Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lWp2Mp.jpg

LG-D802 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tudoru en sevmeyen adam bile Tudor'un kalmasını istemeli. Bu saatten sonra kim gelirse büyük sorun yaşar. Transferler yapıldı,sezon öncesi hazırlıkları yaptı ve bu takımı götürecek tek isim Tudor'dur.

Bu yönetim giderse işler değişir ama bu yönetim olduğu sürece ya Tudor ya hiç. Terim-Luce hikaye yönetim istifası şahane.

Tudor'a güvenim 0.. Yazıyla sıfır.

Adam teknik direktör olması için 10 fırın ekmek yemesi lazım. Tek tek yanlışlarını yazmak yerine, ne yapmak lazım konusunu tartışmak daha doğru olur sanıyorum.

1-Tudor un üstüne bir adam gelir: Luce
2-Tudor kovulur, yerine bir Alman TD gelir. (boşta ise Tuckel harika olur)
3-Bircok kişinin aksine FT gelirse takım, kulüp çok yıpranır, yıpratilir. Gelmesini istemem. Mekan basan Mr Ego mafyacilik yapsın artık, TD lik değil.

Son düzenleme:
Yönetim içinde Tudor'u göndermek isteyen kanat DÖ'yü '"sportif direktör" gibi bir unvanla Luce'yi getirelim' diye kandırabilmişler. DÖ ve "Luce'yi bu şekilde getirme heveslileri" çok iyi biliyorlar ki ilk fırsatta Tudor gönderilip yerine Luce ile TD olarak devam edilecek. DÖ kendini, diğerleri sözde DÖ'yü kandırıyor.

Türk Futbol kulüpleri sahip oldukları gelirleri eş olan diğer şirketler düşünüldüğünde en az profesyonel (hesap vermez, verimsiz, şeffaf değil) yönetilen kurumlar. Türk futbolunun nasıl yönetildiği zaten malumlarınız. Fazla nüfusun yarattığı görece yüksek yayın gelirleri har vurup harman savuruluyor. Bakkal defteri hesabı gün kurtarılıyor.

Kurumlar bu haldeyken zaten olmayacak "sportif direktörlük" mevkii hele ki bizde şu anda olduğu gibi Bizans Oyunları ile oluşuyorsa hayır mayır gelmez.

Tudor kötü ama kadro daha kötü. Bizans oyunlarına gerek yok. En azından onun kurdurduğu kadroyu o yönetsin bakalım, bir de yapılacak 3-4 transfer daha gerçekleşirse işler değişebilir diye düşünüyorum.

Yapılması gereken en önemli hamle. Orta sahadan transferinden daha önemli. Tudorla lige başlamak intihar olur. Olacak da.

Fatih terim boştayken teknik direktör aramak gerçekten hiç akıllıca değil. Bu takımı fatih terimden başkası adam edemez. Kim gelirse gelsin sonuç belli.

Fatih Terim 2023´e kadar hoca olsun, sonra da yerine Mourinho gelmelidir.

Günaydın Renkdaşlar.

Bu yönetim ne yapar kestiremiyorum. Terim Hoca en önde seçenek gibi ancak başka şeylerde olabilir.

Tudor futbolculara ne kadar sert ise. Yöneticilere o kadar yumuşak sanki; yönetim sever böylesini.

Galatasarayı düşünen taraftar dışında pek yok zaten. Ne yazıkki formamızın ağırlığını hissetmeyen bir yönetim,TFF ve oyuncu gurubu ile karşı karşıyayız.

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

şu anda kulüp içerisinde terimi getirebilecek ikna edebilecek tek 1 kişi bile yok maalesef o yüzden hayal kurmayın derim

Ftorun parmağında oynatabilecegi bir yönetim var. Ftor güçlü yönetim istemez, bu tarz elemanlarla çalışıp her şeye hükmetmek ister. Ozbeks de bu yuzden ftoru istemiyorlar ya zaten.

Ben olsam imparatorun bu zordaki halinden yararlanir, onune bos mukavele koyardim

Imzaladiktan sonra da cerez parasina hocalik yaptirirdim

3.5-4ü görmeden ımzalamaz.

Mayis'ta secimde taraftari arkama alip baskan olurum

Fatih Terim Galatasaray efsanesidir vs. tarzi laflar ederim, bir sekilde onun bos mukavele vs. demesini saglarim

Sonra onune bos mukavele koyduk haberini servis ederim basina, fiyatini sen belirle tarzi

3.5-4 alirsa taraftari karsisina alacagindan, hala onun yaninda duran tek guc olan taraftara sirtini donemeyeceginden 1.5-2 m €'ya ftor h.o

Uzun gidince KRAL sportif direktor olarak doner mi? Vizyon sahibi bir adam mi kendisi?

Ve HAGI uzun vadeli bir proje icin ikna edilebilir mi? Altyapi yatirimi + HAGI = Samp. Ligi

Altyapi antrenorlerinden biri de Sneijder olur. Ajaxli yetenekli akilli adam sonucta

Sürpiz transfer naniymiş iyi bulduk kaybetmezsek bakalım başka kimler yazılacak ...

Fatih terim'i istemeyen tayfayı da anlamıyorum. Bir bak bakalım en güzel sevinçlerini yaşadığında galatasaray'ın başında kimler vardı. Fatih terim bu isimlerden birisidir. Lükse bakar mısınız adamlar fatih terim'i istemiyor şu durumda :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt