Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler bu yönetimin getirdikleri TD'lere bakın, gelecek olan da o civarda olur.. Tudor, H. Hamzaoğlu, M. Denizli, J.O.R.. Şaka gibi gerçekten.

Son düzenleme:
pellegrini en iyi seçim gibi bencede

plase de hagi

oğlunuda alıp gelsin pellegrini olmazsa

Terim gelmez, çoğunuz bunu biliyorsunuz zaten. Gerçekçi olalım ve uygun adaylara bakalım:

Benim tahminim yabancı hoca falan getirmezler, yerli gelir.

İlk olarak aklıma Cihat Arslan geliyor, boşta bilindiği üzere. Lakin bazı olayları vardı, onlar açığa kavuştu mu bilmiyorum.

Okan Buruk da olabilir belki ama şu son olaylardan sonra yanaşmayabilirler. Zaten cezası da var.

Hamza geri döner mi, teklif giderse gözü kapalı kabul eder de teklif gider mi?

(Yeni gelecek hoca devre arası gelebilir, Göztepe maçına Ayhan Akman ile çıkmayı planlıyor olabilirler.)

sezon ortası ligi takımı tanımayan yabancı hocayı getirmek salaklıkta zirve olur.

ARMA,herzaman bir yolunu bulur dardan çıkmanın.

ŞANLI ARMA,herzaman alt eder rakiplerini.Sahaya koysanız kazanır.Bu bililincin yerleştirilmesi lazım oyunculara bilir bir kişi tarafından.

Doğru yönetim,doğru teknik ekip ve İNANÇ lazım.

Terim olmayacaksa Hasan Şaş gelmesi lazım bunca yıl Terim'le beraber çalıştı mutlak bir şeyler kapmıştır en azından bana en sıcak gelen isim hasan diğerlerini bilmem fakat Terim harici de olmasını istemem

Son düzenleme:
Hamza geleceğine afedersin Kenarda bok görmeyi tercih ederim, ağız ishali herif. Hala içim soğumadı ırkçıya

XPERIA X

ARMA,herzaman bir yolunu bulur dardan çıkmanın.

ŞANLI ARMA,herzaman alt eder rakiplerini.Sahaya koysanız kazanır.Bu bililincin yerleştirilmesi lazım oyunculara bilir bir kişi tarafından.

Doğru yönetim,doğru teknik ekip ve İNANÇ lazım.

Yav he he, armayı koysan kazanırmış.

Malatya'dan 3 3 3 tezahüratı yersin sonra.

adama sordunuz da mı hemen gelmez diyorsunuz cidden enteresan olmaya başladı bazıları. dursun gidip adam gibi bi teklif yapsın kabul etmezse diğer adayları sonra konuşuruz varsayımla hareket etmenin mantığı ne. sana göre gelmez bir çok fatih terime yakın isimse gelir diyor.

adama sordunuz da mı hemen gelmez diyorsunuz cidden enteresan olmaya başladı bazıları. dursun gidip adam gibi bi teklif yapsın kabul etmezse diğer adayları sonra konuşuruz varsayımla hareket etmenin mantığı ne. sana göre gelmez bir çok fatih terime yakın isimse gelir diyor.

Pardon renktaş, kusura bakma. Murhan G. Urhan isimli arkadaş bana gelmeyecek hocayla konuştum deyince ben de başlık açayım dedim.

Bence gelebilir, umarım gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt