Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim daha kac kere bizi satip gitmesi lazim,bizde kredisi bitmesi icin cok merak ediyorum.Fatih Terim degil mi 2011/12 Yillarinda bizim basimizdayken,Federasyona ve Yildirim Demirörene ates püsküren,ve Sampiyonlar Liginde Real bize 6 attiktan sonra,ve önümüzde daha 2 Juventus Maci ve 1 Real Maci var diye ve ben zaten bu gruptan cikamam diye düsünüp bizi birakip Milli Takimin basina gecip Imza Töreninde hic birsey olmamis gibi herseyi unutuüp Yildirim Demirörene sarilip gülücükler dagitan Terim degil mi?Hatta esimin bu Milli Takima imza atma olayinda hic bir haberi yoktur deyip,Yildirim Demirörenin Imza Töreninde Fatih Terimin Esine cok tesekkür edip Terimi yalanci cikarmadi mi?Bunlar nasil unutulur anlamiyorum.Ve Milli Takimda neler yapti onu da gördük.Milli Takimi hak etmeyenleri cagirip Milli Takimi hak edenleri cagirmayip haksizlik yapan Terim degil mi?Terim bu Takimi ileri tasimaz,büyük ihtimal Selcuk hep oynar,yine kendi Adamlarina Torpil gecer.Birde ben Terimin iyi oyuncudan anladigina inanmiyorum,iyi Transferler yaptirmaz,yaptiramaz.Baskanimizin gönlünde ki isim Tuchel,insallah da getirir.Tuchel iste bize cok sey katar,Terimle bu is olmaz.Simdi burda Tuchel i Dortmunda gördük deyenler olur,Dortmund u Tuchelsiz de görüyoruz

O süreçte neler yasanmis neler olmus birdaha gözden geçir istersen. Terim takimla idmandayken Görevden aliniyor. Terim Bundan önce TFF ile 4 maç Için anlasiyor. Terim görevden alindigini Antrenman esnasinda kizindan gelen Telefon ile ögreniyor. O göklere çikardiginiz Ünal Aysal indiriyor Terimi görevden. Ünal Aysal Tek basarisi Fatih Terimi takimin basina getirmekti. Terim kizindan gelen telefon sirasinda Florya da göz yaslariyla Kapilari kiriyordu.

Yabancı bence tek gelecek isim o belcikali gerisi boş yerli gelirse daha iyi gelmezse o belcikali gelsin sanki burada efsane olacak gibi bir his var icimde

Td michel preudhomme

Son düzenleme:
Yabancı teknik direktörler arasında Gerets iyiydi.Gerektiği zaman 5 golcüyü bile oynatabiliyordu.Türk antrenör tercihimdir.Ligin ortasında Türkiye’yi bilmeyen bir yabancı hoca çok yıpranır.Kimsenin tartışmayacağı Fatih Terim ne olursa olsun ikna edilmeli.

Terim federasyondan alacağı 3.5 milyon euro'yu yakip gelmez.

O da biliyor imzayı attığı gün tupcu ile olan tazminat davasını kazanamaz.
Kendisinin parayı çok sevdiğini de biliyoruz

Onun tek amacı isminin konuşulması.

Gün yüzü görme DURSUN!

Ne alakası var o 3.5M€ adamın kazanılmış hakkı başka bir işe başladı diye bu hakkını kaybetmez ve eğer istiyorsa o parayı sökeee söke alır.

Gün yüzü görme DURSUN!

Gün yüzü görme DURSUN!
Terim'in paraya ihtiyacı yok ama itibarını yenilemesi lazım.

Biliç kötü hoca degil ama bjkdeki derbi karnesi ve whu'da geçirdigi son 1,5 sezon iyi sayilmaz

bu sezon lucescu'nun şampiyonluk sezonu gibi, gelecek kişi şampiyon yaparsa bile FT sezon sonu için istenecektir. Akıllı hareket edip FT getirilmeli/gelmelidir. bu dönem de seçim mevzusu olduğu için yabancı TD gelmez.

Bilic skandal olur açıkcası.

Tudor'dan ne fazlası var?

Tıpa tıp aynı benzer hocalar, büyük maç stresini kaldıramıyorlar oda tecrübeyle oluyor.

Öyle bi rezillik yapmazlar diye umuyorum, o zaman adama sorarlar tudor'u niye yolladın diye

Koeman olabilir. Olursa tutabilir.

Tuchel hayal unutun onu Nagelsmann sezon sonu Dortmund yolcusu olacak Tuchel de Hoffenheimdan gelecek olan teklifi bekleyecek. Bu Böyle bilinsin Tuchel Türkiyeye GELMEYECEK!

Bielsa ve Bilic Tudor dan daha Beter bir hamle olur.

Terim olmazsa Klinsmann olabilir.

Görünüşe göre Dursun 3 yıl daha başkan kalacak ve Terim'i de getireceğini sanmıyorum. Koeman falan gelirse ilk 2ye girmemiz sürpriz olur.

Galatasaray için herşeyi bir kenara bırakacak. Mevkisini Galatasaray için yarın bırakacak kadar kaşılıksız çalışacak bir ekip arıyoruz.
Burak elmas

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tıpa tıp aynı benzer hocalar, büyük maç stresini kaldıramıyorlar oda tecrübeyle oluyor.

Öyle bi rezillik yapmazlar diye umuyorum, o zaman adama sorarlar tudor'u niye yolladın diye

Tudor'un eline elektro gitar ver al sana Bilic.İkisi de Hırvat hem.

Terim'in paraya ihtiyacı yok ama itibarını yenilemesi lazım.
Paraya ihtiyacı yok ama tüm ülke onun alacağı tazminatı konuşurken ve hakkında meclis önerisi bile sunulmuşken bile igidip yinede dava açıyor.
Ha dersin ki hakkıdır o zaman bende derim ki hani itibarini düşünüyordu ?

70 milyon senin boşa alacağın parayı konuşurken sen nasıl itibarına yediripte ihtiyacın yokken bile ısrarla bu paranın peşinden koşarsin?

İtibara ihtiyacı olan insan, gidipte esnaflar arasında yaşanmış küçük bir olayı büyütüp kebapcidan dayak yemez.

Bence şu an tek düşündüğü alacağı tazminat ve futbol cahillerinin onu GALATASARAY'ın başında görmek için sağda solda yalvarmasindan zevk almak

Gün yüzü görme DURSUN!

Bilic Tudor'u 3 kere filan cebinden çıkarır. Menemen diye goygoy yaptığınız takımdan, kısıtlı bütçe ile taş gibi bir takım çıkartıp rakip fark etmeden kök söktüren bir oyun oynattı, aldığı oyuncular fiyat/performans olarak şahane. Derbileri bir tutmak hele neyin kafası açın bakın bakalım hangi maçta ezilmiş Bjk hatta çoğu maçta rakiplerinden iyi oynadı bireysel hata ve yetersizlikten kaybetmiştir hemen hemen hepsini, bizim gibi tek kale maç oynattığı için değil.

savunmak için söylemiyorum, adamın savunulmaya da ihtiyacı yok lakin hakaret etmişsin bilicin tudordan farkı yok derken yaw.

Hırvatistan milli takımıyla Euro 2008 yaşayan, terimin A milli takımıyla kafa kafaya mücadele eden, premier lig havasını içine çeken biri tudoru donunda sallar.

Bilic büyük maçları kaldıran 1 yapıya sahipti. mevcut kadrosu yettiği kadar mücadele ediyordu büyük maçlarda (TR için söylüyorum) Adamın yedek forveti enaramoydu o zamanlar, eleştirirken insaflı olun biraz.

slaven-bilic-galatasaray-besiktas-24052015_thb1fzsq723g1vpbz9avx48j4.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt