Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.859
- 3.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında şaka maka Tecrübeli bir Td'nin yanında yardımcı olarak gelse mesela LAURENT BLANC MARCELO BİELSA LOUİS VAN GAAL gibi tecrübeli adamların yanında pişse onlardan sonra görevini devralsa uzun yıllar Td arayışına hiç girmesek mükemmel olmaz mıydı renktaş
Ama nerde bizim yönetimde bunu düşünecek akıl
,
TEKNIK DIREKTOR nobeti, emre m8
takdir edersin ki ekibimizin basinda bir impostor bulunmaktadir
haklısın rekmdas,tudor prosinecki gibi kaliteli tdler cikiyor hirvatskadan son senelerde,ülke olarak geldikleri nokta malum,o topraklardan bi hocaya takımı emanet etmeliyiz bence,ayrıca michael laudrup diye bi eleman vardı elini etegini nedense cekti futboldan,kaliteli bir tdydi,ama bizim mallar yine keko bir hollandalıyı bulup geitirirler..
50 tane like verebilsem verdiydim rdas...![]()
Aslında RİJKAARD'ın gelmesinide çok isterim total futbol mantığını bu kez oturtabilir bir futbol anlayışımız olur onun dönemindeki hücum zenginliğini hücumsal anlamda yaptıklarımızı asla unutamam
RİJKAARD Td+Ronaldinho yardımcı olarak gelsin
50 tane like verebilsem verdiydim rdas...
Rijkaard - Neeskens icimde bi uhte... Gerets e de yazik oldu ama Rijkaard ve Neeskens e BAM li orta sahayi vermistik... Bi pozisyon hatirloyorum Servet Cetin arkadan oyun kuruyordu bi pas Verdi top tribunlere gitmisti sonra rijkaard Neeskens birbirlerine bakmisti accayip pozisyondu, ne gulduydum bee...
Ama iste suan Riko pasa 3 sezon kalsin diyorum ama Rijkaard Neeskens ikilisi icin Riko pasa olayini tekrar dusunebilirim
Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk
Simeone hayırlı olsun, Dursun başkanım işi bitirmiş.
![]()