Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim bu yönetimle çalışmaz. Terim gelsin diyen arkadaşlar hayal kurmasınlar. Ha işin ilginç tarafı akıllı olan hiçbir teknik direktör bu yönetimle çalışmaz.

Ftnin isteyeceği oyuncuları bu 2 salak öZbekler bitiremezler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocadan önce yönetim değişmeli, yeni yönetim yönetciliği, gözlemciliği, ikili ilişkileri iyi ve en önemlisi futboldan anlayan bi futbol direktörü getirmeli. Dolayısısyla beyin bu kişi olmalı. Gelecek teknik direktör ve transferin büyük kısmını bu adam yapmalı.

Benim bildiğim Fatih Terim Dursun Özbek'i döver. O yüzden gelmez. Gelirse sevinin yarım sezon kalmadan Dursun gider.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ülke futbolunun bir numarası olan birisi, tudor rikerink v.s gibi çapsız isimlerin hocalık yaptığı yere normal şartlarda gelmez ancak içerikte terim yazınca acaba olurda gelirmi demekten kendimizi geri alamıyoruz.

Roger Schmidt
İhtiyacımız olan özlediğimiz baskılı,hücum futbolunu oynatacak adam bu ama yönetimin bu adamdan haberi bile yoktur.

Southampton+v+Bayer+Leverkusen+J0EyFROm2hQl.jpg

Ülke futbolunun bir numarası olan birisi, tudor rikerink v.s gibi çapsız isimlerin hocalık yaptığı yere normal şartlarda gelmez ancak içerikte terim yazınca acaba olurda gelirmi demekten kendimizi geri alamıyoruz.

2018 Mayıs'ında dönecek hocamız,Galatasaray'ı yaşıyor Galatasaray'la yaşıyor bundan eminiz.

Tudoru dillerdin hırb, seni bu u dönüşüne iten etkenler nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt