Tekyumruk Sorunsalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasin Yıldırım uacı bi liseliye benziyor.Konuyu açması garip olmuş

Bizi şikeci kulübün taraftarıyla karıştırıyorlar galiba, bizim taraftar bu işlere girmez, boş işler bunlar..

Neyse o konu uzun hikaye . Şimdi gerçek konuya dön .

Ortada bi konu yok ki neyine döneyim? Baştan sonra bomboş bi konu. Ne yapılmasını bekliyorsun ki? Deklarasyon mu yayınlayalım Tek Yumruk hakkında? Kimsenin umrumda da değiller zaten öyle peşinden binleri sürükleyen bi oluşum değil neden ciddiye aldın ki bu kadar?

Neyse konu kilitlensin iş tuhaf bir hal almaya başladı . Ben sadece Tekyumruk'un yaptığı yanlışlıkları söyledim . Burda birazdan şimdi "Yaw he he " gifleri de dolaşmadan konu kapatılmalı .

bence konunun açılma amacı tamamen siyasi

ha Uanın hükümet yalakalığıda başlık olarak açılsaydı anlardım

Ayrıca Özgür Kızılaslan'ın kurucusu olduğu taraftar gurubudur.

Ya anlayın ben uacı falan da değilim . Tekyumruk neyse uA da öyledir . Ben sana şimdi bu yorumundan dolayı anaokullu tekyumrukcu falan diyor muyum ? :rolleyes:

Demen birşeyi değiştirmez.uayı yazmandan belli zaten.

İki farkı olmayan saçma grubun birisine sallarken diğerini uA diye yazman komik.

Demen birşeyi değiştirmez.uayı yazmandan belli zaten.

İki farkı olmayan saçma grubun birisine sallarken diğerini uA diye yazman komik.

ismi ultrAslan zaten . Bazen ua yazıyorum bazen de uA yazıyorum önceki yorumlarımda görebilirsin . İkisi de aynı şey . Nasıl Tekyumruku büyük yazıyorum uA'yı da öyle yazmam sorun değil senin için ;)

Tekyumruk sorunsalı nedir ya?

Bende tekyumruk'dan biri sayılırım.

Ne derdiniz var?

Grubumuzda kimse fatih terimi sevmez.

Bunu heryerde açık açık söyleriz.

Fatih terim iktidar kimse ona yaranmaya çalışan, galatasaray içinde paralı askerdir.

fatih-terim_719951.jpg

Bu arada uA'da siyasi bir oluşumdur.

Kendileri hep egemenlerden yanadır.

S04 maçına yönetim bilet vermedi diye yönetimi protesto edecek kadar aciz bir kuruluşdur.

Gelin bunları konuşalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt