Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih terim ben dursunla çalışmam derse saygı duyarım yapacak bişey yok.

Adam istekli ve boşta kesin gelir ama dursun özbek gözümde soru işareti

Göztepe maçında 50 bin kişi tek bir ağızdan İMPARATOR FATİH TERİM sesleri yankılandıktan sonra tribünde hasan şaş ve eski futbolcular'da gaza gelip Terim'e baskı yapacaklardır bence Terim her durumda gelecek kaçınılmaz olan budur :D

Dursun Özbek ve Fatih Terim Pazartesi görüşecek. Şartlar uyuşmazsa Dursun Özbek, yabancı bir hoca ile anlaşacak. (Gama Spor)

Yalan olsa bile şu tür haberler gördükçe heyecanlanıyorum. Psikolojimizin içine ettiniz allah belanızı versin.

Terim gelmeyecek ve başka yabancı düşünülüyorsa en uygun isim bilictir.

Bilic'i pek beğenmem ama Tudor ile aynı kefeye konulması saçma. Hırvat milli takımı çalıştırmış, turnuvalara katılmış bi adam ki o turnuvalarda da kötü işler yapmadı. Bjkde derbi kazanamadı evet ama standardı olan bi adam Liverpoolu eledi Tottenham'ı yendi Arsenali eliden kaçırdı. Ki o bjk kadrosuyla şimdiki arasında dağlar var adam Veli, Töre ile falan oynuyordu. West Ham'da ilk sezonu gayet iyiydi diye hatırlıyorum.

Bilic'i pek beğenmem ama Tudor ile aynı kefeye konulması saçma. Hırvat milli takımı çalıştırmış, turnuvalara katılmış bi adam ki o turnuvalarda da kötü işler yapmadı. Bjkde derbi kazanamadı evet ama standardı olan bi adam Liverpoolu eledi Tottenham'ı yendi Arsenali eliden kaçırdı. Ki o bjk kadrosuyla şimdiki arasında dağlar var adam Veli, Töre ile falan oynuyordu. West Ham'da ilk sezonu gayet iyiydi diye hatırlıyorum.

Bu adamın en büyük sıkıntısı West Ham'ın 30 kişilik kadrosunu 60 kişilik yapmasıydı hiç durmadan transfer istiyordu :D

töre hadi neyse tolga,franco,serdar kurtuluş,necip,danyle falan oynuyodu mecbur

töre hadi neyse tolga,franco,serdar kurtuluş,necip,danyle falan oynuyodu mecbur

Aynen onları unuttum adam sol bekte Opare ile Liverpoolu eledi. 2015'te Sneijderrin de gol attığı 2-0 yendiğimiz maçta Günay falan vardı kalede ki o maçta tek kale oynadı adamlar bizi ezdiler diye hatırlıyorum ama golleri biz atmıştık zaten son derbi galibiyetimiz o maç.

Son düzenleme:
Dursun Özbek-Slaven Bilic
Burak Elmas-Fatih Terim

sorunsalındayız bu 1 aylık süreçte

Fatih terim ben dursunla çalışmam derse saygı duyarım yapacak bişey yok.

Adam istekli ve boşta kesin gelir ama dursun özbek gözümde soru işareti

Dursun Özbek:"Terim'le görüşeceğiz."
Mustafa Cengiz:"Başkan olursam ilk işim Fatih Terim'i getirmek."
Burak Elmas:"Gönlümde Fatih Terim ismi var."

Şimdi hoca ne yapacak bu durum karşısında? :D

ya kardeşim p.tesi niye görüşülüyor, çoktan terimle görüşüp geliyormu, gelmiyormu belli olmalıydı. zaman yok bizim şu rahatlığımıza bak

Ne Bilic’i ya? Adam tam bir loser. İçerideki tüm önemli maçları kaybedip ligi veririz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sene başında bu duruma geleceğimizi futbol izleyebilen yorumlayabilen herkes söylerken neden katlanıldı bu kadar?

Ne yönetimin başka şansı ne de biz taraftarın başka hocaya tahammülü KALMADI!!

#ÇareTerim

Göztepe maçı baştan sonra İmparator Fatih Terim sesleriyle inlemeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt