Telefon Önerileri

Rtaşlar, orta segment, max 20bin tlye telefon önerileriniz olursa sevinirim. Şu anki tlfnum 2018den kalma. Sık değiştirmem, çok para vermeyi de gereksiz buluyorum.

4 senede bir telefon değiştiriyorum. Telefon fiyatları çok pahalı. Ortalama bir telefona 30 bin verme düşüncesi filan ağrıma gidiyor.

Şağomi Note 9 Pro'm miadını doldurmak üzere. En kötü 2025 in ilk günlerinde telefon almam gerekecek.

Hizli sarj icin ne kullaniyorsunuz? Galazy S22 ultra here

2021 yazından beri Xiaomi Redmi Note 10 Pro kullanıyorum, bu yaz 4 yılı doldurunca değiştirmeyi düşünüyordum yavaş yavaş.

Ama bugün şarj kablosu takılan deliğe bir şey oldu. Şarj kablosu tam takılmıyor. Başka kabloyla da denedim yani giriş yerinden kaynaklı bir şey.

Telefonu sabit tutmayınca şarj dolmuyor hareket ettirince falan. Sanırım bu gidişle beklentimden daha erken değiştirmek zorunda kalacağım.

İyi bir indirimden 16 pro aldım. Sanki özgürlüğüm alındı elimden. Androidi özlüyorum. S24 ultra biraz kibar olsa keşke cebe sığmıyor. Android candır. Şu an için alınabilecek en iyi f/p ürünü s24 fe dır.

İyi bir indirimden 16 pro aldım. Sanki özgürlüğüm alındı elimden. Androidi özlüyorum. S24 ultra biraz kibar olsa keşke cebe sığmıyor. Android candır. Şu an için alınabilecek en iyi f/p ürünü s24 fe dır.
Kesinlikle, o fiyat grubunda daha iyisi yok.

Geri
Üst Alt