Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bitmisiz...

Gokmen'e gore Mehmet Ozbek futbolu yonetiyormus. Yerli futbolculara sormus kimi getirelim diye :red:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Guvendikleri yer gk ise pekte guvenmesinler derim bi bakmislar ipleri cekilmis hani. Tencere kapagi gibi adamlar sonucta

Bu beceriksiz çapsız yönetimden terim,biliç,klinsman yada blanc gibi isimler beklemeyin.Bunların çapı ancak tudor,cihat,hagi,h.şaş gibi isimlere yeter.

en mantıklı biliç duruyor..
adam hani o klasik ligimizi tanıyor klişesine uyuyor..
ingiltereden kovulması yakın keza haftaya man.u ile deplasmanda oynuyor yenilir ve kovulur..
teklif durumunda gelmemezlik yapmaz..
ama beni düşündüren yanları var biliç hocanın..
futbolcudan pek anlamıyor gibi..
ısrarla burak yılmazı almak istemesi
emenikeyi aldırması
bu sene yaptırdığı işe yaramaz transferler..
ama hırsı motivasyonu sahaya yüreğini aklıyla beraber koyması futbolcularla iletişimi duygu adamı olması vs..
yakışır yani bize..
transferi pek ona yaptırmayıp iyi bir takım vereceksin yani eline...
adayım biliç inşallah kovulur :)

Kendisi komisyoncu oldugu icin tam bizim yonetim tarzimiza yakisan bir hoca olur.

Emenikelere, torelere 3 milyon euro kiralama bedeli baska hic bir boyutta verilmez.

Yahu arkadaş yerli hoca uzak dursun Van gaal yada bielsa adam eder bu takımı özellikle bielsa mum eder kadroyu günde 3 öğün antrenman yaptırır ligin ikinci yarısını süpürür şampiyon oluruz

Hıncal fena sallıyor dursun beceriksizine,bunak munak ama arada doğru da konuştuğu oluyor

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu capsizlar gider simdi sacma sapan bir adam getirirler sezon sonuda tazminatini verir tekrar gönderirler. Bize proje td gerektirir adami imkan sagliyacaksin ki bir iki yil sonra basarili olsun, en önemlisi transfere karismiyacaksin adamin istedigi oyunculari getireceksin veya liste verdimi liste sonundakini getirmiyeceksin.

Bu basiretsiz yönetim gitmeden başarı zor erene 5-6 milyon verdik o paraya 1-2 daha koyar orta sahaya mvilla alırdım ben olsam forvete Sikthorson ve niasse kiralık caceres alınırdı şöyle bi kadro hiçte zor değildi hani

Muslera
Linnes Serdar caceres Carole
Mvilla
Tolga selçuk
Niasse Sikthorson bruma

Ligi her türlü götürürdü

Umudu kesin beyler. Galatasaray tarihinde hic bir zaman td kim olursa olsun isine karisilmamistir. Bu yonetim Aziz vari isler yapiyor. Igreniyorum bu serefsizlerden. Bunlar td falan bulamaz zaten o kapasite olsaydi Riekerink olmazdi basimizda. Mecburiyetten basladilar onunla

53ab53a52ec424f012d17b10cd2984e5.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evet Td'miz değişmeli hatta Blanc veya Terim gelmelidir

Ama herşeyden önce şu sıfatsız herifler gönderilmeli bu takımdan

abbas ve avaneleri gitmedigi sürece 6.lıklara abone olucaz,su tiplere bak,lan bunlar en kralını getirse yine cacik olmaz..

Slaven bilicccc

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adaletin olduğu yerdeki feNerasyonun paratoru geleceğine Riekerink kalsın sezon sonuna kadar.

Kokocu Daum gelsin. Romanya'yı bırakır biz istersek. Onun Looser olmasını Winnerlığımızla kapatırız.

Abi bu ne ya daumlar bilicler havada uçuşuyor bunlar gelecekse rikerink kalsın be rikerink kalsın ama ayhan ve Orhan şutlanmalı agalar bu ikisi hem işe yaramaz hem takımı bozuyor lar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt