Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mantiksiz degil ancak ligi, takimi vs. bildigini dusunmuyorum

Sezon sonu dusunulebilir. Ona gelene kadar cok daha iyi adaylar var, care demek abarti olmus biraz

Kariyerli hoca deniliyor da, bizde bu yeniçeri ocağı zihniyeti olduktan sonra hayatta hoca dayanmaz bize. Mancini'yi bile kovdurttu oyuncular. Ondan daha kariyerlisini nasıl getirteceksin Türkiye'ye?

Oyuncular son birkaç haftadır sahada resmen yürüyorlar, yenilmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Son dakikalarda ise yalandan bir iki aksiyon yapıyorlar suçu üstlerine almamak için. Futboldan az çok anlayan herkes bunu görür. Hoca kovdurmak adet oldu bizde. Hocayla arası açılan oyuncu grubu derhal bu yollara tevessül ediyor.
Tudor'u koruduğumdan ya da sevdiğimden değil ama durum bu ve gelen hocaya da aynısı yapabilirler.

Bunu daha önce defalarca yaşadık. Feldkamp,Fatih Terim, Mancini, hepsi futbolcular tarafından kovdurtuldu. Dikkat ederseniz bu hocalar kovulup yerine yeni hoca geldikten sonra oyuncular doping yutmuş gibi koştular hep. Hamza'nın ilk maçını hatırlıyorum, Selçuk bile sahada basmadık yer bırakmamıştı.

Gelelim bugünkü maça. Daha doğrusu maç sonuna. Beinsports maç sonu canlı röportajında Tudor'un demek istediğini anlayın. Anlamaya çalışın. Çıkıp diyemedi oyuncular bilerek oynamıyor diye ama resmen bunu belli etti. Haklı bulmuyorum ama taktik, diziliş falan bunlar hikaye derken bunu kastetti. Yenilginin sebebi bu değil dedi. Ve bıraktı gitti.
Maç içinde Belli etmeden kötü oynayan birsürü oyuncu vardı. Ama özellikle N'Daiye, Fernando, Maicon ve özellikle Feghouli açıkça oynamadı. Hiçbir ikili mücadeleye girmediler. Bir tek pas istemediler, eli belinde gezdiler. (Belhanda'ya bir şey demiyorum, zira adam zaten bu.)

Velhasıl Tudor gitsin gitmesine de, biz bu işi çözmezsek bize daha çok hoca gelir gider. Nasıl çözülür bilmiyorum ama, oyuncunun kafasından "ben maç kaybedersem hocayı kovarlar" fikri çıkmalı artık.

Türkiye ligi olarak gerçekten çok ilginç bir ligimiz var biraz klişe olacak ama Türkiye ligini bilmeyen adamların burada pek başarılı olamayacağını düşünüyorum Mancini 'ler Löw 'ler del Bosque 'ler ne hocalar geldi ama bakıyoruz son şampiyonlara

Şenol-Hamza-Ersun-Terim-Aykut-Ertuğrul

Yine şu anda ligimizin liderine bakıyoruz Avcı

Hiçbiri öyle inanılmaz hocalar değil ama Türkiye liginde ne yapması gerektiğini bilen adamlar

2. olarak Dursun yönetiminin getirebileceği yabancı hocalar JoR - Tudor filan olur bunu da biliyoruz. Yoksa bende isterim Blanc-Tuchel-Ancelotti filan gelsin takımı çalıştırsın

Bu dönemde yabancı hoca almak intihardan başka bir şey olmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ligi tanıyan tudoruda gördük arklar

geçen sezon takımı liderin 5 puan gerisinde alıp 25 puan gerisinde bitirmiş idi hatırlatırım
bu seneki hali zaten hepimizin malumu

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

keza yine ligi çok iyi tanıyan ve yerli olan mustafa denizliyi hiç söylememeyim isterseniz

yabanci gelir
tahminlerimizi bu istikamette paidar edelim

Pellegrini ne güzel olur bee en azından futbol izleriz. Milletin isyanı zaten Tudor tipsizinin oynattığı futbola yoksa bugün de adam gibi oynayıp yenilsek yine çok az eleştiri olurdu. Özellikle deplasmanlarda paso eziliyoruz bu sene.

Sövecektim ama Fatih'leri karıştırdım. Tudor'u kasa kasa savunan başka bir Fatih di.

Hakkını helal et kardeşim.

sent via GSC

Çare Terim eğer ki yabancı olacaksa Alman hocalardan başka hoca istemem bundan sonra mümkünse kulübe italyan teknik direktör girmemesi lazım son 4 senede 3 italyan teknik direktör takımın içine etti :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt