Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim'in Dursun Özbek başkanlığında teknik direktör olarak takıma gelmeyeceğini neden düşünüyorsunuz?

eğer gelmeyecekse bunu çıkıp açık açık söylemeli ve ortada soru işareti bırakmamalı. Dursun muhtemelen açık açık konuşmayacak ve terim dedikodusu seçime kdr devam edecek.

Dursun seçilip, terimi getirmezse hocaya ağır eleştiriler yaparım ismini kullandırdığı, dedikodulara nokta koymadığı, en önemlisi Galatasaray'a zarar verilmesine göz yumduğu için.

Bu quakerboy kim, bilmiyorum ama mevcut yonetime cok yakın biri galiba..

Anlattıkları dogru ise, TD secimi yonetim seciminden sonraya kalacak demektir..

Bu durum 2. devrenin de kaybedilmesi anlamına gelir..

Biran önce TD nin gelmesi, takımı tanımak, takımı 2. devreye hazırlamak, gerekli teknik-taktik-kondusyon calışmalarını yapmak için çok önemli oldugunu dusunuyorum.

Umarım gec kalmadan yeni bir TD gelir. Aksi takdirde sampiyonluk ihtimalleri git gide azalır..

Td getirme hakkı olmaması lazım
ama bu manyak gidip yabancı bi td getirecektir parayı basıp

-Dursun Özbek'e ciddi rakip çıkmayacak
-Yeni ve Terime yakın bir yönetim kuracak ve 3 yıllığına seçilecek açık farkla
-O arada Terimle her türlü münakaşaya varacak ve takım zaten tatilden yeni dönmüş olacak altyapı antrenörü çalıştırır muhtemelen bi 15 gün falan
-Terimin onay verdiği transferlere uğraşacaklar arada yapabilirlerse ve seçim sonrası Kayseri maçı için tak diye Terimi açıklayacak,Terim uzun sözleşmeyle gelecek ve kapanış

İyi mi olacak kötümü olacak pek bir fikrim yok Dursun Tudor üzerinden kendisini resmen kurtaracak

-Dursun Özbek'e ciddi rakip çıkmayacak
-Yeni ve Terime yakın bir yönetim kuracak ve 3 yıllığına seçilecek açık farkla
-O arada Terimle her türlü münakaşaya varacak ve takım zaten tatilden yeni dönmüş olacak altyapı antrenörü çalıştırır muhtemelen bi 15 gün falan
-Terimin onay verdiği transferlere uğraşacaklar arada yapabilirlerse ve seçim sonrası Kayseri maçı için tak diye Terimi açıklayacak,Terim uzun sözleşmeyle gelecek ve kapanış

İyi mi olacak kötümü olacak pek bir fikrim yok Dursun Tudor üzerinden kendisini resmen kurtaracak
gerçekten FT ile kesin olarak anlaşır ise taraftarı da arkasına alır Dursun Özbek.

Başlık, Fatih Terim Nöbeti" olarak revize edilse ne ka güzel olur.

gerçekten FT ile kesin olarak anlaşır ise taraftarı da arkasına alır Dursun Özbek.

Şahsen ben bunu çok kurnazca bir hamle olarak görüyorum normal yabancı bir antrenör getirecek olsa seçim falan olmazdı,şimdi böyle bir şey yapacağını vaat ederek yeni seçim kararı çıktığını düşünüyorum ve bu gerçekten onu orada tutabilecek kadar zekice bir hamle,Eğer camia içinden çok güçlü ve Dursunu ezecek bir aday çıkmazsa bir mucize olup bu beceriksizliğe rağmen 3 sezon daha başkan olacak.

Yabancı olcaksa valla Almandan şaşmıcan,Bundesliga'da çok genç hocalar yer almaya başladı,Tuchel'i çok çok isterim Mainzde çok severdim,ama malesef bize gelmez,
Bu arada en sevdiğim teknik direktör Jorge Jesus'tur,hayranıyım keşke Sporting'de değilde boşta olsa da getirebilsek

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer görüşmelerine Cenk Ergün devam eder de başkan ve yönetim kurulu tüzük gereği istifa edecekse transferlerin resmi ayağı nasıl sonuçlanacak onu hiç bilmiyorum. Seçimin olduğu hafta ligin ikinci yarısı başlıyor. Yine kulübü rezil bir durumun içine soktu tostos :moody:

Bursa teknik direktoru ile ilgilenmisiz. Sozlesmesinde trde baska 1 kulupte calisamaz ibaresi varmis. Kendisi gitmek isterse yıl icinde aldığı maası geri ödeyip gidebilirmiş.

Ulan bizde De Jong vardı. Gelen hoca De Jong'u kullanır mı acaba? İyi bi yedek olabilir.
Medel'den ne farkı var De Jong'un ? Sert, mücadeleci, ayağı iyi. Bu kuşlar Medel'e övgüler dizerken benzer tipte bir oyuncu bizde kadro dışı bırakılmış. Tabi bu yorumu fizik olarak sağlam bir De jong üzerinden yapıyorum. Şuan ne halde olduğunu bilmiyoruz.

Medel'den ne farkı var De Jong'un ? Sert, mücadeleci, ayağı iyi. Bu kuşlar Medel'e övgüler dizerken benzer tipte bir oyuncu bizde kadro dışı bırakılmış. Tabi bu yorumu fizik olarak sağlam bir De jong üzerinden yapıyorum. Şuan ne halde olduğunu bilmiyoruz.
medel interden geldi de jong amerikadan.
tek farkları bence bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt