- 18 Mayıs 2011
- 53.845
- 57.999
- 4.613
her mac 80den sonra girer yine , bizde kaleye gomuluruz.Orta sahamız yine kevgir olacak aynen devam edelim Kaan Ayhan var yedegimizde. Müthiş geniş rotasyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her mac 80den sonra girer yine , bizde kaleye gomuluruz.Orta sahamız yine kevgir olacak aynen devam edelim Kaan Ayhan var yedegimizde. Müthiş geniş rotasyon
Adam arka arkaya 3 kere, "Icardi'ye BAŞKAN teklif yaptığı için ağır hareket etmek durumunda kalıyoruz" demiş. Tabii transkriptte sorun yoksa.
Medyaya bundan daha fazla ben bu adamı istemiyorum diyemezsin zaten. Demek ki içeride düşündüğümüzden daha fazla sorun var.
Adam arka arkaya 3 kere, "Icardi'ye BAŞKAN teklif yaptığı için ağır hareket etmek durumunda kalıyoruz" demiş. Tabii transkriptte sorun yoksa.
Medyaya bundan daha fazla ben bu adamı istemiyorum diyemezsin zaten. Demek ki içeride düşündüğümüzden daha fazla sorun var.
Abi o da mantıklı değil ki. Yani bunu düşünecek ve uygulayacak adam başkan değil en başta.muhtemelen olay şu
başkan yedeklere para harcamamak için her yolu deniyor
Kara haber gelmiş, buna güvenip yola çıkıyorsa bu sene elek ederler bizi. Bu gevşeğin oynadığı maçları izlemem.Okan Buruk: Gabriel Sara da bizim için çok önemli bir oyuncu. Kendisi için herhangi bir teklif gelmedi. Yeni sezon kadromuzda düşündüğümüz önemli isimlerden biri.
Abi o da mantıklı değil ki. Yani bunu düşünecek ve uygulayacak adam başkan değil en başta.
Hadi diyelim ki kardeşinden falan etkilendi öyle bir düşünceye kapıldı. Bu sene oynadığımız hiçbir maçı izlememiş olması lazım bunu düşünmesi için. Osimhen'in haftalarca sakatlandığı, İcardi'nin canı istediği zaman tatilini bitirip sahada jogging yaptığı bir ortamda bu hareketin mantığını kimseye açıklayamazlar.
Şu mevzu da acayip baymaya başladi ya takım sanki papua yeni gineydi de adam geldi nerelere getirdi Gs yi Gs ye bir sey oldugu yok halbuki asıl kendi buyudu burada. Merak ediyorum varmidir 2-3 milyon kisi falan bu abartiya karşın1. İcardi'nin geçmişte verdiği katkılara saygı duyuyor ve eski oyuncusu o kadar çocuğu GS'li yapmış biri. Direk medya önünde İcardi'yi istemiyorum diyerek onu da kırmak yada rencide etmek istemiyor.
2. Başkan İcardi'nin kalmasını istiyor ekstra bir polemik çıkartmak istemiyor.
Üstat hocanın bu gri açıklamaları nedir ya. İcardi kalabir de kalmayabilir de, yönetim bakıyorda. Diğer transfer süreçleri tamam ama bu konu da çık masaya yumruğunu vur kardeşim kalmamalı diye. Sen orada bostan korkuluğumusun ?obezcardiyi istemıyoruz
isteyenıde ıstemeyız
Olmaz üstat olmaz, her seferinde hoca böyle ne şiş yansın ne kebap diye hareket ederse, o ufak ateşin üzerine gelir @Recep Buruk gibi biri benzini boca eder. Her yer yanar.1. İcardi'nin geçmişte verdiği katkılara saygı duyuyor ve eski oyuncusu o kadar çocuğu GS'li yapmış biri. Direk medya önünde İcardi'yi istemiyorum diyerek onu da kırmak yada rencide etmek istemiyor.
2. Başkan İcardi'nin kalmasını istiyor ekstra bir polemik çıkartmak istemiyor.
Neden ? 5 milyon euro teklif edilmiş. Her yerde geçen haber o yönde. Yönetim hocaya rağmen vefa diye 5 milyon teklif etmiş. Dur bakayım 5ten fazla teklif olur mu diyen icardi değil mi? Ayıp varsa icardi tarafında.Bu icardi olayı yönetimin ve hocanın ayıbıdır. Adam gibi veda edemediniz. Icardi gün geçtikçe saygıyı hak etmiyor.
Sezgin abi yeni duyuf var mı?Eyvah eyvah. Acil transfer yangını şart. Hem de öyle bir yangınki önceki transfer yangınlarını da alevlendirip yakıp şiddetli yakıcı köz haline getirsin. Her transefer döneminde daha vaktimiz var diye diye son dakikalarda UEFA'ya bildirdiğimiz kadroya yetiştiremiyoruz. Madem elin rahat vakit var yap işte sakince kaliteli transferleri yetiştir kampa gir hazır olarak sezona. Bu sene hepten geç kalacağız istedikleri de bu sanki. O yüzden yüksek derecede acil yangın. Kırmızı değil siyah alarm seviyesi durum. Var olma yok olma çizgisi. Beka meselesi.
Teklif vermemiz skandal zaten. Bu adam performans göstermiyor artık. Bizi sallamiyor. Sözleşmesi de bitiyor. Hoca olarak bu fırsatı kaçırmazsin ben takımda istemiyorum dersin bitti. Yönetimde böyle saçma teklifte bulunmaz. Adamın kabul etmeyeceği aşikar.Neden ? 5 milyon euro teklif edilmiş. Her yerde geçen haber o yönde. Yönetim hocaya rağmen vefa diye 5 milyon teklif etmiş. Dur bakayım 5ten fazla teklif olur mu diyen icardi değil mi? Ayıp varsa icardi tarafında.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi