GSC Haber Teknik Direktörümüz Okan Buruk Tivibu Spor'da Açıklamalarda Bulundu!

Kibirli olmayan bir insan şampiyonluk gecesi okan buruk istifa diye kendi kendine tezahürat yapar mı reys. Kibirli insanların en büyük kalkanı mütevazilik kisvesidir.
Kesinlikle doğru. Hoca zaten bu tevazuyu çok iyi yönetiyor. Tüm duygularını olduğu gibi yaşayıp ortaya koysa buralara gelemez; barınamazdı.

Salt kibirli söylemleri olsa, üstencil bir dil kullansa topa tutarlardı. Böylesi daha iyi. Hocanın kullandığı ton kamuoyunu idare edebilecek ayarda.

Okan Buruk: "Avrupa'da bonservisler inanılmaz yükseldi. 75 milyon bize yüksek geliyor ama transferler hep 65-70! Beşiktaş iki oyuncu aldı, 50 milyon Euro para ödeyecek. Fenerbahçe'nin Jhon Duran için harcadığı...

Biz Osimhen'i görüyoruz ama harcadığımız paralara bakarsanız 35-40 harcadık. Bu kadar önemli bir oyuncuyu alıyoruz, insanların gözüne bu para batmamalı."

En sevindiğim şeylerden biri Okan hocanın da her sene takımla birlikte gelişmesi. Kendini geliştirmesi. Taktik manada demiyorum bunu ama mesela takım planlamasında geçen sene bariz hatalar yapıldı ve Avrupa ve Lig 14 oyuncu ile goturulmeye çalışıldı. Olmadığı görüldü. Okan hoca bir hatasini gördü mü onu düzeltici hamleler yapiyor. Adım adım üst düzey bir hoca yetiştiriyoruz.

Şimdi denebilir burası Galatasaray bize yetişmiş adam lazım. Hoca ve oyuncu yetiştirme yeri değil burası. Bir noktada haklılık payı da olabilir. Ama bu daha organik oluyor ve kurduğumuz bağlantı da daha sağlam oluyor takım içinde.

Bence bu çok değerli. Kazanırken soyleyeyim sonra söylemesi kolay olsun. Okan hocanin maddiyat el verdiği ve kadro korunabildigi ölçüde 1,5 sene şampiyon olmasa bile takımda kalmasi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bir sene şampiyon olamasa öbür sene yapacaktir. O güveni veriyor kendisi bana.

Kesinlikle doğru. Hoca zaten bu tevazuyu çok iyi yönetiyor. Tüm duygularını olduğu gibi yaşayıp ortaya koysa buralara gelemez; barınamazdı.

Salt kibirli söylemleri olsa, üstencil bir dil kullansa topa tutarlardı. Böylesi daha iyi. Hocanın kullandığı ton kamuoyunu idare edebilecek ayarda.
Doğru dedin. İfrat tefrit noktalarına yani aşırı uçlara fazla yaklaşmadan orta yolda küçük zikzaklar çizmek, kısacası ölçülü olmak iyidir. Zira aşırı uçlar bir yerde birbirlerine temas eder ve iki kutup arasında geçirgenlik meydana gelir. Bunun sonucunda ya karşıtlar birbirinin yerine geçer ya da birbirinin yerine geçme şüphesi uyandırır.

Tevazu - Kibir
Aşk - Nefret vs. birbirine karışır.

Ölçülü olmak iyidir. 🤗

Doğru dedin. İfrat tefrit noktalarına yani aşırı uçlara fazla yaklaşmadan orta yolda küçük zikzaklar çizmek, kısacası ölçülü olmak iyidir. Zira aşırı uçlar bir yerde birbirlerine temas eder ve iki kutup arasında geçirgenlik meydana gelir. Bunun sonucunda ya karşıtlar birbirinin yerine geçer ya da birbirinin yerine geçme şüphesi uyandırır.

Tevazu - Kibir
Aşk - Nefret vs. birbirine karışır.

Ölçülü olmak iyidir. 🤗
Hocaya safsata yapma boş konuşma diyecek kibre ulaşanlar kendine çeki düzen versin. Hoca gerisini hallediyor.

Şu programdan nasıl olumsuzluklar çıkardınız çok merak ediyorum. Adam taraftarın günlük hayatta istediği söylediği tüm sözleri söyledi… Osi bitti dedi… Nelson u gönderiyorum dedi… yaptığı hataları söyledi… Avrupa da başarıdan çok umutlu olduğunu söyledi… Osi geldikten sonra ilk kaleciyi çözeceğiz dedi… defansa oyuncu bakıyoruz dedi… baktığımız profil ile taraftarın beklentisindeki profilin benzer olduğunu belirtti… gitmesi gereken oyuncular olduğunu ve takımda kalacak dediği oyunculardan çıkardığımızda taraftarın da gitmesini istediği oyuncuları takımdan gönderme çabasına gireceğimizi söyledi…

Olumsuz tek bir nokta yok açıklamalarda…

Şu programdan nasıl olumsuzluklar çıkardınız çok merak ediyorum. Adam taraftarın günlük hayatta istediği söylediği tüm sözleri söyledi… Osi bitti dedi… Nelson u gönderiyorum dedi… yaptığı hataları söyledi… Avrupa da başarıdan çok umutlu olduğunu söyledi… Osi geldikten sonra ilk kaleciyi çözeceğiz dedi… defansa oyuncu bakıyoruz dedi… baktığımız profil ile taraftarın beklentisindeki profilin benzer olduğunu belirtti… gitmesi gereken oyuncular olduğunu ve takımda kalacak dediği oyunculardan çıkardığımızda taraftarın da gitmesini istediği oyuncuları takımdan gönderme çabasına gireceğimizi söyledi…

Olumsuz tek bir nokta yok açıklamalarda…
hocaya sahip çık biraz kerem bu adam yalnız bırakılıyor. Hakan Çalhanoğlunu sordular mı

hocaya sahip çık biraz kerem bu adam yalnız bırakılıyor. Hakan Çalhanoğlunu sordular mı
Sordular görüşmedim dedi… Hakan da İlkay da büyük oyuncular dedi… herkes takımı da görmek ister ama kontratlı oyuncular dedi. Lemina dan sonra orta saha kurgumız da belli dedi.

Hocaya safsata yapma boş konuşma diyecek kibre ulaşanlar kendine çeki düzen versin. Hoca gerisini hallediyor.
Yahu buradaki kimsenin dili zehirli değil, öyledir yani. Goygoy ile ciddi muhabbeti herkes birbirinden ayırabiliyordur zaten. Öyle olduğunu umuyorum. Sadece cemiyet içinde kendi kendimize küçük latifeler yapıyor, şakalaşıyoruz. Galatasaray denen ortak değerimizi her türlü başarıya ulaştırmak için şu an bayraktarlık yapan bir kişiye kim neden düşmanlık etsin?! Hele ki bu kişi son 3 senenin şampiyonu olsun üstelik. O yüzden birbirimize karşı biraz toleranslı olsak iyi olur. Netice de aynı yolun yolcusuyuz. 😊

Kibirli olmayan bir insan şampiyonluk gecesi okan buruk istifa diye kendi kendine tezahürat yapar mı reys. Kibirli insanların en büyük kalkanı mütevazilik kisvesidir.
Bu sacma eleştiri adi altinda her seyi demeyi kendine hak goren kisilere karsi hocamin gayet hakkidir bu tarz cevaplar

Forum’un tembel üyeleri için özet paylaşılmamış

Geri
Üst Alt