Telefon Önerileri

google pixel 9 u baya beğendim.

hatta Fold olanı bile çok beğendim - katlandığında bile bugünün telefonları kadar oluyor - tablet + telefon kafası arayanlara harikulade.

ama ülkemizde yok :D

google pixel 9 u baya beğendim.

hatta Fold olanı bile çok beğendim - katlandığında bile bugünün telefonları kadar oluyor - tablet + telefon kafası arayanlara harikulade.

ama ülkemizde yok :D
pixel 2025'te tr'ye gelecek deniliyor fiyatı samsung iphone gibi olursa şansı yok

pixel 2025'te tr'ye gelecek deniliyor fiyatı samsung iphone gibi olursa şansı yok
iphone la aynı fiyat olmaz

satış stratejisinde zaten 1 tık altına sunup iphon eyerine pixele çekmen lazım

samsungla bence kafa kafaya oynar - android + google daha iyi bir düzen dijital olarak bana göre.

iphone la aynı fiyat olmaz

satış stratejisinde zaten 1 tık altına sunup iphon eyerine pixele çekmen lazım

samsungla bence kafa kafaya oynar - android + google daha iyi bir düzen dijital olarak bana göre.
daha üstün güncel bi cihaz olsa da s25 ailesi ile aynı fiyatta olursa ülkede s25 satar 1-2 tık daha ucuz olmalı ki tercih edilsin pixel fln anlamaz halk

daha üstün güncel bi cihaz olsa da s25 ailesi ile aynı fiyatta olursa ülkede s25 satar 1-2 tık daha ucuz olmalı ki tercih edilsin pixel fln anlamaz halk
uzun süre iphone idim - en son 6 da bırakıp samsunga geçtim

aşırı farkta görmedim açıkçası - ikiside karşılıyor ihtiyacını.

s23 almıştım saçma bir inidirimle 2 ay sonrasındaki fiyat artışından önce. baya memnunum. (keşke ultrasını alsaymışım ama - büyük telefonu ben mini tbalet gibide çok kullanıyorum çünkü ama cepte taşıması çok berbat oluyor tabi - genelde ceket / mont iç cebi hep bende)

zaten TR piyasısa 0 dan bu halde giriş yapmazlar - hadi geldiklerinde satsın tanınsın diye hareket yapabilirler ama. o zaman tercih ederdim şahsen.

googledaki en güzellek - ne ekstradan samsung ne apple hesabın falan uğraşmaman- zaten herkesin gmail üzerinden google accountı var- tek hesap = her şey + iyi cihaz çok çok iyi seçenek.

getirip satan telefoncular oluyor ama garantisiz falan filan çekilmez.

Kiralık telefon dönemi başlamış

Değişik bir uygulama. Enginar kerem paylaşmış videosunu. Kiralama sonunda cihazi almak istediğinde bu sefer sıfır cihaz veriyorlarmis sendekini geri alıp. Değişik bir yöntem açıkçası. 2 sene kullanıp sonra sıfır batarya sıfır kasa haliyle değiştirmek avantaj olabilir

Değişik bir uygulama. Enginar kerem paylaşmış videosunu. Kiralama sonunda cihazi almak istediğinde bu sefer sıfır cihaz veriyorlarmis sendekini geri alıp. Değişik bir yöntem açıkçası. 2 sene kullanıp sonra sıfır batarya sıfır kasa haliyle değiştirmek avantaj olabilir
ama o 2 sene sonrasının fiyatından mı alıyorsun - kiralama için verdiğin bedel indirim gibi geliyor mu ?

şuda var - aldığın telefon "eski" kalacağı için zaten ucuzlamış oluyor - haliyle adam stoğundakini hem kiradan hem de satıştan değerlendirmiş oluyor.

ama o 2 sene sonrasının fiyatından mı alıyorsun - kiralama için verdiğin bedel indirim gibi geliyor mu ?

şuda var - aldığın telefon "eski" kalacağı için zaten ucuzlamış oluyor - haliyle adam stoğundakini hem kiradan hem de satıştan değerlendirmiş oluyor.
3000 tl veriyorsun sadece

iphone 16 pro alıcam da max almalı mıyım emin değilim

boyutlar nası kullanan var mı tabletle gezmek de istemiyom

öbürü küçük gelir mi telde pek bi şey izlemiyorum

GWo3oaoXIAEjwMl

Geri
Üst Alt