- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Sen üstten çok sayfa kağıt beslemeli mi istiyorsun?ustadım bunun dublex baskısı ell ne yazık ki![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen üstten çok sayfa kağıt beslemeli mi istiyorsun?ustadım bunun dublex baskısı ell ne yazık ki![]()
Telefonundan memnunsan, sağlamsa garantisi bitmiş olsa da servise ver demek istemiştim.SAĞOLun rengolar garantisi bitti de bakayım şarj aletini değiştireyim denemelik
anladım mahir telefondan memnunum gece takmıştım 100 şarjı 92ye indi ama hızlı şarj oldu şimdi anlamadımTelefonundan memnunsan, sağlamsa garantisi bitmiş olsa da servise ver demek istemiştim.
Telefon aşırı hızlı şarj oluyor ve kapatıp açmada şarj değeri aşırı düşüyorsa batarya bitikdir. Nazende yüzde 0da telefonu kapatır son.30 dakika sonra açtığında batarya %20filan dolu gösterebiliyor. Telefon dustukden sonra öldü diyorsun. Soketli ise soket tenassizligi vardır.anladım mahir telefondan memnunum gece takmıştım 100 şarjı 92ye indi ama hızlı şarj oldu şimdi anlamadım
1-2 gün test etmem lazım sonra gerekirse orjinal servise veririm
ÇökerlerEpson ecotank serileri var çift taraflı baskı +kenardan toner dolum özellikli.
Geçen çok az kullanılmış ikinci el düştü önüme 600e satıyorlardı gece favorilerim sabah yazıcıya çökmüşler, içimde hala bir yara
onun olmasına çok gerek yok... dublex baskı yapsın yeter... kağıdın iki tarafına da yazdırsın...Sen üstten çok sayfa kağıt beslemeli mi istiyorsun?
Hocam sen de kağıdı çevirerek tek tek bastıronun olmasına çok gerek yok... dublex baskı yapsın yeter... kağıdın iki tarafına da yazdırsın...
popom rahata alışıktır elimi toner boyasına sokamamHocam sen de kağıdı çevirerek tek tek bastır
O zaman sana Lexmark MX521 öneririm. Canavar gibi yazıcı. Wi-Fi da var. Cep telefonundan da baskı alabiliyorsun.
Tvye apk dosyası yukleyip kurmam icin ne yapmam lazım.
Philips 65pus8505. Android ayarlarından diğer kaynaklara izin ver modundan evet veya hayır seçeneğinde yok isin garip kısmı. Yardim pls
kablolu / kablosuz500 TL'ye kadar alabileceğim modem önerebilir misiniz? Evin her yerinden çekebilecek güçte olmalı.
Tenda mesela iyi midir?
Kablosuzkablolu / kablosuz
Çok biliyorsun!Tmk konudan banlansın google mı burası
teallam ya abi dur hele takılıyozÇok biliyorsun!
Orada yazılan yorumların reklam amaçlı olup olmadığını kestiremiyorum. Burada öyle amacı olmayan insanlar olduğunu düşünmüştüm!
Kablosuz
Eski kablosuz modeminizi değiştirip, yeni nesil bir kablosuz modem almak için araştırma yaparken, karşınıza 2.4 GHz ve 5 Ghz‘i kast eden “çift bant” gibi bir terim çıkabilir. Bu sayıların anlamını merak ediyorsanız, okumaya devam edin.
2.4 GHz ve 5 GHz Arasındaki Gerçek Fark Nedir?
Bu rakamlar, Wi-Fi ağınızın kullanabileceği iki farklı “bant” anlamına geliyor. İkisi arasındaki en büyük fark, hızdır. İdeal koşullar altında, 2.4 GHz Wi-Fi, yönlendiricinin sınıfına bağlı olarak 450 Mbps veya 600 Mbps’ye kadar destekleyecektir. 5 GHz Wi-Fi ise 1300 Mbps’ye kadar destekler.