Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi güldüm gece gece.

Bir sonraki durağı büyük ihtimal ingiltere bu adamın.

Fatih Terim dışında hiçbir isme sıcak bakamıyorum nedense. Hamzaoğlu'nda olduğu gibi, Riekerink'i de çapsız bu diye gönderip sonra denizli tipinde birini getirirsek, pişman oluruz gene.
Senin dedigin Fatih Terim artik coooookkk uzakta kaldi ve suanki FT yi istemem ben

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

para olmayınca kimi transfer edeceğiz. En kral T.D. gelse eldekilerle ne yapabilir? 10 tane carole gibi oyuncu gelse TSLde şampiyon olabilirmiyiz?

Alman olacaksa

streich800-1363457689.jpg

Wutrede von Christian Streich || SC Freiburg vs. 1. FC Heidenheim - YouTube
Streich in Hochform: "Nicht immer nur Nils, Nils, Nils!" - YouTube

Son düzenleme:
Sammer.den.başkası yalan

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Favre'yi getirecektik... Gerçi bu yönetimle Favre de rezil olurdu.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Illa birisi gelsin dedigimden degil de bu aralar Klinsmann'in koltugu bayagi bir sallaniyor Amerika'da. Muhtemelen yakinda ayrilacaktir.

Ha gelirse bizde is yapar mi? - Zor cünkü bizde sabir yok bir kere. Bizde hersey aninda olacak sonra sistem mistem diye yirtinip durur millet. Celiski icinde celiski.

Ft yarin gorusecekmis dursunla
Kaynak Güntekin onay.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bursa maçını görür mü bilinmez.
Ha orda puan kaybı olursa kesin gider.

umarim yalandir

Evren ama "Fatih Terim Galatasaray"a geliyor diye bir haber yapmadım. Telefon bağlantısında soru üzerine arayışa girilirse ilk aday olur dedim." diyo

Terim'i isterim ama bu yönetimle değil. Canaydın yönetiminde ne hale düştüğünü gördük. Dursun gidene kadar hoca değişmesin.

edit. gelmez

Son düzenleme:
Ft su şartlarda ligi de, tff yide, hakemleri de ust uste koyar öyle şampiyon olur
Resmen Türk futbolunu Demirören değil terim yönetiyor.
Bu şartlar altında başarısız olması zor gözüküyor.

Guvenebilirmiyiz bu Guntekin'e adminim?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kaynağının nere olduğuna bağlı ama olanlar bunu gösteriyor.
Kimse gelmez su şartlar altında. Terim hariç. Zaten haftalar öncesinde göz kirpiyordu.
Bursa maçını kazansak farketmez bu adam şubatı göremez imkansız kovulacak yani beklemeye gerek yok
Bencede.
Bilgisine kişiliğine diyeceğim yok ama takım içi huzuru saglayamadijtan, oyuncular arasini yapamadığı surece bir iş çıkmaz. Bosa vakit kaybedilmemeli

Dursun hocadan once gitmeli esasen de, araziler bakire cevrilmeden cebi doldurmadiktan sonra gitmez.

terim gelmez, yani şu aşamada gelmez. her zamanki gibi görüşüp reddeder. sezon başı gelirdi gelecek olsa

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt