- 3 Haziran 2015
- 57.094
- 66.226
- 4.143
Fatih Terim daha kac kere bizi satip gitmesi lazim,bizde kredisi bitmesi icin cok merak ediyorum.Fatih Terim degil mi 2011/12 Yillarinda bizim basimizdayken,Federasyona ve Yildirim Demirörene ates püsküren,ve Sampiyonlar Liginde Real bize 6 attiktan sonra,ve önümüzde daha 2 Juventus Maci ve 1 Real Maci var diye ve ben zaten bu gruptan cikamam diye düsünüp bizi birakip Milli Takimin basina gecip Imza Töreninde hic birsey olmamis gibi herseyi unutuüp Yildirim Demirörene sarilip gülücükler dagitan Terim degil mi?Hatta esimin bu Milli Takima imza atma olayinda hic bir haberi yoktur deyip,Yildirim Demirörenin Imza Töreninde Fatih Terimin Esine cok tesekkür edip Terimi yalanci cikarmadi mi?Bunlar nasil unutulur anlamiyorum.Ve Milli Takimda neler yapti onu da gördük.Milli Takimi hak etmeyenleri cagirip Milli Takimi hak edenleri cagirmayip haksizlik yapan Terim degil mi?Terim bu Takimi ileri tasimaz,büyük ihtimal Selcuk hep oynar,yine kendi Adamlarina Torpil gecer.Birde ben Terimin iyi oyuncudan anladigina inanmiyorum,iyi Transferler yaptirmaz,yaptiramaz.Baskanimizin gönlünde ki isim Tuchel,insallah da getirir.Tuchel iste bize cok sey katar,Terimle bu is olmaz.Simdi burda Tuchel i Dortmunda gördük deyenler olur,Dortmund u Tuchelsiz de görüyoruz
O süreçte neler yasanmis neler olmus birdaha gözden geçir istersen. Terim takimla idmandayken Görevden aliniyor. Terim Bundan önce TFF ile 4 maç Için anlasiyor. Terim görevden alindigini Antrenman esnasinda kizindan gelen Telefon ile ögreniyor. O göklere çikardiginiz Ünal Aysal indiriyor Terimi görevden. Ünal Aysal Tek basarisi Fatih Terimi takimin basina getirmekti. Terim kizindan gelen telefon sirasinda Florya da göz yaslariyla Kapilari kiriyordu.