum,o topraklardan bi hocaya takımı emanet etmeliyiz bence,ayrıca michael laudrup diye bi eleman vardı elini etegini nedense cekti futboldan,kaliteli bir tdydi,ama bizim mallar yine keko bir hollandalıyı bulup geitirirler..

9d2131d590a509886ffa482203adc8c8.jpg

tudor ve yardimcisi olarakda tomasi ekibimize katalim

haklısın rekmdas,tudor prosinecki gibi kaliteli tdler cikiyor hirvatskadan son senelerde,ülke olarak geldikleri nokta malum,o topraklardan bi hocaya takımı emanet etmeliyiz bence,ayrıca michael laudrup diye bi eleman vardı elini etegini nedense cekti futboldan,kaliteli bir tdydi,ama bizim mallar yine keko bir hollandalıyı bulup geitirirler..

Gerçekten böyle yeni yeni parlamaya başlayan arnavutluk hırvatistan gibi ülkeler ve zirve yapmış fransız teknik direktörleri baya iş yapar bu ülkede

Zaten Tudor'un sözleşmesi sene sonunda bitiyor galiba karabükte mokokolarla kabiliyetsiz adamlarla oynattığı futbol ortada futbolcular'ı yenileyip genç dinamik bir kadroda 2 yıl filan yardımcı Td olarak kalır hem kendini geliştirir tecrübe kazanır hemde Galatasaray'a Lig'e alışır iyice daha yaşı 38 uzun yıllar Td aramak zorunda kalmayabiliriz

Frank_Rijkaard_7.jpg

Aslında RİJKAARD'ın gelmesinide çok isterim total futbol mantığını bu kez oturtabilir bir futbol anlayışımız olur onun dönemindeki hücum zenginliğini hücumsal anlamda yaptıklarımızı asla unutamam

RİJKAARD Td+Ronaldinho yardımcı olarak gelsin

Frank_Rijkaard_7.jpg

Aslında RİJKAARD'ın gelmesinide çok isterim total futbol mantığını bu kez oturtabilir bir futbol anlayışımız olur onun dönemindeki hücum zenginliğini hücumsal anlamda yaptıklarımızı asla unutamam

RİJKAARD Td+Ronaldinho yardımcı olarak gelsin
50 tane like verebilsem verdiydim rdas...

Rijkaard - Neeskens icimde bi uhte... Gerets e de yazik oldu ama Rijkaard ve Neeskens e BAM li orta sahayi vermistik... Bi pozisyon hatirloyorum Servet Cetin arkadan oyun kuruyordu bi pas Verdi top tribunlere gitmisti sonra rijkaard Neeskens birbirlerine bakmisti accayip pozisyondu, ne gulduydum bee...

Ama iste suan Riko pasa 3 sezon kalsin diyorum ama Rijkaard Neeskens ikilisi icin Riko pasa olayini tekrar dusunebilirim

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Eğer Riekerink giderse, Fatih Terim'in veya disiplinli Alman bir hocanın gelmesini isterim.

50 tane like verebilsem verdiydim rdas...

Rijkaard - Neeskens icimde bi uhte... Gerets e de yazik oldu ama Rijkaard ve Neeskens e BAM li orta sahayi vermistik... Bi pozisyon hatirloyorum Servet Cetin arkadan oyun kuruyordu bi pas Verdi top tribunlere gitmisti sonra rijkaard Neeskens birbirlerine bakmisti accayip pozisyondu, ne gulduydum bee...

Ama iste suan Riko pasa 3 sezon kalsin diyorum ama Rijkaard Neeskens ikilisi icin Riko pasa olayini tekrar dusunebilirim

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

RİJKAARD+Ronaldinho baba oğul gibi Rijkaard Neeskens yanlarında çilek olsun diye Roni10 bizimkilere top oynamayı öğretsinler

Fatih Terim dışında hiçbir isme sıcak bakamıyorum nedense. Hamzaoğlu'nda olduğu gibi, Riekerink'i de çapsız bu diye gönderip sonra denizli tipinde birini getirirsek, pişman oluruz gene.

forumda in cin top oynuyordu zaten simdi su saat farki ile tamamen kesildi baglantilar herhalde. iki saat fark mi olur la

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt