- 1 Ağustos 2009
- 47.602
- 50.133
- 4.878
insanı acılardan acılara sürükleyendir. öldürmeyen süründürendir. yediğini içtiğini burnundan getirendir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sado mazo bir yanın var mıdırDilimde bi aralar çıkardı ben de dişlerimle ezerdim acısı hoşuma gidiyordu
dudakta mı dilde mi çıkıyo kanka?insanı acılardan acılara sürükleyendir. öldürmeyen süründürendir. yediğini içtiğini burnundan getirendir.
dilde çok nadir kanka. Dudak damak hep. Bitmiyor meretdudakta mı dilde mi çıkıyo kanka?
Gsc sağlık köşesine hoşgeldinizBu ne la![]()
yok beawmidede sıkıntı olduğunu işaret eder
damağı bilmiyorum da dudakta ben de çok çektim kanka. Üstelik bazıları iltihaplı oluyodu. Gargara + diş macununu değiştirDilde çok nadir kanka. Dudak damak hep. Bitmiyor meret
Bu tarz acıları seviyorumsado mazo bir yanın var mıdır
Renktaş seni telaşlandırmak istemem ama Behçet hastalığı için bir doktora görün. Sık tekrarlayan ağız yaraları ve aftlar en sık görülen belirtisidir.Dilde çok nadir kanka. Dudak damak hep. Bitmiyor meret
Diş macunundan şüphelenip değiştirmiştim ama işe yaramadı. Eskiden de vardı ama bu pandemide biraz ağız sağlığını aksatınca coştu zahar. Bir ton test yaptılar bir şey çıkmadı. Sınırsız çekecez galiba bu çileyidamağı bilmiyorum da dudakta ben de çok çektim kanka. Üstelik bazıları iltihaplı oluyodu. Gargara + diş macununu değiştir
reklama girmesin bi markaya geçtim 2-3 yıldır sadece 1 kez çıktı kankaDiş macunundan şüphelenip değiştirmiştim ama işe yaramadı. Eskiden de vardı ama bu pandemide biraz ağız sağlığını aksatınca coştu zahar. Bir ton test yaptılar bir şey çıkmadı. Sınırsız çekecez galiba bu çileyi
bende 1 kez oldu doktora gittim mide şurubu verdi 1 günde geçti bir daha çıkmadı.yok beaw
Bütün tetkikleri yaptırdım rdaşım. Cildiyeci romatolaga sevk etti o da behçet ve diğer romatolojik hastalıkları araştırdı testler yaptı temiz çıktıRenktaş seni telaşlandırmak istemem ama Behçet hastalığı için bir doktora görün. Sık tekrarlayan ağız yaraları ve aftlar en sık görülen belirtisidir.
Dm pleasereklama girmesin bi markaya geçtim 2-3 yıldır sadece 1 kez çıktı kanka
Bunu bir araştırambende 1 kez oldu doktora gittim mide şurubu verdi 1 günde geçti bir daha çıkmadı.
Şükür diyelimY de çikmiyor mu
Çok iyi gelen bir solüsyon vardı eczanelerde bulamaz oldum. Onlar sadece acı hafifletiyorKarbonat iyi geliyo diyolar ama bilmiyom dogrumu arada bendede olur Gangara yapılan sulan iyi geliyo bana