- 31 Mart 2012
- 31.061
- 6.241
- 1.493
"Yasin Yıldırım ve karşıt görüşe saygı duymama sorunsalı" diye konu açacağım birazdan. Adam Metin Kurt'a Galatasaray'a ihanet etmiş dedi.
Neyse o konu uzun hikaye . Şimdi gerçek konuya dön .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Yasin Yıldırım ve karşıt görüşe saygı duymama sorunsalı" diye konu açacağım birazdan. Adam Metin Kurt'a Galatasaray'a ihanet etmiş dedi.
Yasin Yıldırım uacı bi liseliye benziyor.Konuyu açması garip olmuş
Neyse o konu uzun hikaye . Şimdi gerçek konuya dön .
Iyi yapmamislar bence de. Ama kendileri bilir.
Yasin'in büyük bir takintisi var. Canı sıkıldıkça tek yumruk a sarar. Konudaki tuhaflık da ondan. Metin Kurt a bile satasmis adam o nefretle düşünün.
*tapatalk*
Ya anlayın ben uacı falan da değilim . Tekyumruk neyse uA da öyledir . Ben sana şimdi bu yorumundan dolayı anaokullu tekyumrukcu falan diyor muyum ?![]()
Demen birşeyi değiştirmez.uayı yazmandan belli zaten.
İki farkı olmayan saçma grubun birisine sallarken diğerini uA diye yazman komik.
ismi ultrAslan zaten . Bazen ua yazıyorum bazen de uA yazıyorum önceki yorumlarımda görebilirsin . İkisi de aynı şey . Nasıl Tekyumruku büyük yazıyorum uA'yı da öyle yazmam sorun değil senin için![]()
Sorun demedim ki zaten
Hem Galatasaraylı olup hem de hükümet karşıtı olmanız Tekyumruk denilen itlerden olmanızı gerektirmiyor .
Düzgün konuş.
Allah Allah napacan adresimi bulup öldürecen mi ?
eee niye o zaman uAyı yazmandan belli dedin ?