Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prandelli gittiğinden beri sıkıntı teknik direktörlerde değil sıkıntı yönetimde diyorum. Hala o gelsin bu gelsin deyip duruyorlar; inanamıyorum.

Kendi takımımızın içine etti şimdi sistemi oturmuş Anadolu takımlarını Bozuyor. Karabük'ü dağıttık şimdi Başakşehiri de dağıtıyoruz.

Bu adam Türk Futboluna zarar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Avcı akıllı adam bu durumda gelmez.Takımı şampiyon veya 2. olacak Avrupa'ya ön elemesiz katılacak en az 1 sezon daha yönetmek isteyecektir.
Bizim yönetim teknik direktör yiyici gibi zaten kariyerini riske atacağını hiç sanmıyorum bu yönetim için.

Avci bizi sampiyon yapabilir ama dursun'la calismak istemez
17b3742212e79e2580bc7d7032d23195.jpg

Avcı kendi takımı ile şampiyonlar ligine katılırsa niye gelsin? Her tekk adam o tecrübeyi yaşamak ister.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mancini reyiz geri dönsün. Adam göreve gelir gelmez Juve deplasmanına çıkmıştı ve ordan 1 puanla dönmüştük. Sabri'yi falan kapı dışarı etmişti. Giderken tazminat almadı. Güzel adamdı vesselam.

Hala TD degistiriyoruz... Tudor kalsin Lucescu futbol direktoru olsun ortaligin ......... Koyalim

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

Hala TD degistiriyoruz... Tudor kalsin Lucescu futbol direktoru olsun ortaligin ......... Koyalim

Şimdiye kadar gördüğüm Tudor başka birinin altında çalışmaz. Çenk Ergün falan hikaye, bahsettiğim Lucescu gibi Terim gibi direktörlerin.

luce gelmez, adam kaç senedir bizle toschak geçerek intikamını alıyor. bizimkilere olabilir diye umut vermiştir. sonra vazgeçecek. herif asla unutmadı 2002 de kovulmasını.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet..

Bence bu konu cok onemli.

Tuchel bir yere imza atmadıysa o gelsin. Lice de olur en azından seneyi kurtarır belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt