Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.396
- 101.606
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle doğru. Hoca zaten bu tevazuyu çok iyi yönetiyor. Tüm duygularını olduğu gibi yaşayıp ortaya koysa buralara gelemez; barınamazdı.Kibirli olmayan bir insan şampiyonluk gecesi okan buruk istifa diye kendi kendine tezahürat yapar mı reys. Kibirli insanların en büyük kalkanı mütevazilik kisvesidir.
Bizde çok şanslıyız sadece hoca değilGalatasaray tarihinde en sansli hoca okan buruk
Ustad haksızlık etme osimhen transferi bitmeden hiçbir hareket olmaması bence oldukca normal. İsterse Muslera geçen sene başı gideceğini açıklamış olsun.3-4 aydir musleranin gidecegi kesinmiṣ. Tabi biz 3-4 aydir göbek kaṣidik
Kabul etmiyorum. Kasada okadar para var diye övunuyorlarsa basip parayi alacaklarUstad haksızlık etme osimhen transferi bitmeden hiçbir hareket olmaması bence oldukca normal. İsterse Muslera geçen sene başı gideceğini açıklamış olsun.
Okan hoca iş atiyorsa gideri vardir. Geçen seneki ışığı gördü mü? Ben seyredemedim denbu karı geçen senekiyle aynı mı ya çirkinleşmiş sanki
Doğru dedin. İfrat tefrit noktalarına yani aşırı uçlara fazla yaklaşmadan orta yolda küçük zikzaklar çizmek, kısacası ölçülü olmak iyidir. Zira aşırı uçlar bir yerde birbirlerine temas eder ve iki kutup arasında geçirgenlik meydana gelir. Bunun sonucunda ya karşıtlar birbirinin yerine geçer ya da birbirinin yerine geçme şüphesi uyandırır.Kesinlikle doğru. Hoca zaten bu tevazuyu çok iyi yönetiyor. Tüm duygularını olduğu gibi yaşayıp ortaya koysa buralara gelemez; barınamazdı.
Salt kibirli söylemleri olsa, üstencil bir dil kullansa topa tutarlardı. Böylesi daha iyi. Hocanın kullandığı ton kamuoyunu idare edebilecek ayarda.
Hocaya safsata yapma boş konuşma diyecek kibre ulaşanlar kendine çeki düzen versin. Hoca gerisini hallediyor.Doğru dedin. İfrat tefrit noktalarına yani aşırı uçlara fazla yaklaşmadan orta yolda küçük zikzaklar çizmek, kısacası ölçülü olmak iyidir. Zira aşırı uçlar bir yerde birbirlerine temas eder ve iki kutup arasında geçirgenlik meydana gelir. Bunun sonucunda ya karşıtlar birbirinin yerine geçer ya da birbirinin yerine geçme şüphesi uyandırır.
Tevazu - Kibir
Aşk - Nefret vs. birbirine karışır.
Ölçülü olmak iyidir.![]()
aklıma jk maçı geliyor dalacamNelsson 'u duyunca gerildi yav sövecek nerdeyse![]()
hocaya sahip çık biraz kerem bu adam yalnız bırakılıyor. Hakan Çalhanoğlunu sordular mıŞu programdan nasıl olumsuzluklar çıkardınız çok merak ediyorum. Adam taraftarın günlük hayatta istediği söylediği tüm sözleri söyledi… Osi bitti dedi… Nelson u gönderiyorum dedi… yaptığı hataları söyledi… Avrupa da başarıdan çok umutlu olduğunu söyledi… Osi geldikten sonra ilk kaleciyi çözeceğiz dedi… defansa oyuncu bakıyoruz dedi… baktığımız profil ile taraftarın beklentisindeki profilin benzer olduğunu belirtti… gitmesi gereken oyuncular olduğunu ve takımda kalacak dediği oyunculardan çıkardığımızda taraftarın da gitmesini istediği oyuncuları takımdan gönderme çabasına gireceğimizi söyledi…
Olumsuz tek bir nokta yok açıklamalarda…
Sordular görüşmedim dedi… Hakan da İlkay da büyük oyuncular dedi… herkes takımı da görmek ister ama kontratlı oyuncular dedi. Lemina dan sonra orta saha kurgumız da belli dedi.hocaya sahip çık biraz kerem bu adam yalnız bırakılıyor. Hakan Çalhanoğlunu sordular mı
Yahu buradaki kimsenin dili zehirli değil, öyledir yani. Goygoy ile ciddi muhabbeti herkes birbirinden ayırabiliyordur zaten. Öyle olduğunu umuyorum. Sadece cemiyet içinde kendi kendimize küçük latifeler yapıyor, şakalaşıyoruz. Galatasaray denen ortak değerimizi her türlü başarıya ulaştırmak için şu an bayraktarlık yapan bir kişiye kim neden düşmanlık etsin?! Hele ki bu kişi son 3 senenin şampiyonu olsun üstelik. O yüzden birbirimize karşı biraz toleranslı olsak iyi olur. Netice de aynı yolun yolcusuyuz.Hocaya safsata yapma boş konuşma diyecek kibre ulaşanlar kendine çeki düzen versin. Hoca gerisini hallediyor.
Bu sacma eleştiri adi altinda her seyi demeyi kendine hak goren kisilere karsi hocamin gayet hakkidir bu tarz cevaplarKibirli olmayan bir insan şampiyonluk gecesi okan buruk istifa diye kendi kendine tezahürat yapar mı reys. Kibirli insanların en büyük kalkanı mütevazilik kisvesidir.