Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asıl burda nöbet tutmak lazım oyuncu transferiyle çözülecek iş değil

72 yaşında birini nasıl hala istiyor insanlar ya. Zenit'te o kadar transfer yaptı,müthiş imkanlar verildi ama olmadı. Aragones gibi önemli teknik adam bile 73 yaşında bir şey yapamadı.

Kalli 74 yaşında geldi,adam maça bile zor çıkıyordu. Mustafa Denizli bile artık yapamıyor. Futbol her geçen gün yenileniyor. Eski kafayla gidemezsin. Trapattoni,Capello ve Lippi son maceralarında kötü durumlara düştü.

Eskiden müthiş hoca olabilirsin ama kendini yenilemezsen hüsran yaşarsın. Lucescu'yu iyi hatırlamak istiyorsak gelmemeli.

Luce emekli oldu sayılır oğlunu yamayacak yer arıyor şuan. laurant blanc denmişti forumda öyle bir isim olabilir belki. ya da Gheorghe HAGİ gelsin.

Blanc veya tuchel müthiş hamle olurlar ama bu takıma getirmek zor lucescu veya juan de ramos da olabilir iş yaparlar

Beyler yerli olsun yerli

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

Lucenin pofili varmi sosyal medyada? Come to Galatasaray mesajlariyla saldiralim

Acımızı birazda olsa saracak biri gelmeli, bizimde sevinmeye hakkımız var. Taraftarı mutlu edemiyorsan basıcaksın İstifayı gideceksin.

s-543a328d4cb5eb0e940dc959965c39415ef23e5f.webp

Yav saçmalamayın Dursun gitmedikten sonra isterse Mou gelsin takımın başına ne olacak sanki

Çoğu Galatasaraylı en azından benim çevremdekiler genellikle takımın bu halde olmasını Tudor'a bağlıyorlar. Gerek oyunu iyi okuyamaması gerek kendini futbolcuların üzerinde görerek ego patlaması yaşaması gibi bir çok eleştiriye maruz kalmakta.

Bu eleştirilere kısmen katılmakla beraber asıl sorumlunun Tudor değil kesinlikle Dursun Özbek olduğunu düşünüyorum. Göreve geldiğinden beri oldum olası ısınamadım kendisine ayrıca futbol ile yakından uzaktan alakası olmadığını yaptığı açıklamalardan anlamamak için bu dünyadan olmamak gerek. Galatasarayın en son Östersunds faciasından sonra içinde bulunduğu kaos için bir çok reçete yazılmakta. Yönetim değişmeli, teknik direktör gönderilmeli vb. Hatta Lucescu ismi ortalıklarda dolanmakta. Şahsi görüşümce Lucescu'nun bu saatten sonra pek de faydalı olabileceğini düşünmüyorum ayrıca sağlık sorunları olduğu haberleri de ne kadar doğrudur bilinmez.

Şu bir gerçek ki Özbek ve yönetiminin görevden ayrılacağına inanmıyorum. Böyle bir mucizenin olması gerçekten de çok zor. Tudor ise geçen sene bu takım benim değil diyerek idare etmesine rağmen yolun sonuna çok yaklaştı. Her ne kadar Östersunds karşısında takımı koordine edememiş ve yeterli konsantrasyonu sağlayamayıp elenmiş olsa da ligde kendisine 5, 6 maçlık bir kredi verilmesi taraftarıyım. Sonuç itibari ile kendi takımı ile bu sene boy gösterecek. Tabi ki burada yeni gelecek transferlerin de kaliteli olması önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt