tekrarlayan aft sorunu

Batıkan Kanarya

P. Griffin
Yönetici
Moderatör
insanı acılardan acılara sürükleyendir. öldürmeyen süründürendir. yediğini içtiğini burnundan getirendir.

Dilimde bi aralar çıkardı ben de dişlerimle ezerdim acısı hoşuma gidiyordu

midede sıkıntı olduğunu işaret eder

damağı bilmiyorum da dudakta ben de çok çektim kanka. Üstelik bazıları iltihaplı oluyodu. Gargara + diş macununu değiştir
Diş macunundan şüphelenip değiştirmiştim ama işe yaramadı. Eskiden de vardı ama bu pandemide biraz ağız sağlığını aksatınca coştu zahar. Bir ton test yaptılar bir şey çıkmadı. Sınırsız çekecez galiba bu çileyi

Diş macunundan şüphelenip değiştirmiştim ama işe yaramadı. Eskiden de vardı ama bu pandemide biraz ağız sağlığını aksatınca coştu zahar. Bir ton test yaptılar bir şey çıkmadı. Sınırsız çekecez galiba bu çileyi
reklama girmesin bi markaya geçtim 2-3 yıldır sadece 1 kez çıktı kanka

Karbonat iyi geliyo diyolar ama bilmiyom dogrumu arada bendede olur Gangara yapılan sulan iyi geliyo bana

Renktaş seni telaşlandırmak istemem ama Behçet hastalığı için bir doktora görün. Sık tekrarlayan ağız yaraları ve aftlar en sık görülen belirtisidir.
Bütün tetkikleri yaptırdım rdaşım. Cildiyeci romatolaga sevk etti o da behçet ve diğer romatolojik hastalıkları araştırdı testler yaptı temiz çıktı
reklama girmesin bi markaya geçtim 2-3 yıldır sadece 1 kez çıktı kanka
Dm please
bende 1 kez oldu doktora gittim mide şurubu verdi 1 günde geçti bir daha çıkmadı.
Bunu bir araştıram
Y de çikmiyor mu
Şükür diyelim
Karbonat iyi geliyo diyolar ama bilmiyom dogrumu arada bendede olur Gangara yapılan sulan iyi geliyo bana
Çok iyi gelen bir solüsyon vardı eczanelerde bulamaz oldum. Onlar sadece acı hafifletiyor

Geri
Üst Alt