Salih YILDIRIM
Kırmızı Üye
- 13 Ağustos 2009
- 1.309
- 171
- 1.333
Terim bu yönetimle çalışmaz. Terim gelsin diyen arkadaşlar hayal kurmasınlar. Ha işin ilginç tarafı akıllı olan hiçbir teknik direktör bu yönetimle çalışmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim bildiğim Fatih Terim Dursun Özbek'i döver. O yüzden gelmez. Gelirse sevinin yarım sezon kalmadan Dursun gider.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ülke futbolunun bir numarası olan birisi, tudor rikerink v.s gibi çapsız isimlerin hocalık yaptığı yere normal şartlarda gelmez ancak içerikte terim yazınca acaba olurda gelirmi demekten kendimizi geri alamıyoruz.
Kamk dunku gerginligim gecti an itibari ile2018 Mayıs'ında dönecek hocamız,Galatasaray'ı yaşıyor Galatasaray'la yaşıyor bundan eminiz.
Hocami yalamadan önce ilk olarak hocama ettigin hakaretlerden dolayi özür dile
Cok degil bundan 5 ay önce etmedigin kufur kalmadi
Kamk dunku gerginligim gecti an itibari ile

Ülke futbolunun bir numarası olan birisi, tudor rikerink v.s gibi çapsız isimlerin hocalık yaptığı yere normal şartlarda gelmez ancak içerikte terim yazınca acaba olurda gelirmi demekten kendimizi geri alamıyoruz.
Hagi den daha beter bir hocalık performansına imzasını koyarak gs tarihine geçti igor renkdaşTudoru dillerdin hırb, seni bu u dönüşüne iten etkenler nedir ?
Dün gergin miydin,hiç farkında değilim.![]()
Hocamin kulubumuze daveti ile ilgili operasyonun startını verelim o halde Sarper Yıldırım gonullu olarak destek verecektir diye dusunuyorum.Hagi den daha beter bir hocalık performansına imzasını koyarak gs tarihine geçti igor renkdaş
Hocamin kulubumuze daveti ile ilgili operasyonun startını verelim o halde @Sarper Yıldırım gonullu olarak destek verecektir diye dusunuyorum.